Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://e.walla.co.il/?w=/6/2629842

נמאס כבר שנותנים לחתיכת אינפנטיל הזה את הבמה. ההומור שלו ירוד, לא מצחיק ואלים במיוחד ועל כך תוכלו לקרוא בכתבה שצירפתי. בני הנוער לומדים שלזרוק ארגז כבד ומלא חפצים שבירים על עובד במה זה אקט הומוריסטי שראוי לציון (ולראייה: את אותו תת רמה גייסו ל'ארץ נהדרת').

מוזר לי שהוא לא נמצא תחת איזשהי השגחה פסיכאטרית במיוחד לאור מה שהוא עבר בחייו, וממש לא יכאב לי לשמוע אם נגד האידיוט הזה תוגש תלונה במשטרה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדומה לטרולים בפורום וירטואלי, יש רק דרך אפקטיבית אחת לטפל במפגעים כאלה: ע"י התעלמות.

כל עוד העם ממשיך לצחוק ולבוא להופעות, אינני רואה סיבה להוריד אותו מהבמה.

אם מישהו יפגע על אמת, מאמין שהמערכת תדע לטפל בו.

פורסם

+1, לא הבנתי מה מצחיק בהופעות שלו. ההתנהגות דוחה, גסה ומביכה.

האייטם האחרון עליו (נדמה לי בתכנית של המעפן פינס), היה אחד המגעילים ביותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה השמן הזה שהרס אוטו באיזו תוכנית ופתחו על זה פה נושא בזמנו, לא? לא מבין את ההומור הזה בכלל.

כנראה שזה נכון שעם הזמן האנשים הופכים להיות מטומטמים יותר, והתרבות וההומור בהתאם. מישהו אמר Idiocracy?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדהים שהבדיחה על איך עושה יונה עדיין עובדת

ופיל

ובעצם כל מה שהוא עושה היום זה בערך כל מה שהוא עשה בסטנדאפ הראשון שלו אי שם בתחילת שנות האלפיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
זה כמו להסתכל על קוף בגן חיות, משעשע בגלל האידיוטיזם.

קוף משעשע כי הוא מזכיר בן אדם אבל משתולל כחיה.

לראות בן אדם מתנהג בצורה גסה ומביכה כזאת במודע זה לא מצחיק (אותי לפחות).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה כמו להסתכל על קוף בגן חיות, משעשע בגלל האידיוטיזם.

יש דברים שאכן משעשעים כי הם מפגרים. בדיחות קרש למשל. שחר חסון למשל.

ברלד - פשוט לא. הוא תופעה "חדשה" שיש להרחיק מהציבור ודחוף.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אידיוט מושלם!

והרבה יותר גרוע מזה, אדיוט מושלם שבכלל לא מצחיק.

חבל שהוא לא נפל בטעות על איזה עובד במה, חובב אומניות לחימה או סתם אחד עם פיוז קצר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שאמרו במקורותינו הקדושים:

I like big fat men like you. When they fall they make more noise and sometimes they never get up!

בכל מקרה, אותו מנהל אולם צריך לקחת כמה חברה מהקיבוץ, ללכת לגד"ש, לאסוף איזה 10 קילו של עגבניות רקובות, ללכת להופעה של ברלד ואיך שהוא עולה על הבמה, להוריד עליו מטר של עגבניות רקובות.

במקרה הרע זה רק ישפיל אותו, במקרה הטוב, זה ידחף אותו חזרה לטראומה שהוא עבר והוא שוב יסתגר בבית וניפטר מעונשו של זה (ורק למען הפרוטוקול, אני לא מאמין למילה מהקשקוש הרגשני הזה שהגה איזה יחצן במוחו הקודח, לא לינץ ולא נעליים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש דברים שאכן משעשעים כי הם מפגרים. שחר חסון למשל.

מסכים לגבי המפגר, לא כ"כ מסכים לגבי המצחיק.

בדרן רדוד לקהל חוטבי העצים ושואבי המים, סוג של ליצן חצר.

די עצוב שהגענו מ"זהו זה" לרמה כזאת בתוך פחות מעשרים שנה.

פורסם

^^

+1.

בנוגע לעניין התקרית קורעת הלב לו הוא נקלע ביחד עם אביו, אינני מזלזל בסיטואציה, אך אני בהחלט מטיל ספק בדבר אופי הבנאדם בתקופה שקדמה לתקרית הזו. מה גם שאחרי שנתקלתי בו בכביש, הבנתי שפשוט מדובר באדם שלא סופר את הסביבה.

• תוכן חדש...