Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, בלי הכללות, מנסיוני בלבד:

1. השמאים לא מסתכלים על המכניקה

2. מה רע באודומטר במיילים? תבדוק אם אין סימון גם בק"מ בנוסף למיילים, אחרי הכל זה רכב אירופי. בכל מקרה אתה לא חייב סימון ק"מ ברכב אספנות.

3. אין צורך להחליף פנסים. גם כשהייתה בעיה עם פנסים אמריקאים, זה לא היה תקף לרכב אספנות אלא לרכב חדש בלבד. כיום גם ברכב חדש הפנסים האמריקאים מקובלים

אם אתה צריך עזרה עם נושא השילוח לארץ, שלח מסר.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

great car

on of my favorites

mechanic work will be much cheaper in the US of A

good luck

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

רכב מרשים במחיר נוח.

כמו שאמרו לך כבר, מכניקה תבצע שם ככל שניתן. זמינות החלפים שם פשוט תעשה לך חיים קלים יותר כי בארץ זה יהיה אתגר רציני. במיוחד אם המעריכים של המכס לא מתחשבים במכניקה לצורך ההערכה.

כמו כן תדאג לדשבורד מפורק לחלקים בתא המטען. בארץ לא תמצא ולייבא אחד יהיה יקר מאוד בגלל המשלוח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

:mm_yeah:

רכב מרשים במחיר נוח.

כמו שאמרו לך כבר, מכניקה תבצע שם ככל שניתן. זמינות החלפים שם פשוט תעשה לך חיים קלים יותר כי בארץ זה יהיה אתגר רציני. במיוחד אם המעריכים של המכס לא מתחשבים במכניקה לצורך ההערכה.

כמו כן תדאג לדשבורד מפורק לחלקים בתא המטען. בארץ לא תמצא ולייבא אחד יהיה יקר מאוד בגלל המשלוח.

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש כאן מישהו שיודע איכן אפשר לקבל אישור מוסך לתחזוקה לרכב פורשה? מוסך מסויים דורש כמעט 600 שקל על חתימה על אישור שזה קצת עובר את גבול הטעם הטוב.

פורסם

רכב יפה, נראה מאוד עתידני לזמנו. מה שדה-לוריאן היתה אמורה להיות והתבררה כבדיחה, פורשה עשו כמו מקצוענים אמיתיים.

שמתי לב שיש לה את אחת מבקרות האקלים הראשונות שהותקנו.. אמנם בקרת אקלים מכנית אבל בכל זאת מעניין שבתחילת שנות השמונים כשמראת צד היתה נחשבת ל"אבזור", ברכב הזה של פורשה היית קובע טמפרטורה ושם על AUTO כאילו זה גולף ב 2013 :)

פורסם

מנסיון ,על חלקים נוספים שנמצאים ברכב ולא מורכבים אלה מונחים בתא המטען או בתוך הרכב יבקשו מכם אישור ייבוא ממשרד התחבורה ויעקבו אותם בנמל עד שתמציאו אישור ובנוסף תצתרכו לשלם עליהם מיסים ..... קרה לי לפני חצי שנה בייבוא של ה mga עם כנף קדמית משומשת רזרבה שהיתה למוכר ושהמוכר נתן לי והניח אותה בתוך הרכב .

השארתי את הכנף שם ):

לצומת לבכם !!!

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
מנסיון ,על חלקים נוספים שנמצאים ברכב ולא מורכבים אלה מונחים בתא המטען או בתוך הרכב יבקשו מכם אישור ייבוא ממשרד התחבורה ויעקבו אותם בנמל עד שתמציאו אישור ובנוסף תצתרכו לשלם עליהם מיסים ..... קרה לי לפני חצי שנה בייבוא של ה mga עם כנף קדמית משומשת רזרבה שהיתה למוכר ושהמוכר נתן לי והניח אותה בתוך הרכב .

השארתי את הכנף שם ):

לצומת לבכם !!!

זה קרוב לודאי מה שיקרה אבל לפחות חסכנו הובלה יקרה לארץ. אם נפרק נניח את הדשבורד המקורי ונעיף אותו ובמקומו רק נניח ברכב את החדש פרובזורי תופס או לא?

פורסם
זה קרוב לודאי מה שיקרה אבל לפחות חסכנו הובלה יקרה לארץ. אם נפרק נניח את הדשבורד המקורי ונעיף אותו ובמקומו רק נניח ברכב את החדש פרובזורי תופס או לא?

נראה לי יתפוס (:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
יש כאן מישהו שיודע איכן אפשר לקבל אישור מוסך לתחזוקה לרכב פורשה? מוסך מסויים דורש כמעט 600 שקל על חתימה על אישור שזה קצת עובר את גבול הטעם הטוב.

לרכב אספנות כל מוסך יכול לתת אישור. לך למוסך שבו אתה מטפל ברכבך הפרטי ותבקש את זה כטובה. לא אמור לעלות אגורה, מקסימום 50-100 ש"ח על שבזבזת לו 10 דקות.

פורסם

יש מוסך בפ"ת, רחוב שנקר, שכל היום רואים אצלו פורשה למיניהם על הליפט..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
יש מוסך בפ"ת, רחוב שנקר, שכל היום רואים אצלו פורשה למיניהם על הליפט..

דווקא זה המוסך שציינתי למעלה....

מוסך פורשה המרכזי הגדילו לעשות כשדרשו 5000 ₪ ובמילים: חמשת אלפים שקלים חדשים.:evil:

פורסם
מצטרף להמלצה.

בנוסף, מציע לך לרכוש את הדשבורד מאיביי ולייבא אותו בתא המטען או לחוד,

אמנם לא להרכיב אותו על הרכב בכדי לאפשר הורדה במיסוי.

אך שיהיה לך חלק כזה מקורי.

בארץ לא תצליח לדעתי "לשפץ" כמו האורגינל.

בברכה ובהצלחה,

אבי נוף

על כל חלק שמובא לארץ בנפרד הרכב משלמים מכס גבוהה יותר.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...