Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בגלל שהוא חובש כיפה.

אחד הח"כים שלי, בחור מאמין וירא שמיים (אל תקפצו, הוא עובד, משלם מיסים ושירת בצבא) שמשמש כבר ככה וככה זמן כחבר כנסת.

היום בשעות הערב הוא היה בסיור עם תושבי השכונה בדרום ת"א, כשאיזה עובד זר תקף אותו והפיל לו את הכיפה מהראש. הוא הגיע עכשיו מבוהל, מושפל ועם זנב בין הרגליים, והכי מקומם שאפילו זהבה גלאון לא התקשרה ולא הביעה תחושת הזדהות וכאב עמוק.

לאן הגענו שתוקפים חבר כנסת רק בגלל שהוא חובש כיפה, ועוד עובד זר שבכלל אמור להתנהג פה כמו אורח ולא כמו הבעלים?

פורסם

פוצצו אותו במכות?

מה אתה רוצה מזהבה גלאון?

שתה כוס מים ותירגע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לאן הגענו שתוקפים חבר כנסת רק בגלל שהוא חובש כיפה, ועוד עובד זר שבכלל אמור להתנהג פה כמו אורח ולא כמו הבעלים?

סיבוב תמים לגמרי בשכונה אתה אומר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איך פוצצו מכות מתקשר עם דחיפה ושום שמיים שהעיפו לו את הכיפה מהראש? :|

כמו שאמרו.. תרגע ושתה מים, אני לא תומך במהגרים לא חוקיים אבל לא פוצצו אותו שום מכות והוא ידוע כפרובוקטור לא קטן.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מעשה נבזה !

מקוממת האלימות באותם מקומות הנזנחים על ידי המשטרה, החוק והממשלה. כלל לא מצדיק את המעשה שקרה !

ועדיין מבקש שלא תשייך אלי את הייצור הזה אשר נבחר לכנסת. הוא לא ח"כ שלי. מסרב לקחת עליו אחריות אישית.

מוותר עליו בכיף. אתה מוזמן לקחת אותו. ואם אפשר קח אותו רחוק רחוק ...

פורסם

אז פוצצו במכות או העיפו את הכיפה?

או שאולי העיפו את המכות ופוצצו את הכיפה?

מקומם, אבל לא מחדש למי שמכיר את המציאות החדשה בת"א ועוד עשרות ערים בארץ.

HARLEM HERE WE COME.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הפוך גוטה. מי שפתח את השרשור הזה שנון ומתוחכם:

פוצצו אריתריאי במכות = שרשור בין 6 עמודים וכותרות ראשיות בכל העיתונים.

פוצצו ח"כ במכות = לא מעניין אף אחד.

פורסם

אולי כאן המקום לתמוה על התהליך שהוביל דגנרל כאלעזר שטרן אל בית המחוקקים מלכתחילה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רק מראה שכולם שווים במדינה שלנו. לא משנה אם אתה עובד זר או שר בממשלה- אתה תחטוף מכות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שנון?!

מחוכם?!

דמגוג.

לא הוא, אתה.

האריתראי שפוצץ, זה מקרה אישי של חבר פורום.

חבר הכנסת שלא הוכה אפילו, זה סיפור חדשותי.

והעתונים לא יצאו עדיין עם המקרה, אז על מה אתה מקשקש?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

1. פוצצו אריתראי ממכות - את אף אחד כולל רשויות האכיפה במדינה לא מעניין. לח"כ שבא לפגוע באותם מסתננים (בלי קשר אם צודק או לא צודק כי זו כבר שאלה שהתשובה לה תלויה באיזה צד אתה) העיפו את הכיפה וכל התקשורת חוגגת.

2. אדם הותקף על רקע גזעי מול אדם שהותקף על רקע מעשים.

3. הודעה מאמצע הלילה מול שרשור בן מספר ימים לא מבוטל.

זה ששטרן ממש לא כוס התה שלי זה לחוד וזה שצריך לטפל בחומרה במקרים כאלה זה אני גם מסכים אבל אם תסתכל על תגובתך ותשובתי חשבון פשוט יראה לך שפתרון התרגיל (1+2+3)/התגובה שלך=דמגוג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...