Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

איך ניתן לצפות את רצפת הרכב בחומר אטימה ?

האם בד מסוג לבד או ספוג פלציב יתרום לי לאטימה?

האם אני חייב לפרק את כל ריצפת הרכב או שאני יכול לפרק רק את הסף של הדלתות ולהשחיל פלטות עם דבק מתחת לריפוד הקיים של הרצפה?

אשמח לכל קישור או פרוייקט מצולם

בברכה.

פורסם

החומר שממנו עשוי מזרון קמפינג כזה בד"כ בצבע כחול,בעובי של ס"מ-ס"מ וחצי,מגיע מגולגל כזה,יש לי כמה בבית ללא שימוש ,חדשים לגמריי, בציפוי מרבית שטח ריצפת הרכב-האם יתרום בהורדת רעשי דרך?

פורסם

השאלה היא אם אתה רוצה למנוע רעידות מהרצפה, למנוע רעשי דרך או שניהם.

אם האופציה הראשונה אז צריך לשים חומר איטום כמו דיינמאט או דיינמאט אקסטרים. אם השניה אז חומרים כמו DYNALINER או EXTREMELINER יכולים להתאים או חומרים שונים שנכתב עליהם בת'רד הזה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=354763#post354763

פורסם

לא רעדות אלה רעשי דרך בלבד.

לפני שבוע סיימתי את הפרוייקט של פנים הרכב הכולל פירוק כל ריפודי הדלתות ובנייה וחדש של כיסויי דלתות מעץ עם צד אחד פורמייקה-הצד הפנימי-נגד מים אם יהיה מגע, לפני זה אטמתי את הדלתות בספריי זפת ואח"כ צבעתי אותם,ציפיתי את העץ בדלתות בבד יפה מיוחד,הרכבתי את הריפודים של הדלתות ,פירקתי את הגג לגמרי ,ריפדתי אותו בבד לבד אפור ,הרכבתי גם אותו,כל חלקי הפלסטיק שהיו בלויים או מחוררים או לא יפים בעיני צופו גם כן באותו סוג של בד, סוככי השמש גם הם רופדו באותו בד, הבגאז נאטם ע"י עץ מצופה בבד לבד ,המושבים עברו מילוי והמושב האחורי נאטם לכיוון הבגאז גם כן.

היות והדלתות הפכו ליותר עבות והרכב נהיה יותר אטום,כשנוסעים עם חלונות סגורים פשוט לא ייאמן,הרעש ירד בחצי אם לא יותר,ממש מרגישים שהצליל שונה והרכב ממש אטום,כשסוגרים את הדלת נהיה רעש כאילו סוגרים דלת כבדה כזאת...

כרגע אני רוצה לעבור לריצפה,אבל אין לי חשק לפרק שוב כיסאות ואת כל הריצפה של הרכב שנראית בסדר גמור,חשבתי לפרק את הסף של הדלתות ולהרים את השטיח מכל 4 הדלתות ולהכניס פלטות של החומר הזה שיש לי (שטיחי קמפינג כחולים כאלה,כרגע מדדתי את העובי שלהם,כל פלטה בעובי חצי ס"מ,אני יכול להדביק פלטה על הריצפה ועוד פלטה אחת ללא הדבקה ואז להחזיר את השטיח המקורי.

השאלה היא עד כמה יהיה אפקטיבי העניין הזה?

את כל החומרים כבר יש לי כך שממש לא יעלה לי כלום.

פורסם

אני משער שבמניעת רעשים ספוג דחוס מכל סוג שהוא יהיה בעל אפקט מינימלי אבל אין מה להשוות לעומת שימוש ב Dynaliner.

במידה ותבחר להשתמש ב Dynaliner תצטרך (לצערך) לחשוף את הרצפה שוב.

Leon Cupra 2009

פורסם
אם אני מורח דבק מגע ומדביק איפה שניתן יריעות של ספוג דחוס ?

ספוג דחוס יוריד כמה אחוזים מרמת הרעש ברכב, אבל אין מה להשוות אותו לחומר ייעודי למניעת רעשים כאלה. מה עוד שיכולה להיות לך תזוזה קבועה של שטיח הרכב על גבי הספוג וגם התפרקות שכבות מהספוג לאורך זמן.

Leon Cupra 2009

פורסם

האם הדבקה\הנחה ללא הדבקה של שטיח(על כל שטח הרצפה) על השטיח המקורי הוא פרוייקט בר ביצוע?

פורסם

טוב ,נראה לי שמחר אני מפרק את הריצפה של הרכב, בלי להוציא את הכיסאות, ומכניס פלטות של החומר הזה שיש לי , בהדבקה עם דבק מגע או בלי,אני צריך לבדוק.

קישור לחומר:

http://shop.lametayel.com/cgi-bin/lametayel/536

יש לי כזה חומר בעובי של חצי ס"מ, ניראה לי אני אכניס שתי שכבות.

פורסם

הדבקתי שני פלטות אחת לשנייה עם דבק מגע ,מזל שעשיתי את זה בבית כי הדבר בעל ריח חזק ביותר, אני לא רוצה לחשוב מה קורה במצב של הדבקה בתוך הרכב ...

הגובה של הפלטה שאיתה אני הולך לצפות את הרצפה הינו 1-1.5 ס"מ.

האם להגבהת הרצפה של הרכב בס"מ ,ס"מ וחצי לערך ישנם השלכות כל שהן מבחינת נוחות או כל דבר שהוא - לייד הדוושות אי אפשר להגביהה....

פורסם
ישנם השלכות כל שהן מבחינת נוחות או כל דבר שהוא - לייד הדוושות אי אפשר להגביהה....
הייתי מנסה סילי פוסטרופדי או עמינח , אמור להיות יותר נוח ממזרונים של ריקושט.

(מצטער, אבל הייתי חייב)

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...