Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו כאן ייבא רכב פורשה (911 או 928 מארה"ב שייש לו מספר שלדה מוטבע ששונה ממספר השילדה במדבקה שבדופן משקוף הדלת? הקטע הוא שאצלי יש שוני קטן בין מספר מוטבע למספר על המדבקה. "ZZZ" במקום כמה אותיות. קראתי בפורומים בחו"ל שהתופעה קיימת ונפוצה.

אז בשעה טובה תם המסע המפרך של הפורשה הלבנה שלי. מסע שהתחיל אי שם בסוף אפריל ונמשך עד להיום, היום בו שוחרר הרכב מנמל אשדוד. כמובן שאני מנצל את זכותי לערער על עודף המיסים ששילמתי (יצא בסופו של דבר 3700 ₪ ועדיין בכסף הזה אפשר לקנות עוד פורשה אחת :wink:) אבל העיקר שחתיכת ההיסטוריה הזו נמצאת אצלי בחנייה. תמונות נוספות יועלו כשאני אתאושש מהיום.

יש חבר מועדון שלדעתי לא מדפדף בפורום שחווה בעיה דומה עם הרכב של קרוב משפחה שהוא עזר לו לטפל בו, מדובר על 911, והיה סיפור גדול במשרד הרישוי.

כך שאם זה המצב אצלך, המסע המפרך כנראה לא תם.

רכב בהחלט מגניב

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
זאת הפעם הראשונה שאני באמת בוחן את הרכב לעומק (ללא ליפט כמובן) ואני רוצה לומר לכם: אל תתנו לתמונה להטעות אתכם. הרכב הוא כמו ציור של מונה. מרחוק זה נראה סבבה אבל כשמתקרבים אוי כשמתקרבים זה בלאגן שלם.

הרכב נראה טוב. אם הוא שווה כמו ציור של מונה אז בכלל טוב...:lol:

שלמה דן גדרון

פורסם
יש חבר מועדון שלדעתי לא מדפדף בפורום שחווה בעיה דומה עם הרכב של קרוב משפחה שהוא עזר לו לטפל בו, מדובר על 911, והיה סיפור גדול במשרד הרישוי.

כך שאם זה המצב אצלך, המסע המפרך כנראה לא תם.

רכב בהחלט מגניב

בהצלחה

אז אם משרד התחבורה כבר אישר לרכב עם הבעיה הזו לעלות על הכביש אז נמצא פיתרון תקדימי וכשאני יגיע לרישוי הם פשוט יצטרכו לבדוק מה נעשה בעבר בעניין. אני יודע שאני אופטימי לחשוב שמשרד הרישוי יגדיל ראש ויפעל כך אך רק כך אפשר לעבור את מדורי הגיהנום הללו שנקראים בשם הבירוקרטיה הישראלית.

פורסם
שאני מנצל את זכותי לערער על עודף המיסים ששילמתי (יצא בסופו של דבר 3700 ₪ ועדיין בכסף הזה אפשר לקנות עוד פורשה אחת

זאת הפעם הראשונה שאני באמת בוחן את הרכב לעומק (ללא ליפט כמובן) ואני רוצה לומר לכם: אל תתנו לתמונה להטעות אתכם. הרכב הוא כמו ציור של מונה. מרחוק זה נראה סבבה אבל כשמתקרבים אוי כשמתקרבים זה בלאגן שלם.

אם אין לך טעות סופר וזה באמת הסכום ששילמת מיסים על פורש וזה הסכום ש"אפשר לרכוש עוד פורשה אחת", בטח לא ציפית לרכב במצב טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תתחדש!!!

נשאר לך רק להעביר תקינה ורישוי :?

אני עושה להם דוקא - לא מייבא יותר רכב לארץ :evil:

תקינה חריטת מספר שילדה אחיד ורישוי.

בקרוב תמונות שישפכו אור על מצב הרכב.

פורסם

מונה צייר פורשים ?????? :-))

NSU Club Israel

• תוכן חדש...