Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרבית החנויות לא ייאפשרו לך 12 תשלומים ללא ריבית, ועל זה לוי בונה.

בקישור שצירפתי החנות מאפשרת רכישה של המכשיר ב-12 תשלומים במחיר סופי של 2,236 שקלים.

איזה כייף לי :)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה אומר?

יש מחיר למזומן ויש מחיר לתשלומים.

מי שמספיק חלקלק יגיד לך שהמחיר הוא X ב 12 תשלומים אבל על מזומן תקבל הנחה. אבל אל דאגה, אתה משלם יופי על תשלומים.

פורסם

ורק שתבינו עד כמה המחיר עושה כאב ראש לחברות הסלולאר.

שימו לב איך המפעילות רצו לאבל'ה אפל כדי שיקפל את השרוולים ויפחיד את רמי לוי.

517058cb3b6aa8351.jpg

פורסם
חברים ,איפה ההיתם ממליצים לקנות היום אייפון 5 במזומן באיזור המרכז ?

מחיר טוב וחנות אמינה ,איפה הכי כדאי ?

אני יכול להמליץ על eline בת"א. רכשתי מהם כמה מכשירים פשוטים, גלקסי 2 לפני כמעט שנתיים ולאחרונה גלקסי 3. כל המכשירים הראו אמינות והגיעו כמו שצריך (מטען מקורי, לא פגומים, חדשים)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אמינות של חנות היא לא רק במעמד הקנייה. הרבה חנויות יודעות לעשות זאת טוב.

הבעיה מתחילה כשיש תקלה בתקופת האחריות. יש חנויות שפשוט יכולות להתחרות בתודעת השירות של צ'מפיון.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אהה האא, לאפל באמת מזיז בכמה נמכר אייפון ברשת רמי לוי הישראלית.

אין ספק שזה היה בראש סדר היום של הדירקטורים... אפילו ניסו לעשות סיינס עם ג'ובס...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לאפל לא, אבל לחברות הסלולאר בהחלט כן, כיון שהן עושות קופה יפה ממכירת אייפונים ללקוחותיהן.

כיון שבענף הזה "יד רוחצת יד", הן כנראה פנו לאפל שיעשו שרירים.

פורסם
אהה האא, לאפל באמת מזיז בכמה נמכר אייפון ברשת רמי לוי הישראלית.

אין ספק שזה היה בראש סדר היום של הדירקטורים... אפילו ניסו לעשות סיינס עם ג'ובס...

קראת את הכתבה?

תקרא.

פורסם

זה נשמע לי יותר נסיון למזער את נזקי "על ראש הגנב בוער הכובע" שרמי לוי יצר להם.

שהרי אין פה מה לחקור - אייפון עולה 650 דולר כפול 3.6 שזה השער היציג וקיבלת 2340 שקל . מכס זה עוד 700 שקל. משלוח אני לא חושב שמישהו כמו רמי לוי משלם בכלל(זה נכנס במסגרת עוד מיליון מוצרים נוספים שהוא מביא מארה"ב)

ומה קיבלנו? 3140 שקל.

זה שחברות הסלולר רוצות להרוויח עוד 30 אחוז על כול מכשיר, זה בעיה שלהם.

פורסם

תראה מה כתוב בכתבה.

עלות היצור 2800 שקל..לפני מיסים ושאר מרעין בישין.

חה חה חה.

מוזר. אתה יכול לקנות אייפון ב 700 דולר - סים פרי.

את מי הם מנסים לשקר?

את מי?

פורסם
אני יכול להמליץ על eline בת"א. רכשתי מהם כמה מכשירים פשוטים, גלקסי 2 לפני כמעט שנתיים ולאחרונה גלקסי 3. כל המכשירים הראו אמינות והגיעו כמו שצריך (מטען מקורי, לא פגומים, חדשים)

גם אני רכשתי מהם מספר מכשירים לאורך השנים. עד שהאחרון בהם החליט להתקלקל אחרי 3 חודשים של שימוש. החנות הזאת ניסתה למרוח אותי במשך כמה חודשים, ולהאשים אותי בכל טוב. חבל שרק בזכות ההתערבות של עורך דין קיבלתי החזר כספי על המכשיר.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...