Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יכול להיות שזו שאלה קצת טיפשית אבל כיוון שאני חסר נסיון:

האם טיפולים תקופתיים (15 אלף ק"מ) כלולים באחריות רכב חדש או שזה בתשלום?

והאם זה נכון שאם לא עושים טיפול במוסך מורשה אחריות הרכב מבוטלת?

פורסם

טיפול מכל סוג שהוא מחויב בתשלום, אחריות היא על בעיות של האוטו שלא נגרמו על ידי המשתמש,

בקשר לשאלה השניה אני גם מחפש תשובה, האם אני מחויב לטפל אצל מוסכי היצרן, או שאני יכול לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה?

פורסם

החוק אומר משרד מורשה משרד התחבורה.

בפועל, אם תהיה תקלה שתרצה לתקן במסגרת האחריות, אתה עלול להתקל בבעיות ובוויכוחים קשים כי לא עשית את הטיפול לפי הוראות היצרן או לא אצל המוסך המורשה. טיפולים ראשונים הם לא יקרים כל כך אז אני הייתי עושה במורשה רק בשביל השקט הנפשי - להכנס אחר כך לעימותים וויכוחים (למרות שהחוק לצידך) סתם יגרום עוגמת נפש, עצבים ובזבוז זמן.

פורסם
בדרך כלל טיפול ראשון לרכב חדש ניתן בחינם.

הי מאור.

אנחנו לא קיבלנו שום טיפול חינם לשברולט ספארק ואיני מכיר חברה שנוהגת כך.

אתה מכיר איזושהי חברת רכב שנותנת טיפול ראשון חינם?

פורסם

תודה.

יש למישהו מושג מהי העלות הממוצעת של טיפול כזה למשפחתית רגילה דוגמת פוקוס, I30, פורטה,מאזדה3?

פורסם

הטיפול שעשיתי לספארק, שהוא רכב-מיני עלה 650 ש"ח (ללא "תוספות יחודיות"), ורכבי המשפחה כמו מאזדה/פורד/וכו' יעלו מסכום זה ועד 850ש"ח+-.

פורסם
בדרך כלל טיפול ראשון לרכב חדש ניתן בחינם.

לא ניתן חינם, אלא אם הלקוח קיבל הטבה או צ'ופר כלשהם במועד הרכישה.

זה ממש לא דבר סטנדרטי שכל היבואנים מחלקים על ימין ועל שמאל.

לרוב הלקוח משלם על הטיפול הראשון בעצמו.

בנוסף, חלקים כמן בלמים, צמיגים, מצמד, נוזלים וכל החלקים האחרים שמוגדרים מתכלים לא כלולים באחריות והלקוח משלם עליהם, במידה וצריך להחליף, גם בתקופת האחריות.

פורסם

לפני כשנתיים שקניתי את הסוזוקי אלטו החדשה מהחברה ביקשתי טיפול ראשון על חשבונם והסוכן סידר לי זאת חינם על חשבונם. זה היה בסגולה פ"ת. כמובן שזה צ'ופר אבל אם לא תבקשו לא תדעו אם תקבלו. לא עולה כסף לבקש.

• תוכן חדש...