Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
סתם סקרנות!

מה הסיבה שאתה מוכר?(במיוחד המגבת).

צריך את הכסף כרגע, כי גם ככה אין לי זמן להשקיע בניקיון הרכב.

מי שרוצה תמונות מוזמן לשלוח ה"פ - כל המוצרים במצב חדש

אם אתה שואל כי יש לך את המגבת, אני יכול להגיד בלב שלם שהיא מצויינת, יכולות הספיגה שלה נהדרות (למרות שלא נעשה בה שימוש יותר מפעם אחת על משטח נקי) פשוט שותה את המים כאילו זה אוויר.

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם
למכירה:

1. הקצפת הרכב למי שאין גרניק, חיבור לצינור גינה 200 ש''ח.

2. ערכה לפוליש ידני, חצי בקבוק אולטמייט קומפאונד + פד כתום של הקס לוגיק לחיתוך+ בקבוק שלם של אולטימייט פוליש + פד לבן של הקס לוגיק לפיניש- 100 ש''ח.

אתה יכול להרחיב על המוצר הראשון?

איזה דגם בדיוק, באיזה מצב הוא ומאיפה אתה?

פורסם
למכירה:

1. הקצפת הרכב למי שאין גרניק, חיבור לצינור גינה 200 ש''ח.

2. ערכה לפוליש ידני, חצי בקבוק אולטמייט קומפאונד + פד כתום של הקס לוגיק לחיתוך+ בקבוק שלם של אולטימייט פוליש + פד לבן של הקס לוגיק לפיניש- 100 ש''ח.

עדיין אקטואלי?

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

מוכר:

מגבת wooly mamooth מגבת מבין הטובות לייבוש וניגוב סופי! - יכולת ספיגה מעולה, הוזמן מCleanYourCar והוא במצב חדש מהקוספא 63-92 - ס"מ גדולה מאוד - מחיר 120 ש"ח - המגבת חדשה - לא נעשה בה שימוש אפילו פעם אחת! מציאה!

סבון של Chemical guys citrus wash & gloss סבון מצויין לרכב, נותן ברק והוא מאוד מרוכז (נשאר כ 85% בבקבוק) - 30 ש"ח

מאזור המרכז - לשלוח ה"פ -

1.http://www.vixdetailing.co.il/Chemic...ing-Towel.html

2.http://www.vixdetailing.co.il/Chemic...and-gloss.html

פורסם

אם אתה שואל כי יש לך את המגבת, אני יכול להגיד בלב שלם שהיא מצויינת, יכולות הספיגה שלה נהדרות (למרות שלא נעשה בה שימוש יותר מפעם אחת על משטח נקי) פשוט שותה את המים כאילו זה אוויר.

מוכר:

מגבת wooly mamooth מגבת מבין הטובות לייבוש וניגוב סופי! - יכולת ספיגה מעולה, הוזמן מCleanYourCar והוא במצב חדש מהקוספא 63-92 - ס"מ גדולה מאוד - מחיר 120 ש"ח - המגבת חדשה - לא נעשה בה שימוש אפילו פעם אחת! מציאה!

אז נעשה שימוש או לא?

נראה לי קצת מוזר לפרסם שתי הודעות סותרות בעמוד אחד :roll:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מחפש מקציף, עדיפות לירושלים, למכונת שטיפה של קרשר.

מוכן לשלם עד 150 ש״ח , תלוי במוצר ובמצב.

אתה יכול להזמין במחיר הזה את המקציף הלא מקורי מאלי אקספרס ב155 ש״ח. (שדרך אגב רבים המליצו עליו שהוא מעולה)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

מעוניין לרכוש

Jetseal 109, לא משנה לי הכמות.

אפילו אם יש למישהו בקבוק מלא והוא מעוניין למכור חצי בקבוק, אשמח להודעה.

זמין בהודעות פרטיות כל הזמן.

פורסם

אהלן כולם,

אני מעוניין לקנות כמה פריטים

ONR

מגבות וכפפת MF

ווקס

אוטם צבע

מיכל ריסוס

אשמח מאוד אם תעזרו לי לשמור על הרכב

אני מאיזור כפר סבא.

תודה ויום טוב (:

פורסם
אז נעשה שימוש או לא?

נראה לי קצת מוזר לפרסם שתי הודעות סותרות בעמוד אחד :roll:

שמתי כמה טיפות מים על המראה בבית שלי לראות את יכולת הספיגה.. בפוסט הראשון פשוט חשבתי שזה חשוב לציין את זה, אבל שימוש כזה קטן לא משנה בכל מקרה, אז הורדתי אז זה בפוסט השני.

מספיק טוב?

פורסם
אתה יכול להזמין במחיר הזה את המקציף הלא מקורי מאלי אקספרס ב155 ש״ח. (שדרך אגב רבים המליצו עליו שהוא מעולה)

המחירים באיביי גם דומים , אין לי כוח להמתין עד להגעת המוצר ... אתם יודעים טוב מאוד איך הדואר שלנו.

לכן, אם מישהו רכש, ניסה ולא אהב אני מוכן לתת למקציף בית חם אצלי.

M.L

אין לי בעיה לחלוק איתך חצי בקבוק jet seal, אך אני יהיה צריך להפטר מהאופטי סיל קודם... אין לי סיבה להחזיק 2 אוטמים.

אם מישהו מעוניין, שיצור קשר בפרטי. השתמשתי בו פעם אחת, ירדו מילימטרים בודדים. אפשר אפילו להגיד - כחדש.

ימכר במחיר 100 ש״ח יחד עם 2 אפליקטורים סיניים בשביל ההרגשה הטובה.

אני מירושלים, מחר בבוקר -צהריים אני בתל אביב.

אם מישהו מעוניין , שישלח פרטי כדי שאוכל להביא איתי את האוטם מחר.

M-TECH E46

פורסם

טוב יאללה חייב להימכר...

מגבת wooly mammoth לייבוש וניגוב סופי - מגבת ידועה כמצויינת בתחום הייבוש, יכולת ספיגה מעולות - מחיר 120 ש"ח

שמפו CHEMICAL GUYS CITRA WASH & GLOSS שמפו מצויין מתמצית הדרים משאיר ברק על הרכב ומנקה אותו בצורה טובה מאוד - 30 ש"ח

מצב המגבת - חדשה מהקופסא (השימוש היחידי שנעשה הוא ניגוב טיפות מים יחידות ממראה נקייה)

מצב השמפו - נשאר כ 87% בבקבוק

מוכן לעשות מחיר מבצע למי שלוקח את 2 המוצרים - שניהם ב 130 ש"ח

חייב להימכר! מאזור המרכז, לשלוח ה"פ למי שמעוניין.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...