Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום ביקרתי במשרדי פורשה בפתח תקווה ודיברתי עם מנהל המוסך המרכזי. הסברתי לו מה אני רוצה והוא נתן לי הערכת מחיר שיכלול הבאת המצב המכני למצב כפי שיצאה מהמפעל לפני שלושים שנה והבאת השילדה והמירכב למצב שלפני שלושים שנה כולל הפשטת הרכב ניקוי הצבע הישן והחלודות פחחות וצבע חדש. הכל כולל חלפים מקוריים ממחסני פורשה בגרמניה, ועבודה שתימשך מספר חודשים. בין 60 ל 65 אלף ₪. מה דעתכם?

פורסם
זול מידי

שים לב, לא דיברו על פנים הרכב. עדיין גם אני חושב שאם אני מזמין חלקים לבד ועושה הכל בעצמי יצא לי עלות גבוהה יותר.

פורסם

תתחדש על היצירה המדהימה הזו ! אכן רכב מדהים !

באשר לשיפוץ ולהערכת המחיר שקיבלת, לעניות דעתי אי אפשר לתת הערכה כזו מדויקת לשיפוץ אמיתי ודקדקני, מה גם שאי אפשר לדעת מה יהיה בדרך ובאילו הפתעות תתקל. אך אם בעל המוסך מתחייב למחיר אז מה טוב !

אני גם חושב שאין טעם לשפץ את הרכב הנ"ל בחברה או במוסך פורשה. יש סדנה המתעסקת בכל היקף השיפוץ, מהמכניקה ועד לחשמל, מהזמנת חלקים ועד לבדיקות וכיוונים על דיינו - והעיקר בעלי מקצוע אמתיים שאספנות זו ההתעסקות היום-יומית שלהם ואמינות זו ההצלחה שם. סדנת קרט 24 - שווה לך אפילו רק להגיע ולראות מה נבנה שם ובאילו רכבים מטפלים שם :wink: .

שיהיה בהצלחה !

פורסם

ניראה שמצב הבודי טוב מאוד, העבודה העיקרית תהיה לרפד את כל האוטו מחדש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ניראה שמצב הבודי טוב מאוד, העבודה העיקרית תהיה לרפד את כל האוטו מחדש.

כרגע אני עדיין בשלבים של להביא את הרכב למצב נסיעה סביר. חלפים הכרחיים הוזמנו (פילטרים אטמים ורצועות) ולכשיגיעו יותקנו ברכב.

אני אנסה להשיג מימון לשיפוץ כולל כך שהדרך לפורשה משופצת ומוכנה תיהיה קצרה יותר.

האם צבע מקורי באיכות בינונית שווה משהו מבחינת ערך אספני?

לדעתי אם הצבע המקורי לא שמור ולא ניתן לשמר אותו לרמה גבוהה אזי אין לכך ערך אם אפשיט את הצבע המקורי מכל המקומות וניקוי החלודות איכן שהם מצויות, ואכין אותו לצבע חדש שיחזיק מעמד שנים רבות.

מלבד זאת אני מתחיל לחשוב על שיפוץ הפנים. ההיות וגם הפנים לא נשמר כראוי ולא יהיה ניתן לשחזרו לרמה גבוהה הכל ירד מהגוף ויקבל ציפוי חדש. יש שילוב צבעים בפורשיות 911 חדשות שמאוד קוסם לי והוא לא מאוד שונה משילוב הצבעים ברכב שלי קרי שחור ולבן. בפורשיות המדוברות מדובר בשילוב של 2 גווני אפור אפור בהיר מאוד, סוג של לבן שבור, ואפור כהה שנראה קצת חום בזוויות מסויימות. תמונה מצורפת

במקור עורות מהסוג הזה כמובן לא היו מסופקים ברכביי 928. טבלת הגוונים שהייתה קיימת דאז הייתה מאוד חסרת חן. אני עכשיו בודק איך אני משיג את העורות הללו. ישלחו מיילים לפורשה גרמניה בכדי לאתר את הספקים שלהם ואוליי להצליח לשים את ידי על עורות מהגוונים שאני רוצה. בנוסף לזה אני צריך לבדוק מטראז' כדי ש א: לא יחסר לי עור, ב: אני לא אזמין יותר מידי. ועדיין ישאר לי אקסטרא עור מכל גוון לתיקון טעויות אם יקרו וכדומה.

porsche-991-carrera-s-interior-agate-grey-pebble-grey.jpg

פורסם

אצלי הכל בפרופורציה.

אם אתה טייקון רציני אין בעיה במה שאתה אומר.

אבל אם בגלל הרכב אתם תהיו רעבים יש בעיה.

בין לבין תקן את מה שבטיחותי לרמה של 100% ואת כל השאר לרמה סבירה.

גמר חתימה טובה.

שלמה דן גדרון

פורסם

בלי לפגוע, אני לא מכיר את מצבך הפיננסי אבל לדעתי אתה קופץ יותר מידי מעל הפופיק.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...