Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת שעל פורשה אין סיבה לגשת לצמפיון,

בדיוק מאותה סיבה שאין טעם גם לגשת לקרסו

שניהם לא היבואנים של פורשה.....

ושבעים אלף זה לא סכום כל כך מטורף, במיוחד למותג הנ"ל.

הכל תלוי במצב הנוכחי ולאן רוצים לקחת אותו...

כנראה שקראת את מה שכתבתי ברפרוף, כתבתי שבמקרה שלי (גולף) לא הייתי מתקרב לצ'מפיון מוטורס, במקרה שלו של פורשה אני לא הייתי מתקרב ליבואן של פורשה בלי קשר למי הוא היבואן.

מעניין מתי פעם אחרונה המכונאים במוסך מורשה של פורשה התעסקו עם רכב כזה? או בכלל עם רכב אספנות?

צר לי אך אני עדיין חושב שזאת לא הכתובת.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תומר יקירי, גם ב.מ.וו קקה.

שאתחיל לפרט על כל התקלות שנתקלתי בהם בסדרה 7?

פולקסוואגן לא הצטיינו מעולם בתחום השרידות, הם יפים, רכים ומתפרקים.

אתה יודע עם מי אני מסתובב ומה אני עושה כל הזמן, אני יכול להכין רשימת ריג'קטים ואכזבות ארוכה מהגרמניות.

בנצי קח ביס מהכריך סלט ביצים ותרגע :lol:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
כנראה שקראת את מה שכתבתי ברפרוף, כתבתי שבמקרה שלי (גולף) לא הייתי מתקרב לצ'מפיון מוטורס, במקרה שלו של פורשה אני לא הייתי מתקרב ליבואן של פורשה בלי קשר למי הוא היבואן.

מעניין מתי פעם אחרונה המכונאים במוסך מורשה של פורשה התעסקו עם רכב כזה? או בכלל עם רכב אספנות?

צר לי אך אני עדיין חושב שזאת לא הכתובת.

צודק !

זה מה שאני טענתי בשרשור גם ,רק לא קראת וריפרפת אותי :wink:

פורסם

נכנסתי פעם למוסך של יבואן פורשה, חברים - זה לא צ׳אמפיון...קיבלתי שירות של מוסך בוטיק קטן אך מקצועי להפליא, התרשמתי מאוד מרמת הידע, הנכונות, המקצוענות, ואפילו הנקיון והסדר הגרמניים!! במוסך רציני, זה חשוב לא פחות מהידע.

דיברתי ארוכות עם מנהל המוסך שהקדיש לי את כל הזמן שבעולם והמסקנה שלי היא שהייתי מאוד רגוע להפקיד את ה 911 שלי שם, אבל לא רגוע בכלל בנוגע לחשבון הבנק!!

אני חייב לציין שע״פ מה שהבנתי הסכום לא נשמע מופרך בכלל, רובינו מוציאים יותר אבל שוחכים לעדכן את מחברת ההוצאות, ולא זוכרים חלק מההוצאות...

כמובן שאפשר לעשות את הטיפול בחוץ במחיר זול יותר, אבל לפעמים ( ואם נודה על האמת- בדרך כלל...) התוצאות לא מושלמות, לא הכל מצליחים לתקן נכון, המכוניות סובלות מתקלות שקשה מאוד לפתור, וכו וכו.

בקיצור, אם הכיס לא מציק מידי זו אופציה ששוה מאוד לבדוק

פורסם
נכנסתי פעם למוסך של יבואן פורשה, חברים - זה לא צ׳אמפיון...קיבלתי שירות של מוסך בוטיק קטן אך מקצועי להפליא, התרשמתי מאוד מרמת הידע, הנכונות, המקצוענות, ואפילו הנקיון והסדר הגרמניים!! במוסך רציני, זה חשוב לא פחות מהידע.

דיברתי ארוכות עם מנהל המוסך שהקדיש לי את כל הזמן שבעולם והמסקנה שלי היא שהייתי מאוד רגוע להפקיד את ה 911 שלי שם, אבל לא רגוע בכלל בנוגע לחשבון הבנק!!

אני חייב לציין שע״פ מה שהבנתי הסכום לא נשמע מופרך בכלל, רובינו מוציאים יותר אבל שוחכים לעדכן את מחברת ההוצאות, ולא זוכרים חלק מההוצאות...

כמובן שאפשר לעשות את הטיפול בחוץ במחיר זול יותר, אבל לפעמים ( ואם נודה על האמת- בדרך כלל...) התוצאות לא מושלמות, לא הכל מצליחים לתקן נכון, המכוניות סובלות מתקלות שקשה מאוד לפתור, וכו וכו.

