Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיב

שים שמן ברקס בשמן ההגה כוח, כל פעם שיהיה חסר תוסיף עוד

שמן הברקס מרחיב את הגומיות השחוקות וככה יפסיקו הנזילות

בהצלחה

שלום

איך אתה מרשה לעצמך לתת רעיון פסול כזה למישהו?!

אנחנו מדברים על חלק בטיחותי, ומה שאתה מציע אסור בתחלית האיסור, ולמה?

נכון שנוזל בלמים מרחיב את הגומיות אבל הוא לא מפסיק להרחיב אותן וזה עלול

לגרום לאסון, הבנת...

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

נכון בני, לכן לאחר שהנזילה נפסקת מרוקנים את המערכת וממלאים שמן הגה כוח רגיל.

אני נסעתי בים המלח והיה לי רעש חזק בעת סיבוב ההגה, ראיתי שחסר שמן הגה כוח, הצטדקות שמדובר בפריט בטיחותי מוזרה היא כי זה לא שאין הגה הוא רק נעשה קשה יותר, אז כל פעם מוסיפים שמן עד שמגיעים למוסך, והשיטה של השמן ברקס עובדת עד היום, לאחר שמיליתי שמן ה"כ נקי (לאחר שהנזילה הפסיקה) עברה כבר חצי שנה, ונזילות איין...

בקשר להודעה הקודמת, האם חוסר ידיעה שלי לגבי "פטנטים צרפתיים מעולים" כגון מערכת אחת לבולמים ולהגה כוח נותן הזכות לקרוא לי *****?

לצערי הפורום מורכב מבעלי מקצוע וחבריהם אשר מפנים אנשים למוסכים ולחנויות.

ככה שיש כאן אינטרס גלוי.

בארץ שלנו קורעים את בעל הרכב, אם בעלות חלפים, ואם ע"י עבודה בעיניים.

ועובדה שבעלי מוסכים רבים לא מתעסקים עם נהגי מוניות כי אנו מהזן שמכיל ידע של מוסכניק ואף למעלה מזה.

ככלל נהגי מוניות הולכים לתקן רק במקומות מסויימים, מכונאות אצל כדורי באור יהודה, חשמל אצל יוסי הערבי מיפו, אצל האחרון יש בעיקר ציי מוניות אשר מגדירים אותו כאמן, כי הוא לא עובד על הלקוחות,

שם לא יקחו על שיפוץ אלטרנטור לגולף 1000 שקל כמו שהגנבים לוקחים אלא יסתפקו ב 550 שקל למשופץ כולל עבודה.

או למשל החלפת פנל מזגן בגולף ב 650 שקל כולל חלק ועבודה, שבצמפיון יבקשו רבבות....

לאותו "מנהל" אשר נותן לעצמו זכות של חסד להשתלח תוך כדי הפגנת ישראליות וטמפרמנט של צורת חיים אחרת ונחותה יותר, אני לא אאענה לך ש ***** עשה אותך, שפתך נמוכה מידי עבורי.

אני מקווה שביום כיפור צמת, נכון להודעה האחרונה שלך יש לך סיבה חדשה לצום בשנה הבאה.

אני בטוח שעם כישורים ניהוליים שכאלה תעלה לגדולות בגו'נגל שלך.

וכמובן שעם הודעות כמו שלך אשר מעידה על כישורים נרחבים בתחום הכתיבה ואוצר מילים רחב וככה אתה מעלה את הפורום ברמתו כלפי מעלה.... עלה והצלח בדרכך.

על כך נאמר "כבדו אחד את השני, אנו כאן ללמד וללמוד" -- עלו והצליחו!!!!!!!!!!!!!

פורסם

נסענו למוסך אבודאוד ביפו- תיקן בחצי מחיר ממה שבקשו בפ"ת ושליש מחיר ממה שבקשו ברעננה!!

עברנו טסט.

למי שכתב"אין לBX צינורות בלם עצמאיים" זו שטות. יש וניתן לראות אותם מתחברים לקאליפר!

