Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יוניברסל כבר מחקו כבר את הסרט מיויוב,

מזל שיש את שמעון גואטה.

1yJ4mDOMLbo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טוב, זה קובץ של 8GB

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם יש משהו פחות מצחיק מברלד זאת הבחורה שזכרה להתלונן אחרי 16 שנה.

על כל פנים הוזכר פה רמי גאייאר, הוא אחד השרוטים בסצינה (;

פורסם

לפני שנה ליאור קלה שאל מהו הומור איכותי בעינינו? אז בשבילי הומור איכותי תוצרת ישראל יכול להתחיל בכמעט כל מערכוני וסרטי הגשש החיוור, מרבית סרטי הבורקס, המופעים הראשונים של אלי ומריאנו (נאאך תאאנמיאאיך), מה קשור (את אימא של שרון?), פרוזאק (באולטרסאונד שלך ראו שקית זבל), אדיר מילר סטנאפ+רמזור, ישראל קטורזה(מערכון הסופרמרקט), שלום אסייג (לשרוד את טירה) ועוד רבים וטובים. אני מאוד אוהב את ארץ נהדרת( אתה רוצה לראות בולבול של בדואי? מערכוני מרגול, פילוסים, חיקויי ביבי ואחרים ופשוט הרבה שנים של תוכניות מצחיקות וטובות) ואני חושב שלכל היותר ברלד צריך להיות שם פועל במה. לטעמי האישי ירון ברלד לא מצחיק. בכלל. גם לא מעלה גיחוך קל. לכל היותר מעלה לי את האוכל. אידיוט.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

STI,

אני חושב שאתה מבלבל בין הומור איכותי להומור "מיינסטרים".

לומר שהמערכון "שרון" של מה קשור הוא איכותי לדעתי קצת לא מסתדר שכן הוא מכיל שפה גסה וכו'.

רמזור למשל זה הומור יותר איכותי כי התכנית לא עושה שימוש בשפה גסה ועדיין מצליחה להצחיק.

ארץ נהדרת זוהי תכנית סאטירה באמת מעולה, היא מצחיקה מצד אחד ומצליחה להציף בחינניות את הבעיות בארץ.

לגבי ברלד, הסגנון שלו כמובן לא שייך למיינסטרים אלא להומור יותר אקסטרימי ווולגרי, אישית אני לא מתחבר להומור הזה אבל הוא כמובן לא המציא את הגלגל וסה"כ יש לא מעט כאלה שכן אוהבים את ההומור הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
STI,

ארץ נהדרת זוהי תכנית סאטירה באמת מעולה, היא מצחיקה מצד אחד ומצליחה להציף בחינניות את הבעיות בארץ.

רואים שאתה כבר מזמן לא גר פה.

ארץ נהדרת הייתה תכנית סאטירה מעולה אולי לפני חמש שנים, אבל היום היא מציפה את הבעיות בארץ בחינניות של פטיש 5 קילו. המשחק וולגרי וגס, ההומור מחוספס ולא משאיר שום דבר לרמיזה או לבין השורות, המערכונים ארוכים ומתישים מדי, ובאופן כללי בינם לבין סאטירה כבר לא נשאר הרבה.

לאלעל חביבתי יש הרגל מגונה לשדר את התכניות של ארץ נהדרת במטוס כשחוזרים מכל מיני מקומות באירופה. מילא שאת הישראלים זה כבר לא מצחיק, אבל אני מפחד לחשוב איזה רושם ראשון מקבלים התיירים שמגיעים לפה...

פורסם
קוף משעשע כי הוא מזכיר בן אדם אבל משתולל כחיה.

לראות בן אדם מתנהג בצורה גסה ומביכה כזאת במודע זה לא מצחיק (אותי לפחות).

אדם שמנסה לדמות חיה דווקא יכול להיות מאוד מצחיק (אם נעשה בטוב טעם כמובן):

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם יש משהו פחות מצחיק מברלד זאת הבחורה שזכרה להתלונן אחרי 16 שנה.

