Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת מכוניות בשנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יודע מה הקשר בין גניבת רכבים לנוהל 22 של משרד התחבורה שבוטל ?

*נוהל 22 - הגדיר את אחוזי הנזק של מכוניות לאחר תאונה (שהוגדרו אובדן להלכה) ואת החובה לסמן את אחוז הנזק ברישיון הרכב.

*חברות הביטוח לחצו ונלחמו במשרד התחבורה כדי שלא יהיה את אותו סימון ברישיון הרכב לרכבים שעברו תאונות עם נזק המוגדרים אובדן להלכה - רכבים אלה מועברים לתיקון בשטחים (חלקי החילוף לתיקון רכבים אלה באים מגניבת מכוניות בישראל)

*חברות הביטוח התנגדו לנוהל 22 ששינה את ההגדרות של אובדן להלכה על מנת שזה יאפשר להם יכולות תמרון כלכליות-פיננסיות הרבה יותר טובות בהתייחסות לרכבים שעברו תאונה.

* ח"כ יואל חסון בכנסת אמר- אנחנו חייבים לחייב מידית את משרד התחבורה להחזיר את ההגדרה הזאת של אובדן להלכה על רכב שאיבד לפחות 50% מערכו ו-50% מהערך הכלכלי שלו שזה אומר גם היכולת של הרכב הזה להיות רכב תקין בדרכים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רציתי למצוא משהו כמקור השוואה מבחינת כמות וחיפשתי נתוני גניבת רכב בקליפורניה.

38 מיליון תושבים.

29 מיליון בעלי רישיון נהיגה בתוקף.

32 מיליון כלי רכב בעלי רישוי בתוקף.

פחות מ180000 מכוניות נגנבו בשנה האחרונה ומתוכם 85% נמצאו והוחזרו (theft recovery), פה הרכב יורד מהכביש וחברת הביטוח משלמת מחיר מלא, עדיין כבעלים של רכב אתה יכול לדרוש לשמור את הרכב תמורת כ15% משווי הרכב.

אני אשמח אם מישהו יעלה נתונים זהים על הרכבים בישראל.

לפי החשבון שלי, 0.60% מהרכבים בקליפורניה נגנבים מדי שנה, ופחות מ0.1% נעלמים להם כתוצאה מגניבה.

הרכב הנגנב ביותר כבר 5 שנים ברציפות- הונדה אקורד 1994.

haters will hate

פורסם

בתור עובד איתוראן, פתח תקווה רמת השרון הוד השרון כפר סבא ירושלים מושבים באיזור רמלה אשדוד ואשקלון ובאר שבע אלה מקומות עם סיכויים גבוהים לגניבה.

רעננה הרצליה קיסריה חיפה אלה מקומות עם סיכוי גבוה לפריצות לבתים כדי לגנוב את הרכב(בדרכ רכבי יוקרה כגון אאודי מרצדס במוו)

פורסם

תודה תמיר על המידע. מניסיונך, האם סקודה פאביה עדיין מבוקשת ע"י גנבי הרכב או שחברות הביטוח סתם מבלבלות את המוח לצורך העלאת מחיר הפוליסה ודרישות המיגון?

פורסם
בתור עובד איתוראן, פתח תקווה רמת השרון הוד השרון כפר סבא ירושלים מושבים באיזור רמלה אשדוד ואשקלון ובאר שבע אלה מקומות עם סיכויים גבוהים לגניבה.

רעננה הרצליה קיסריה חיפה אלה מקומות עם סיכוי גבוה לפריצות לבתים כדי לגנוב את הרכב(בדרכ רכבי יוקרה כגון אאודי מרצדס במוו)

אז בקיצור לא לנסוע מאזור השפלה עד אזור השרון עם רכב, סגרת חצי מהמדינה :)

404

פורסם
רציתי למצוא משהו כמקור השוואה מבחינת כמות וחיפשתי נתוני גניבת רכב בקליפורניה.

38 מיליון תושבים.

29 מיליון בעלי רישיון נהיגה בתוקף.

32 מיליון כלי רכב בעלי רישוי בתוקף.

פחות מ180000 מכוניות נגנבו בשנה האחרונה ומתוכם 85% נמצאו והוחזרו (theft recovery), פה הרכב יורד מהכביש וחברת הביטוח משלמת מחיר מלא, עדיין כבעלים של רכב אתה יכול לדרוש לשמור את הרכב תמורת כ15% משווי הרכב.

אני אשמח אם מישהו יעלה נתונים זהים על הרכבים בישראל.

לפי החשבון שלי, 0.60% מהרכבים בקליפורניה נגנבים מדי שנה, ופחות מ0.1% נעלמים להם כתוצאה מגניבה.

הרכב הנגנב ביותר כבר 5 שנים ברציפות- הונדה אקורד 1994.

ההסבר פשוט, צמוד לקליפורניה אין שטח של רשות עוינת שהמשטרה מפחדת להיכנס אליה בכדי להשיב רכבים גנובים.

חוץ מזה שהקטע עם ביטול סעיף 22 נשמע מפחיד...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אינפורמציה מעניינת.

אני משער שהיא מתוך מאגר אלו שברשותם איתוראן.

