Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אדם צריך לפחד מזה שישפטו אותו בגלל משהו שנעשה לו בניגוד מוחלט לרצונו.

זה בעיקר בגלל אוזלת היד של הממסד.

ובגלל מוסכמות חברתיות. לא הרבה רוצות להיות ידועות כ"ההיא שאנסו אותה".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה עצוב אבל כמו שיש גברים שנרתעים מלהיות עם מישהי בעלת נסיון מיני עשיר, כך יש גם כאלה שנרתעים מבחורה שעברה התעללות מינית כלשהי, קטונתי מלהבין את זה אבל יצא לי להכיר כמה כאלה, סוג הטיפוסים שרוצים להתחתן רק עם מישהי "בתולה".

הכרתי לא מעט בחורות והסטטיסטיקה לא משהו בכלל- לא מעט מהן עברו התעללות מינית ברמה זו או אחרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היא התלוננה והתעלמו ממנה?

או שהיא התלוננה והוכח שהיא טועה?

או שקיבלו את התלונה ושפטו אותו?

עכשיו מחיפוש נוסף לא רואה שכתוב שהיא התלוננה בעבר. מוזר נאי דיי בטוח שקראתי את זה היכנשהו. בכל מקרה ברגע שאמצה אעלה את זה.

פורסם (נערך)

בהומו בולבול, אמרו אתמול, (זה לא אני רואה זו זוגתי...) שהבחורה התלוננה עוד בתקופת הצבא אך לאחר שהנושא הועבר למצ"ח ולאחר הפעלת קשרים שהיו לו במשרד הבטוחון הנושא נגנז והוא יצא ללא פגע מהעניין. אם להאמין או לא שכל אחד יחליט. בכל זאת מדובר בתשקורת.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
זה עצוב אבל כמו שיש גברים שנרתעים מלהיות עם מישהי בעלת נסיון מיני עשיר, כך יש גם כאלה שנרתעים מבחורה שעברה התעללות מינית כלשהי, קטונתי מלהבין את זה אבל יצא לי להכיר כמה כאלה, סוג הטיפוסים שרוצים להתחתן רק עם מישהי "בתולה".

הכרתי לא מעט בחורות והסטטיסטיקה לא משהו בכלל- לא מעט מהן עברו התעללות מינית ברמה זו או אחרת.

זו החברה שאנחנו חיים בה. כולם רוצים את הבתולה הקדושה והטהורה.

כשהשאיפה היא להישאר בקטגוריית הבתולה הקדושה, הרבה יותר קל לפרש מעשים מיניים כתקיפה.

אם בחורה תבוא לגבר ותתן לו איזה פליק בטוסיק בפאב, הדבר האחרון שהוא יחשוב עליו זה להתלונן על תקיפה מינית.

פורסם

כן, יש בחברה שלנו כל מיני פרימיטיבים שחושבים שאשה שעברה אונס היא "מחוללת" אבל אני חושב שמרבית האנשים שנרתעים מלצאת עם אשה שעברה אונס, עושים את זה דווקא מחשש רלבנטי של טראומה נפשית או טרומה במיטה.

זה במקרה של אונס!

במקרה של התרדה מינית, אני לא רואה אנשים שנרתעים מלצאת עם בחורה שהבוס שלה תפס לה את הציצי ואמר לה "איזה כוסית את היום" (שזה הרבה יותר מהתרדה מינית, זה כבר מעשה מגונה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא רוצה להביע דעה על הפרשיה הזאת עד שהעניין יתבהר יותר, אך אני אשמח אם יוציאו כנגד ברלד צו הרחקה ממצלמות טלוויזיה בלי קשר.

יש הומור איכותי שגורם לצופים לצחוק בצורה אינטלקטואלית. אסי וגורי הם דוגמה טובה להומור הזה, הוא מצליח גם להצחיק וגם לא להיות רדוד, בין אם זה במערכוני ה"חייזרים" או "אלדד", זה הומור שנע כל הזמן בין טיפשי לפחות, בין בדיחות מתחכמות לבדיחות פשוטות, הם פשוט מצחיקים ולא משפילים את עצמם כדי לעשות את זה. ואם נלך עם אסי לתקופת ארץ נהדרת והחיקויים כמו ליברמן בכלל אפשר למצוא רבדים של סאטירה חריפה בהצגה שלו (אני לא יודע איך ארץ נהדרת כיום, אישית אחרי העונות האחרונות הפסקתי לצפות בה כי הרמה ירדה מאוד).