למי שהציע להוסיף שמנים מרחיבי גומיות- זה רעיון יצירתי אבל אסור להוסיף לLMH שמן אחר

הנזקים עשויים להיות בלתי הפיכים... במקרה חרום ניתן להוסיף שמן ממסרת דקסטרול 3 אבל

בתוך 1000 קמ יש לעשות פלשינג ולשים LMH חדש)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
נכון בני, לכן לאחר שהנזילה נפסקת מרוקנים את המערכת וממלאים שמן הגה כוח רגיל.

אני נסעתי בים המלח והיה לי רעש חזק בעת סיבוב ההגה, ראיתי שחסר שמן הגה כוח, הצטדקות שמדובר בפריט בטיחותי מוזרה היא כי זה לא שאין הגה הוא רק נעשה קשה יותר, אז כל פעם מוסיפים שמן עד שמגיעים למוסך, והשיטה של השמן ברקס עובדת עד היום, לאחר שמיליתי שמן ה"כ נקי (לאחר שהנזילה הפסיקה) עברה כבר חצי שנה, ונזילות איין...

בקשר להודעה הקודמת, האם חוסר ידיעה שלי לגבי "פטנטים צרפתיים מעולים" כגון מערכת אחת לבולמים ולהגה כוח נותן הזכות לקרוא לי *****?

לצערי הפורום מורכב מבעלי מקצוע וחבריהם אשר מפנים אנשים למוסכים ולחנויות.

ככה שיש כאן אינטרס גלוי.

בארץ שלנו קורעים את בעל הרכב, אם בעלות חלפים, ואם ע"י עבודה בעיניים.

ועובדה שבעלי מוסכים רבים לא מתעסקים עם נהגי מוניות כי אנו מהזן שמכיל ידע של מוסכניק ואף למעלה מזה.

ככלל נהגי מוניות הולכים לתקן רק במקומות מסויימים, מכונאות אצל כדורי באור יהודה, חשמל אצל יוסי הערבי מיפו, אצל האחרון יש בעיקר ציי מוניות אשר מגדירים אותו כאמן, כי הוא לא עובד על הלקוחות,

שם לא יקחו על שיפוץ אלטרנטור לגולף 1000 שקל כמו שהגנבים לוקחים אלא יסתפקו ב 550 שקל למשופץ כולל עבודה.

או למשל החלפת פנל מזגן בגולף ב 650 שקל כולל חלק ועבודה, שבצמפיון יבקשו רבבות....

לאותו "מנהל" אשר נותן לעצמו זכות של חסד להשתלח תוך כדי הפגנת ישראליות וטמפרמנט של צורת חיים אחרת ונחותה יותר, אני לא אאענה לך ש ***** עשה אותך, שפתך נמוכה מידי עבורי.

אני מקווה שביום כיפור צמת, נכון להודעה האחרונה שלך יש לך סיבה חדשה לצום בשנה הבאה.

אני בטוח שעם כישורים ניהוליים שכאלה תעלה לגדולות בגו'נגל שלך.

וכמובן שעם הודעות כמו שלך אשר מעידה על כישורים נרחבים בתחום הכתיבה ואוצר מילים רחב וככה אתה מעלה את הפורום ברמתו כלפי מעלה.... עלה והצלח בדרכך.

על כך נאמר "כבדו אחד את השני, אנו כאן ללמד וללמוד" -- עלו והצליחו!!!!!!!!!!!!!

התלבטתי אם לענות לך , אבל מכיוון שיש כאן אפשרות יותר מסבירה שמדובר בדיני נפשות - החלטתי לעשות זאת.

כאשר אתה מייעץ למישהו , במיוחד כאשר מדובר בפורום ציבורי - ואתה לא יודע מי קורא אותך ומה הידע שלו , אתה חייב לקחת זאת בחשבון.

