Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה של התוכנית היא שכל העם רואה

אבל המצביעים הם בעיקר ילדים קטנים ומושפעים (ומי ששילמו לו ...)

אז אפשר רק להגיד (כמו כל דור בתורו) - הנוער זבל והעתיד מפחיד

:wink:
  • תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טהוניה לצערי תגיע לגמר,ביצת הזהב של ההפקה. :?

לדעתי יניב ודורין חווים את רגעיהם האחרונים בבית האח הגדול.

פורסם
ווידוי:הפסקתי לצפות כבר מעל שבועיים. אני פשוט לא יכול לראות או לשמוע את טהוניה *&*^&*%$#@#$$#:evil::evil::evil:

אם היא זוכה העם ירד לתהום.

את כל הקטעים של טהוניה אני מריץ בהילוך מהיר. ברוך בורא ממיר יס מקס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
את כל הקטעים של טהוניה אני מריץ בהילוך מהיר. ברוך בורא ממיר יס מקס.

הידיעה שהיא עושה מה בז*ן שלה וההפקה מבליגה (ולא משנה מה הסיבות) מזכירה לי את כל מה שמסריח בחברה שלנו. במיוחד הבהמתיות ומי שצורח הכי חזק ורומס את האחר מקבל את שלו ולאו דווקא מבחינה כספית..לכן לצערי אפילו היס מקס האהוב שלי לא עוזר במקרה הזה של עצבים שהיא מעלה בי:evil::evil::evil:

פורסם

הפרק היום, לפחות ברובו, הולך להיות מאוד משעמם. רק בכי ועוד בכי ועוד בכי...אני החלטתי לוותר.

דורין - הביתה!

טהוניה - הביתה!

אור - הביתה (אליי!) !

פורסם

איך דורין לא בהדחה הכפולה הזו? אכזבה!

אז ברור שדידי תעוף, התהייה אם זה יהיה יניב או אור.

מקווה שאור תישאר, שלפחות יהיה מעניין בעיניים (ועם דור).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שיעיפו את אור בתור התחלה, אדם מגעיל!

יניב או טהוניה לא אכפת לי, העיקר שדידי נשארת. כל פעם שהיה צורך בהטענה של הסוללה זה היה שווה לראות את הפרצופים שלה ובסוף עם הרגל קרושה "לפחות זה לא חריף" במבט של כלב מסכן.

אגב, פספסתי או שדידי וירדן לא קיבלו אפשרות להשתמש באפליקציות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מקווה שאור תישאר, שלפחות יהיה מעניין בעיניים (ועם דור).

לא יקרה,נתנה לו ברקס אתמול בלילה. הסתובבה לה הקופסא.

פורסם

e.l, שמת לב שלדור יש גופיה עם האייקון שלך? :)

לעניינינו, שמישהו ישתיק כבר את טהוניה, איך אפשר להיות כל הזמן כל כך כועסת!?

כל תגובה שניה שלה במצב קונפליקט היא קללה, עקיצה, צעקה, מספיק.

את מיילי העיפו על חצי מזה, אותה אפילו לא מזהירים.

והמגמגם שרודף אחריה (שכחתי את שמו), מה הוא דפוק!?

הרי כל ריב איתה זה בצבע, היא תעשה לו סצנות באמצע הסופר רק בגלל שלא תהיי מוכנה להתפשר על הטעם של הגלידה שהוא בחר.

אני מבין שיש לה ציצים יפים, אבל זאת לא סיבה להתעלם מכל השאר.

הא ויניב, לא תארתי לעצמי שהוא יכול להיות מעצבן יותר, מסתבר שעם קצת בטחון עצמי זה קרה והוא שבר את השיא של עצמו.

אגב, שמתם לב שיש לו צורה של תרנגולת וישיבה כמו של בחורה על הספה? (נסיתי אתמול, זה לא נוח).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לא יקרה,נתנה לו ברקס אתמול בלילה. הסתובבה לה הקופסא.

התוכנית הזו מידרדרת מדחי אל דחי. ממש האח הגדול חצי האי ערב.

איך אתם כבר יודעים מי ברשימת ההדחה?

הודיעו להם אתמול בסיום השידור.

היום יראו מי בחר מה ולמה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לעניינינו, שמישהו ישתיק כבר את טהוניה, איך אפשר להיות כל הזמן כל כך כועסת!?

כל תגובה שניה שלה במצב קונפליקט היא קללה, עקיצה, צעקה, מספיק.

את מיילי העיפו על חצי מזה, אותה אפילו לא מזהירים.

1+

זה בדיוק מה שעבר לי אמש בראש, כשהיא רבה עם לבנה.

שיהיה ברור: לדעתי טהוניה צודקת ב-1000% בכעס שלה על לבנה, דורין ויניב. הבעיה היא הג'ורה מפיקת המרגליות שלה, שבטעות כולם קוראים לה "פה".

שמתם לב איך היא קיללה את לבנה? "מפגרת, מטומטמת", "אני אגרום לך לשתות את החלב הזה דרך האף" ועוד משהו שאני אפילו לא מתאמץ לזכור. למיטב זכרוני, צורה כזאת של התבטאות היא נגד חוקי הבית. כמה צודקת שהיא תהיה, אין שום תירוץ לדבר בצורה כזאת לאדם אחר בבית.

למה לכל הרוחות היא נשארת?!

לגבי לבנה - היא אומנם אינה מקללת ומנבלת את פיה כמו טמטומיה, אבל ההתנהגות שלה אגואיסטית ומחרחרת ריב ומדון ברמות קשות ביותר. אם פעם היא איכשהו עוד היתה נסבלת, אחרי אמש היא יצאה לי מכל החורים.

בעניין אחר:

נראה לי שאמש נפל לדורין האסימון והיא הבינה כמה שהיא רפת שכל. אני מאוד מקווה שבכל פעם שהיא הכניסה משהו מהארוחה שהיא לקחה לפה שלה, כאב לה לבלוע. חבל לי שהיא לא העמידה את עצמה להדחה גם השבוע, ועוד יותר חבל שהיה מי שהצביע עבורה לפני שבוע.

רשימת הדחה חלומית מבחינתי היתה צריכה לכלול את טהוניה, לבנה, דורין ואור. מצטער, שדייך הנאים אינם מצליחים לחפות על האופי הדפוק שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...