על כל פנים הוזכר פה רמי גאייאר, הוא אחד השרוטים בסצינה (;

אם נצא מנקודת הנחה שהבחורה דוברת אמת -

מה זה עניינך מתי היא נזכרה להתלונן?! אם היא הייתה נזכרת להתלונן אחרי שנה היית כנראה אומר את אותו הדבר ודי ברור לי למה - כי אתה לא מבין את הטראומה שבתקיפה מינית. לוקח הרבה אומץ והמון כוח נפשי כדי לקום ולספר לאדם אחר על מקרה כזה, שלא נדבר על התלוננות במשטרה - בעיקר עם אוזלת היד של המשטרה במדינתנו היקרה שנוטה להאשים קורבנות (חוץ מכאלו שמגיעות לתקשורת) ולהתייחס אליהם \ אליהן בצורה מחפירה. שתבין - חלק נכבד מנפגעי ונפגעות התקיפה המינית בארץ לא מתלוננים במשטרה כי הם לא מקבלים שום תמיכה משום סוג שהוא אלא קיטונות של צחוק והאשמות.

אלו היו 30 שניות על למה תקיפה מינית והתלוננות מאוחרת לא נועדו להצחיק אותך.

אדם שמנסה לדמות חיה דווקא יכול להיות מאוד מצחיק (אם נעשה בטוב טעם כמובן):

סוף סוף - הומור משעשע ולא מעליב את האינטיליגנציה שלי.

פורסם

לפי הרדיו אתמול בבוקר, הבחורה שהתלוננה עכשיו, התלוננה בזמנו במסגרת הצבא, ובכל מקרה המטרה בהעלאת המקרה הישן זה כדי להציג דפוס התנהגות.

ככה שהיא לא "נזכרה עכשיו", אלא שבמשטרה היה אינטרס להגיע לאותה בחורה שהתלוננה בזמנו ולהעלות גם את זה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מסכים איתך לגבי נושא ההטרדות המיניות.

לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית יכול לקחת שנים לעזור אומץ כדי להתלונן.

וזה מה שמכעיס אותי.

למה אדם צריך לפחד מזה שישפטו אותו בגלל משהו שנעשה לו בניגוד מוחלט לרצונו.

זה בעיקר בגלל אוזלת היד של הממסד.

אבל ספציפית במקרים בעלי סיקור תקשורתי גבוהה זה חורה לי מאד שמישהי מתלוננת אחרי תקופה מאד ארוכה (כמו לדגומא 16 שנה).

לטעמי זה יוצר זילות בחוק ההטרדות המיניות וגורם לכך שכל אישה שרוצה להתנקם בגבר, משתמשת בחוק הזה ככלי.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
רואים שאתה כבר מזמן לא גר פה.

ארץ נהדרת הייתה תכנית סאטירה מעולה אולי לפני חמש שנים, אבל היום היא מציפה את הבעיות בארץ בחינניות של פטיש 5 קילו. המשחק וולגרי וגס, ההומור מחוספס ולא משאיר שום דבר לרמיזה או לבין השורות, המערכונים ארוכים ומתישים מדי, ובאופן כללי בינם לבין סאטירה כבר לא נשאר הרבה...

על מה אתה מדבר? :shock:

ארץ נהדרת נמצאת בעיצומה של מה שרבים וטובים מחשיבים כעונה הטובה ביותר שלהם מזה שנים רבות.

עונה משובחת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מסכים איתך לגבי נושא ההטרדות המיניות.

לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית יכול לקחת שנים לעזור אומץ כדי להתלונן.

וזה מה שמכעיס אותי.

למה אדם צריך לפחד מזה שישפטו אותו בגלל משהו שנעשה לו בניגוד מוחלט לרצונו.

זה בעיקר בגלל אוזלת היד של הממסד.

אבל ספציפית במקרים בעלי סיקור תקשורתי גבוהה זה חורה לי מאד שמישהי מתלוננת אחרי תקופה מאד ארוכה (כמו לדגומא 16 שנה).

לטעמי זה יוצר זילות בחוק ההטרדות המיניות וגורם לכך שכל אישה שרוצה להתנקם בגבר, משתמשת בחוק הזה ככלי.

העלו אותה אחרי שהיא התלוננה בזמנו. זה לא שהיא לא התלוננה בכלל בעבר.

פורסם

היא התלוננה והתעלמו ממנה?

או שהיא התלוננה והוכח שהיא טועה?

או שקיבלו את התלונה ושפטו אותו?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...