יש לכם מידע האם מפת הגנבות מלקוחות איתוראן קורלאטיבית למפת הגניבות הכללית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מבין, אבל זה לא מספיק ממצה.

נגיד, אם אני מחנה הרבה בתחנת הרכבת של סגולה כמעט כל יום - אני יותר נתון לסיכון מאשר בחניה בבית?

כי ראיתי שם השבוע זכוכיות על הרצפה.

השאלה היא איפה לא כדאי להשאיר את הרכב, או להזהר (לחנות בקרבת מצלמות?) ואיפה פחות.

בעיניי זה היה מוסיף לגורם ההרתעה לא מעט...

פורסם

אם זה נכון :" הרכב הגניב ביותר בשנה הקודמת היה מיצובישי לנסר - 807 כלי רכב נעלמו כלא היו (אם כי לא נמסר מאיזה דגם ושנה). אחריו ברשימה מאזדה 3 עם 711 גניבות רכב, סובארו לאונה ממשיכה לככב עם 603 גניבות ומאזדה 323 עם 600 גניבות. בתחום הדו גלגלי, נעלמו 1,890 כלים דו גלגליים של סאן יאנג ו-1,028 של קוואנג יאנג. "

אז למה חברות הביטוח גונבות הרבה שקלים רק בגלל "שהאיביזה שלך הינו רכב גניב ביותר" ??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אני מבין, אבל זה לא מספיק ממצה.

נגיד, אם אני מחנה הרבה בתחנת הרכבת של סגולה כמעט כל יום - אני יותר נתון לסיכון מאשר בחניה בבית?

כי ראיתי שם השבוע זכוכיות על הרצפה.

השאלה היא איפה לא כדאי להשאיר את הרכב, או להזהר (לחנות בקרבת מצלמות?) ואיפה פחות.

בעיניי זה היה מוסיף לגורם ההרתעה לא מעט...

אכן יש המון גנבות של VAGיות בת.רכבת של ראש העין ופתח תקווה.

מי ששאל לגבי הפאביה , אכן רכב מאוד גניב.

קיימת הצדקה מלאה לגבי דרישת מיגון של רכבים מסוג VAG , קיה , מסחרית ברלינגו\פרטנר\היילקס\איפון\DMAX וכמובן ריכבי יוקרה.

גונבים את VAGיות מאוד מהר ע"י החלפת מחשב רכב למחשב שהפורצים מתקינים שמזהה את המפתח שלהם ומאפשר להם הנעה.

מי שאין לו ביטוח מקיף חובה חובתיים להתקין מיגון ומכשיר רדום

omar87 השאלה היא כמה אחוזים נגנבים.

אל תשכח שמאזדה זה מכוניות שיש במאות אלפים בארץ ונגנבות רק 711 בשנה.

מכשיר רדום זה מכשיר עם סוללה עצמאית בגודל קופסאת סיגריות שאפשר להחביא בכל מקום ברכב. ברגע שמפרקים את מערכת המיגון עדיין קיים תיקשורת עם המערכת הרדומה ועדיין אפשר לקבל מיקומים ולהציל את רכב.

פורסם
אכן יש המון גנבות של VAGיות בת.רכבת של ראש העין ופתח תקווה.

מי ששאל לגבי הפאביה , אכן רכב מאוד גניב.

קיימת הצדקה מלאה לגבי דרישת מיגון של רכבים מסוג VAG , קיה , מסחרית ברלינגו\פרטנר\היילקס\איפון\DMAX וכמובן ריכבי יוקרה.

גונבים את VAGיות מאוד מהר ע"י החלפת מחשב רכב למחשב שהפורצים מתקינים שמזהה את המפתח שלהם ומאפשר להם הנעה.

מי שאין לו ביטוח מקיף חובה חובתיים להתקין מיגון ומכשיר רדום

omar87 השאלה היא כמה אחוזים נגנבים.

אל תשכח שמאזדה זה מכוניות שיש במאות אלפים בארץ ונגנבות רק 711 בשנה.

מכשיר רדום זה מכשיר עם סוללה עצמאית בגודל קופסאת סיגריות שאפשר להחביא בכל מקום ברכב. ברגע שמפרקים את מערכת המיגון עדיין קיים תיקשורת עם המערכת הרדומה ועדיין אפשר לקבל מיקומים ולהציל את רכב.

בכמה ומאיפה ניתן לרכוש מכשיר רדום? והאם ניתן לקבל על זה הנחה בביטוח?

פורסם

אתם באמת מופתעים?

תחשבו על זה ככה, 20K כלי רכב נגנבו, משמע שעוד 20K אנשים קנו רכב חדש ושילמו מס למדינה עליו, אז למה למדינה למנוע את הגניבות אם זה מקור הכנסה לא קטן בשבילה?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

הייתה תקופה של גניבות מחניון קניון הזהב.

לפני שבועיים-שלוש ניסו לפרוץ לי לרכב בחניון התת קרקעי בחונים קונים ראשל"צ.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
בכמה ומאיפה ניתן לרכוש מכשיר רדום? והאם ניתן לקבל על זה הנחה בביטוח?

צור קשר עם חברות המיגון פוינטר\איתוראן\סקיילוק.

יכול להיות שחברת הביטוח תסבסד לך את המחיר תבדוק מולם.

• תוכן חדש...