Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת מכוניות בשנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן יש המון גנבות של VAGיות בת.רכבת של ראש העין ופתח תקווה.

מי ששאל לגבי הפאביה , אכן רכב מאוד גניב.

קיימת הצדקה מלאה לגבי דרישת מיגון של רכבים מסוג VAG (...)

גונבים את VAGיות מאוד מהר ע"י החלפת מחשב רכב למחשב שהפורצים מתקינים שמזהה את המפתח שלהם ומאפשר להם הנעה.

מי שאין לו ביטוח מקיף חובה חובתיים להתקין מיגון ומכשיר רדום

תודה על המידע.

במידה ויש לי כספת אלומניום, קודנית ועלוקה אני יכול להיות רגוע? אם הם מחליפים את המחשב הם לא יצליחו אצלי, נכון? או שרק איתוראן סייב יעזור כאן?

דרך אגב, ביוטיוב יש מרדפים של איתוראן בניסיון לתפוס מכוניות סקודה פאביה ואכן תפסו את הרכב כשהגנב פרק בינתיים, אבל מבדיקה באתר המשטרה הפאביות הנ"ל עדיין מופיעות כגנובות... אשכרה הגיעו לאותו הרכב וגנבו אותו שוב?! :shock:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על המידע.

במידה ויש לי כספת אלומניום, קודנית ועלוקה אני יכול להיות רגוע? אם הם מחליפים את המחשב הם לא יצליחו אצלי, נכון? או שרק איתוראן סייב יעזור כאן?

דרך אגב, ביוטיוב יש מרדפים של איתוראן בניסיון לתפוס מכוניות סקודה פאביה ואכן תפסו את הרכב כשהגנב פרק בינתיים, אבל מבדיקה באתר המשטרה הפאביות הנ"ל עדיין מופיעות כגנובות... אשכרה הגיעו לאותו הרכב וגנבו אותו שוב?! :shock:

זה לא דבר יוצא דופן שגונבים את אותו הרכב כמה פעמים.

לגנבים שיטות מתוחכמות,אם זה באמצעות מחשבי מנוע שלהם + מפתח או באמצעות מעקפים למיניהם.

כבר ראיתי רכב שבו הותקנה כספת והרכב נגנב,הייתה לגנבים גישה לצמה שמתחברת למחשב מנוע באמצעות גישור חוטים הם הצליחו להניע את הרכב מבלי להחליף מחשב או לפרק כספת.

אפשר די בקלות למנוע הרבה גניבות,צריך להשקיע במחסומים בכניסה לשטחים כי רוב המחסומים שיש היום הם בדיחה והגנבים עוברים אותם בקלות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איזה מחסום?

אני ראיתי בעיניים שלי את הלאון שנגנבה כמה שעות קודם עוברת מולי ביציאה מישראל לקלקיליה , לצערי החיפושית לא מהירה מספיק והוא ברח לי ואיתו גם הלאון אבל - שער יש שם במחסום לקלקיליה, מה הבעיה לבנות שער אלקטרוני כל רכב שיוצא ירשם ויבדק במסוף , למי שמבין במכשור אלקטרוני זה כלל לא מסובך ועובד על עיקרון המצלמות של כביש שש.

הקטע העצוב הוא שחזרתי מבואס לגמרי לכפר סבא ראיתי מחסום משטרתי שהגנב עבר בו בהצלחה!

איך דבר כזה קורה לעזעזל????!?!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מבחינה טכנית ניתן די בקלות למגר את רוב הגניבות,

בצורה זולה ופשוטה.

המדינה איננה רוצה זאת.

גם חברות הביטוח לא רוצות את זה, טוב להם עם פרממיות גבוהות.

קובי

:-)

פורסם
איזה מחסום?

אני ראיתי בעיניים שלי את הלאון שנגנבה כמה שעות קודם עוברת מולי ביציאה מישראל לקלקיליה , לצערי החיפושית לא מהירה מספיק והוא ברח לי ואיתו גם הלאון אבל - שער יש שם במחסום לקלקיליה, מה הבעיה לבנות שער אלקטרוני כל רכב שיוצא ירשם ויבדק במסוף , למי שמבין במכשור אלקטרוני זה כלל לא מסובך ועובד על עיקרון המצלמות של כביש שש.

הקטע העצוב הוא שחזרתי מבואס לגמרי לכפר סבא ראיתי מחסום משטרתי שהגנב עבר בו בהצלחה!

איך דבר כזה קורה לעזעזל????!?!

יש שני מחסומים ליד קלקיליה,האחד מחסום אליהו המחסום הגדול שבו בלילה אין משטרה ואין פיקוח על מי שנכנס לשטחי הרשות.

ויש את המחסום הקטן חסם צופים שבו עוברים המון רכבים גנובים ואי אפשר לעצור אותם כי המחסום עצמו מעפן והגנבים יודעים שאפשר לפרוץ אותו כמעט ללא נזק לרכב,כעבור כמה שניות הם בקלקיליה עקב הקרבה הפיזית של המחסום.

הגנבים מכירים את הפרצות האלו ומבחינתם להעביר רכב לקלקילה זה משחק ילדים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...