Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא זה המוסך שציינתי למעלה....

מוסך פורשה המרכזי הגדילו לעשות כשדרשו 5000 ₪ ובמילים: חמשת אלפים שקלים חדשים.:evil:

זה בסדר, פה במוסך של פורשה רצו ממני $600 עבור החלפת רפידות בלימה לסרן אחד, $1200 לא כולל חלקים כשברכב יש קאליפרים של ברמבו ואפילו לא צריך לפרק את הקאליפר בשביל להחליף רפידות, לקח לי יותר זמן לפרק את הגלגל מלהחליף את הרפידות.

אני ממש אוהב את הרכב הזה בלבן, תהנה ממנו ושיהיה בהצלחה, אני מאמין שכבר הבנת את המסר לגביי הטיפול בפלורידה, אל תהסס.

haters will hate

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה כמו מכונית שמתאימה לגיימס מיי (חובב פורשיות) מטופ גיר :)

היה פרק של טופ גיר שדווקא קלארקסון שיבח את ה 928. אומנם הוא בחן את דגם ה GTS עם מנוע 5.4 ליטר אבל את מי זה משנה. הוא אמר שזו אחת המכוניות הכי יפות שנעשו.

פורסם

יש לי רכב דומה (רק ידני) ואני יכול להעיד שהרכב נותן חווית נהיגה מדהימה והוא מאוד אמין וקל לטיפול.

כמו כן, ניתן להשיג כל חלק דיי בקלות בארה"ב ובמחיר סביר ביותר.

המלצה שלי, לקנות מראש בארה"ב את כל החלקים הנחוצים (גם לשיפוץ עתידי) ולהביא אותם עם הרכב.

לפי התמונות נראה שהדש בורד שופץ ולכן אתה רואה את כל העיוותים.

קח בחשבון שאת הדש בורד ניתן לשפץ ואפילו בקלות (יש לי רפד שעשה עבודה מופלאה ובמחיר מעולה) אבל הפוד עצמו (החלק שניפרד מהדש בורד ומכיל את לוח השעונים) לא ממש ניתן לחידוש בקלות.

אם תרצה להתיעץ איתי לגבי כל דבר שהוא - פנה אלי דרך הודעה פרטית.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
יש לי רכב דומה (רק ידני) ואני יכול להעיד שהרכב נותן חווית נהיגה מדהימה והוא מאוד אמין וקל לטיפול.

כמו כן, ניתן להשיג כל חלק דיי בקלות בארה"ב ובמחיר סביר ביותר.

המלצה שלי, לקנות מראש בארה"ב את כל החלקים הנחוצים (גם לשיפוץ עתידי) ולהביא אותם עם הרכב.

לפי התמונות נראה שהדש בורד שופץ ולכן אתה רואה את כל העיוותים.

קח בחשבון שאת הדש בורד ניתן לשפץ ואפילו בקלות (יש לי רפד שעשה עבודה מופלאה ובמחיר מעולה) אבל הפוד עצמו (החלק שניפרד מהדש בורד ומכיל את לוח השעונים) לא ממש ניתן לחידוש בקלות.

אם תרצה להתיעץ איתי לגבי כל דבר שהוא - פנה אלי דרך הודעה פרטית.

אשמח לקבל ייעוץ ממך וניסיתי בפרטי אך יש הגבלה לשליחת הודעות פרטיות למי שטרם הגיע ל 25 תגובות.:|

פורסם
אשמח לקבל ייעוץ ממך וניסיתי בפרטי אך יש הגבלה לשליחת הודעות פרטיות למי שטרם הגיע ל 25 תגובות.:|

שלחתי לך את המספר שלי בפרטי

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי לפני יומיים את רשיון היבוא המיוחל. לזכותו של משרד התחבורה יאמר כי התהליך לקח שבועיים בודדים מרגע שליחת המסמכים ועד לקבלת הרשיון (כולל עיקוב בגלל השלמת מסמכים). גם לפרגן צריך מדי פעם. הרכב היה אצל מכונאי בפלורידה שם קיבלתי הערכה לגבי דברים שיש לסדר. הסכום הכולל היה גבוה והחסיר פעימה מליבי. מה גם שאותו מכונאי הצטער להודיע לי כי לא יוכל לטפל ברכב היות ומדובר בטיפול שימשך זמן רב והיות ומדובר בתיקונים בעלות גבוהה משציפיתי וויתרתי על הרעיון לתקן את הליקויים שם ולהביאו כפי שהוא לארץ. הוחלט על נקיטה באסכולת השיפוץ שאומרת שאין לחפף בדברים, דהיינו השאיפה היא להפשיט את הרכב עד היסוד ולהתחיל לחדש אותו ולהחזירו למצב כפי שהיה לפני 30 שנה. רק כך הרכב יוכל להישמר ל30 שנה נוספות. הקטע הסאמת לא שיגרתי הוא שאין לי מושג במכונאות רכב מלבד מושג בסיסי +. את הפרוייקט הזה אני אעשה יחד עם אבי, שלו יש מושג קצת יותר גדול אך עדיין הוא לא מוסכניק, ובעזרתו של מוסכניק/חבר. בשבתות וחגים נפרק דברים, ננקה, נצחצח, נסדר, ונחבר שוב. לשמחתי הרבה ספרי הוראות היצרן לתיקונים נמצאים באינטרנט להורדה. כמו כן גיליתי מקורות רבים של תיעוד ביצוע תיקונים בפורמים שונים. הכל עם הסברים ותמונות חלקם בידי אנשי DIY. העובדה שיש הרבה בעלים של רכבים מדגם זה שמבצעים תיקונים בעצמם מורידה מעט את החרדה שיש בביצוע עצמי של שיפוץ כפי שלי נכון להיות.