ויש את ברלד שצועק כמו אינפנטיל ואנשים צוחקים ממנו. אני פשוט לא סובל אותו בגלל זה. אני מנסה להמנע מאנשים כמוהו ביומיום (ולצערי אני מכיר כמה).

הומור פיפיקקי אף פעם לא הצחיק אותי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מתלבט אם לשלוח למישהי עכשיו תמונה שלי מלקק תרד ולכתוב לה "זו התרדה מינית". אולי היא תצחק ואולי ניפגש בבית משפט.

פורסם

זה דווקא משעשע

לגבי זמן התלוננות - יש חוק התיישנות שאם אני לא טועה שם את טווח ההתיישנות על 7 שנים מביצוע הפשע. לא ניתן לשפוט אדם על עבירה מיושנת - אבל אפשר להשתמש בה כהוכחה לקו פעולה ממושך.

תחשבו על זה רק שאם לנשים כ"כ קשה להתלונן בארץ - מה קורה לגברים שעברו תקיפה. אם נשים מפחדות להתלונן כי הן לא רוצות סחבת משפטית ואות קלון עליהן - גברים מפחדים בכמה רמות יותר.

פורסם

ויש את ברלד שצועק כמו אינפנטיל ואנשים צוחקים ממנו. אני פשוט לא סובל אותו בגלל זה. אני מנסה להמנע מאנשים כמוהו ביומיום (ולצערי אני מכיר כמה).

.

מאד נכון וצודק,

ומה גם ששכחו לו את הזריקה של ארגז ציוד על טכנאי צילום לפני כמה זמן בהופעה.

וגם אני לא מחייך מהניסיונות הוולגרים שלו להצחיק.

קובי

:-)

פורסם

כמה נחמד שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית,שבה אתה זכאי כול עוד לא נקבע אחרת בבית המשפט (שהוחלף כנראה בחדר החקירות...) זה התחיל מפרשת רוזן ואחר כך התפוצץ בגדול בפרשת גולן.

הבעיה שמדובר בחיים של אנשים, התקשורת מוצצת את הדם והרצון של יצירת סקוף גוברת על כול עיקרון דמוקרטי אחר שאנחנו מכירים (כתבות, תמונות, ציטוטים מחדר החקירות וכול מה שיכול למלא את הפריים טיים) , בסופו של דבר זה יגמר באסון!

אני לא מבין איך התקשורת מפרה צפי איסור פרסום (שהפכו לבדיחה לאחר פרשת גולן וכן אני מודה שהפעם ברלד בחר לחשוף את שמו), מדובר בכלי שאמור להגן על חשודים שעדין לא נקבע גורלם בנוגע להעמדה לדין.

בקשר לברלד, אני לא מת על ההומור שלו , יכול להיות שיגישו נגדו כתב אישום (וגם אז לא בטוח שיצליחו להרשיע אותו) ויכול להיות שלא ואז אנחנו שוב חוזרים לאדם שנהרסו לו החיים(הרי זה ליכלוך שידבק לשם שלו לעד), כמו כן מדובר באדם שעבר חיים לא פשוטים, אני בטוח שרוב האנשים מכירים את סיפור חייו.

נשאר רק לקוות שהמשטרה תתחיל לטפל בכול מי שמפר מאת צווי איסור הפירסום (ברח לי השם של הבלוגר שחשף את השם של אייל גולן - הוא היה צריך לשבת כמה חודשים טובים בבית סוהר, ולקבל תביעה אזרחית שתרוקן לו את הכיסים).

פורסם

אני גם בעד אכיפה של כל העניין של צווי איסור פרסום אבל בוא נודה באמת- בעידן האינטרנט\וואטסאפ\פייסבוק ושות' זה קשה עד בלתי אפשרי.

אותו בלוגר שחשף את שמו של "הזמר המפורסם" אמנם היה איש ה"תקשורת" הראשון שעשה כן ואחריו השם "נפלט" בערך בכל ערוץ (הפליטה הכי משעשעת היתה של גלית גוטמן) אך עוד לפני כל אלה השם התגלגל בכל רחבי הפייסבוק ומשם לכל המעגלים החברתיים האישיים של בערך כל אחד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...