אני כבר לא מדבר על הקומבינה שאתה מציע באופן כללי . הרחבת גומיות לא מחזירה עטרה ליושנה - להיפך. גומייה שמתרחבת תתפרק סופית ביום מן הימים , עד לפריצה מוחלטת שלה.

במקרה הספציפי שלנו.

כשאתה מייעץ למישהו לשים ברכב מסוג ה-BX ,בו כל המערכות שלובות , לשים שמן ברקס במקום שמן ה"כ , זה מעיד על בורותך בנושא.

נוזל המערכת בסיטרואן הזו הוא בכלל LHM ,ולא נוזל בלמים או שמן ה"כ. במקרה חירום , ממליצים סיטרואן לשים שמן אחר במערכת (כמדומני שמן גיר בכלל ,אבל לא הייתי חותם על זה -אם זה חשוב אני יכול לבדוק).

שימוש בנוזל אחר יכול לגרום לפריצת כל המעברים והאטמים במערכת ולקריסתה באופן פתאומי (מנסיון ,תאמין לי).

מצב כזה משאיר אותך ללא הגה (ללא , לא הגה קשה או משהו -צריך כח בלתי סביר כדי לסובב אותו) , ללא בלמים ,וללא מתלים.

אתה מוכן לקחת על אחריותך מישהו שייסע באוטו וייתקע לפתע במצב הזה ?

אתה מוכן להיות במקום אלה שיהיו מולו בשעה שכל מערכות הרכב קורסות?

אתה מוכן לשאת על מצפונך הרוגים אפשריים במצב כזה?

לזה ,אדוני היקר , אין מילה אחרת מאשר - טמטום.

צר לי אם נפגעת , אבל אני מעדיף לפגוע בך במילים מאשר עצותיך יפגעו במישהו אחר בפועל.

אם כבר אנחנו בענייני פתגמים - הרשה לי להזכיר לך את : "סייג לחוכמה - שתיקה".

אם אתה חושב שיש לי או למי מהמנהלים אינטרס להפנות למוסך מסויים , אתה מוזמן ברצון להוכיח זאת.

אני לא מתווכח עם עניין הקריעה או לא של המוסכים את לקוחותיהם - יש כאלה ויש כאלה , ולצערי בענף המוסכים יש כמעט את הכי קומבינות בארץ (מייד אחרי קבלני הבניין).

זה עדיין לא מצדיק טיפולים חאפריים ואילתורים ברכב. דווקא בגלל שמונית נמצאת כל היום על הכביש -חובה עליה להיות תקינה ולא מקומבנת.

לא אכנס איתך לויכוח על רמת הידע של נהג מונית מול רמת הידע שלי או כל מנהל/משתתף ותיק אחר בפורום. קרא ותחליט בעצמך.

מעבר לזה - אל תשכח שמוסך שמטפל במוניות , ו"נהנה" מביקורים תכופים שלהם ביחס לנהג ממוצע , יעדיף לתת הנחה על טיפולים שוטפים וכד' כדי לשמר אצלו את הלקוח. בסופו של דבר העסק מתקזז ,ואף אחד לא עובד לשם שמיים.

לגבי כיפור - הסר דאגה מליבך , לא צמתי ואין לי כוונה לצום - אני את מקומי ביציע הכבוד (שורה ראשונה , כסא 26) בגיהנום מרוויח בזכות ולא בחסד. אם כבר אש ,שתהיה חמה מספיק.

פורסם

mozman11,

רק רציתי להגיד שגם נהגי מוניות לא ידועים בתור אנשים ישרים במיוחד.

אל תיקח את זה אישית חס וחלילה, פשוט לשם הפרספקטיבה.

הלוואי ואנשים בארץ היו מפסיקים לנסות לרמות אחד את השני. כולם היו מרוויחים מכך. vbmenu_register("postmenu_380527", true);

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אתה בטוח שזו הסיבה....?

ואם נהגי המוניות כלכך מבינים, מדוע אינם מתקנים את רכבם בעצמם וחוסכים עוד איזה גרוש או שניים?

• תוכן חדש...