הרכב כרגע בנמל בג'קסונוויל מחכה לעלות על סירה גדולה.

התחנה הבאה: נמל אשדוד ומפגש עם המכ"ס הישראלי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טובה הרכב הגיע לארץ. נמל אשדוד. מחר על הבוקר. עכשיו השאלה הבאה: לעשות ביטוח לרכב ולנסוע איתו הביתה. (הרכב הובל לארץ בשיטת RORO כך שהוא במצב נסיעה.) ועדיין הרכב בן 30 שנה יש לי מושג מועט על המצב המכני שלו. (נזילות ממנוע ומתיבת הילוכים, בעייה ברדיאטור ועוד פיצ'פקס פחות קריטיים) רצועת טיימינג בלוייה שנקרעת במהלך נסיעה יכולה לגרום נזק בלתי הפיך למנוע. או שלהזמין גרריסט. מישהו כאן יודע כמה יעלה גרר מאשדוד לבת-ים?

פורסם
בשעה טובה הרכב הגיע לארץ. נמל אשדוד. מחר על הבוקר. עכשיו השאלה הבאה: לעשות ביטוח לרכב ולנסוע איתו הביתה. (הרכב הובל לארץ בשיטת RORO כך שהוא במצב נסיעה.) ועדיין הרכב בן 30 שנה יש לי מושג מועט על המצב המכני שלו. (נזילות ממנוע ומתיבת הילוכים, בעייה ברדיאטור ועוד פיצ'פקס פחות קריטיים) רצועת טיימינג בלוייה שנקרעת במהלך נסיעה יכולה לגרום נזק בלתי הפיך למנוע. או שלהזמין גרריסט. מישהו כאן יודע כמה יעלה גרר מאשדוד לבת-ים?

סדר גודל של 200-250 ש"ח

תעשה טובה לרכב ולעצמך ותוציא אותו על גרר. מעבר לנזק אפשרי, אפילו תקלה קטנה יכולה לתקוע אותך שם - או יותר גרוע - באמצע הדרך, ואז לך תתחיל לחפש גרר.

כסף קטן יחסית אחרי שהמדינה והנמל עשקו אותך...

פורסם

אספר לך דוגמא... על בעלים של SL450 שהביא אותה לארץ (נמל אשדוד), אמר שהאוטו במצב נסיעה ואין סיכוי שהוא יעלה את האוטו על גרר אחרי שהוא מחכה כל כך הרבה...

בתחילתו של כביש 4 המנוע התחמם.

כשהגיעו למוסך ובדקו מה קרה שם, המנוע כולו התחמם והתעוות. הסתבר שהרכב היה עם טיפות שמן אחדות באגן השמן. התיקון למעלה מ-25,000 ש"ח והוא יצא "בזול"...

המלצתי, בעיקר מנסיונם של אחרים (בפעמיים שייבאתי, גררתי, גם אם שתיהן היו לכאורה במצב נסיעה מושלם), קח גרר, תהנה מהנסיעה מאחורי הגרר ומהמראה המלבב של היפיפייה שלך ותבדוק מה שלומה כשהיא לידך, רגועה ושלווה... :)

בהצלחה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

גם אני ממליץ לך לא לקחת את הסיכון שבנסיעה עם רכב שלא ידוע מה מצבו.

נכון שאתה רק רוצה לתת בגז אבל לבסוף הסבלנות משתלמת.

אה וכמעט שכחתי אל תשכח לצלם המון תמונות. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
סדר גודל של 200-250 ש"ח

תעשה טובה לרכב ולעצמך ותוציא אותו על גרר. מעבר לנזק אפשרי, אפילו תקלה קטנה יכולה לתקוע אותך שם - או יותר גרוע - באמצע הדרך, ואז לך תתחיל לחפש גרר.

כסף קטן יחסית אחרי שהמדינה והנמל עשקו אותך...

200-250 ש"ח :shock:???

מי זה הפראייר שגורר במחיר כזה?

תביא את הטלפון שלו עכשיו חחחחחחח

500-600 במקרה הטוב !

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תוכן חדש...