Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העפעפיים סוגרים עליך...

אתה לוגם כוס אחרי כוס של קפה מזעזע בטעם של שמן מנוע רק כדי להישאר ער

אתה מסתכל על מחוג המהירות ואומר לעצמך ״לא, זה לא המחוג של החום מנוע, זאת המהירות״

מאחורה ילדה בת 5 על אופניים ורודים עם גלגלי עזר מהבהבת עם הפנסים וצופרת בזעם, זורקת קללות ואצבע משולשת שהיא עוקפת אותך במהירות.

מד הסל״ד מראה כמעט סרק והאוטו שואל אותך ״ברצינות? מה זה ה1 באפריל?״

ואתה כל-כך עייף, מת לפתוח כרית אוויר ולהניח עליה את הראש ברכות

רק לא להירדם!

לאור המצב הכלכלי העגום החלטתי שאת הנסיעה השבועית שלי לאריאל אני יעשה על 90 קמ״ש. ניסיונות עבר הוכיחו שאני יכול לחסוך מיכל דלק שלם כל חודש רק ככה - שעה הלוך, שעה חזור בלי דרמות וגז קבוע כל הדרך, העיקר לא לחצות את ה90 ולא להאיץ מהר מעמידה.

הבעיה שאני נוסע על רכב ספורט משופר מהקצה אל הקצה שבכל רומח איבריו רומז לי ״לא בשביל זה בנו אותי!״

הנסיעה משעממת ומרדימה ואני חייב עזרה, מה עושים???

אני חייב להמשיך לחסוך בנסיעה הזאת כדי שאני אוכל בשאר הנסיעות להנות כמו שצריך ולא לפשוט את הרגל בסוף כל חודש

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קונים פיאט פנדה.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד אחד אני מבין אותך.

במשך שנים נסעתי "קצת" יותר מהר מזה.

אז הייתה לי תקופה של 8 חודשים שהייתי בחו"ל ולא נהגתי כי לא הייתי צריך אוטוו.

זה עשה לי restart לצורת הנהיגה שלי וכיום אני מצליח פחות או יותר לנסוע על 90.

האוטו שלי ממש לא אוהב את זה. לדעתו אני צריך להיות בהילוך רביעי במהירות הזו אז מדי פעם אני מוצא את עצמי על 100.

בשביל לנהוג ככה באיטיות צריך רמת ריכוז מטורפת, בנוסף לעובדה שנהגים אחרים ממש מתעצבנים עליך גם אם אתה שומר על הימין בקנאות.

לדעתי זה באופן פוטנציאלי יותא מסוכן כי כל הערסים רואים אותך כמישהו שמפחד מהכביש ולא מעז לנסוע מהר יותר, למרות שזה בכוונה.

פורסם

או מנוע 1.0.

שהייתה לי רנו 5 מנוע 1.1 בכביש 4 להגיע ל100 זה היה לוקח שעה.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ככל שהרכב מובדד פחות טוב רעשי רוח, מנוע וצמיגים תחושת המהירות גדולה יותר. כלומר ברכב לא מבודד מרגישים מהר יותר מרכב מבודד.

פורסם

פרקטית.

מה מרחק הנסיעה השבועית? רק כדי להבין איך יש הפרש של מיכל שלם מפעם בשבוע.

ההגיון אומר שיש מצב ביניים. לא חייב 90, אבל אפשר לוותר על פתיחות ועקיפות לא הכרחיות עם דוושה מלאה.

כמובן נסיעה בהתאם לחוק.

אם זה רק פעם בשבוע, אז כמובן שנראה שזה יכול להיות בהרבה יותר קל לשמור על העירנות הנחוצה.

המכוניות המהירות האלה ממש מסוכנות :wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קונים דיזל עם גיר ידני ונוסעים על ריח של סולר עם צריכה מעל 1 ל20. אפילו עם רכב שלי בנסיעה ארוכה בבן עירוני על 90 אני בלי בעיה יכול להגיע ל1 ל17 ואפילו1 ל18. געם מאמץ אפשר להגיע למעל 1 ל19. כך שאני מאמין שעם דיזל גיר ידני אפשר ללא כל בעיה לעשות 1 ל24 בנסיעה רגועה מאוד.

אני לא מבין מה רע לנסוע על 90קמ"ש בבין עירוני? ברכב טוב אין שוב בעיה לנסוע 90 כי גם על מהירות כפולה מזה ההרגשה אותה הרגשה, כך שאין בעיה - שמים קרוז קונטרול, מוסיקה טובה ונהנים מנסיעה נעימה בשלווה.

באמת שאני לא מבין את כל הנהגים הממהרים האלו שכל הדרך מזגזגים ובסוף חוסכים 5 דקות ועומדים יותר ברמזורים, מבזבזים הרבה יותר דלק על כלום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה רציני?

אם חסכון של מיכל דלק אחד בחודש זה מה שיעשה לך את ההבדל

כנראה שאתה לא עם הרכב הנכון.

תלוי מה העלות של מיכל הדלק. יש רכבים שמיכל דלק עולה למעלה מ-500 שקל במחירים של היום.

לפותח השרשור, תוודא שאתה מרים את הרגל לחלוטין מדוושת הדלק בירידות, תפתח קצת את החלון ותשים מוזיקה בווליום קצת גבוה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לפותח השרשור, תוודא שאתה מרים את הרגל לחלוטין מדוושת הדלק בירידות, תפתח קצת את החלון ....

עצות הפוכות למה שצריך לעשות כדי לחסוך בדלק. בכדי לחסוך דלק דווקא צריך להאיץ בירידות ולסגור חלונות על מנת להפחית התנגדות לרוח.

פורסם
תלוי מה העלות של מיכל הדלק. יש רכבים שמיכל דלק עולה למעלה מ-500 שקל במחירים של היום.

דיברתי ספציפית על איביזה FR כמו שלו.

בלי שום קשר, אם מיכל דלק עולה 500 שקל ואתה מרשה לעצמך לנהוג בכזה רכב,

אז חסכון של 500 שקל לא אמור לשנות לך הרבה.

• תוכן חדש...