איזה מודל ה 911 שלך ? :lol:

פורסם

גם אני קיבלתי בדיוק את אותו הרושם. אני לא חושב שאם הם יקבלו רכב שאף פעם לא התעסקו איתו הם יתחילו לאלתר ולעבוד שלא לפי הספר. מוסך רציני שמגיעים אליו רק הרכבים שיש להם עדיין אחיות יצרן (אחריה פשוט מחפשים מוסך מתמחה זול יותר) כלומר הוא לא עמוס, יש להם את הזמן לעבוד על פרוייקט שכזה היכולת לארגן חלפים מקוריים מגרמניה הכלים הייעודיים לטיפול בכל חלק ברכב. למען האמת גם כשהכל מנוהל במקום אחד (פרט לפנים הרכב) יש לי ראש שקט שהרכב יפורק לגורמיו יוזמנו חלקים חדשים וישופצו ישנים ולאחר מכן הכל יחזור למרכב שעבר ניקוי יסודי של הצבע והחלודות שישנם וקיבל צבע חדש ומבריק עם גומיות חדשות מסביב לפתחים. יש בזה הרבה הגיון. ובקשר לסכום הכולל. זהו השיפוץ הראשון שלי אך לפני כן קראתי ים פוסטים של אנשים שנכנסו לשיפוץ שנמשך גם שנים ולא בטוח שבחישוב כל סך ההוצאות (חלפים, עבודה, גרר מכאן לשם, שעות עבודה של בעלי הרכב לצורך מעקב אחרי בעלי המקצוע, הזמן על חיפוש החלפים, הלחצים מהאישה) יצא שהם פחותות מאשר לו נעשו במקום מרכזי בשיטת זבנג וגמרנו.

אלא אם כן תגיע לי הצעה מפתה ממקום שמכבד את עצמו שידאג אף הוא לביצוע הנ"ל אשקול לחיוב את ההצעה של המוסך המורשה. כמובן לאחר שיבדוק את הרכב נראה לי שהמחיר קצת ירד היות ולדברים המרכזיים קרי המנוע והגיר אין איתם בעיה.

פורסם
תומר יקירי, גם ב.מ.וו קקה.

שאתחיל לפרט על כל התקלות שנתקלתי בהם בסדרה 7?

פולקסוואגן לא הצטיינו מעולם בתחום השרידות, הם יפים, רכים ומתפרקים.

אתה יודע עם מי אני מסתובב ומה אני עושה כל הזמן, אני יכול להכין רשימת ריג'קטים ואכזבות ארוכה מהגרמניות.

אין על מרצדס

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תלוי מאיזה שנה...עד 94 מרצדס מדהימות, אחרי זה הם ברמת אמינות של דלתא- הרומנית, לא האיטלקית...ולמי ששאל, ה 911 שלי שנת 77

פורסם
כלומר הוא לא עמוס

כשפתחו את המוסך בסוף שנות ה90 היו בישראל מספר מכוניות פורשה שניתן לספור על יד אחת. מאז המציאו את הקאיין ויש עשרות ואף מאות רכבי פורשה וזהו המוסך היחידי. הוא עמוס, לא ניתן להכניס שם סיכה והסיכה שכן ניתן להכניס נדחפת פנימה תוך כדי שהעובדים מנסים לתמרן מליוני שקלים על גלגלים בין המכוניות השונות.

על פניו המחיר שהוצע, לשיפוץ מלא לגמרי אינו יקר (השאלה לאיזו רמה הם מתכוונים להגיע..).

פורסם

על פניו המחיר שהוצע, לשיפוץ מלא לגמרי אינו יקר (השאלה לאיזו רמה הם מתכוונים להגיע..).

אני בתהליכי בירור עם המוסך לגבי רמת השיפוץ. אני כמובן יעדיף שיפשיטו את הרכב ויחליפו את כל המכלולים לחדשים.

פורסם

רק עלות כל חלקי הרכב עולה על הסכום שציינת ללא עבודה.

אתה חייב לסכם איתם הכל מראש, כתוב !!

תמיד בסוף תשמע ''זה לא כלול'' או ''על זה לא דיברנו'' לתשומת לבך.

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

לפני כמה ימים נתקלתי בפורשה כזאת במצב תצוגה ליד איזה מצודה בהונגריה, ישר נזכרתי בשרשור.

20130929_143852.jpg

20130929_143913.jpg

20130929_143924.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...