Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה אני לא מצפה שהמשטרה תחקור כול אחד שהעביר הודעה בוואטסאפ כמובן שהטכנולוגיה השתנתה לחלוטין ולמערכת המשפט לוקח זמן להשלים את הפער. מצד שני כול עוד אין פיתרון אחר יש צורך באכיפה מינימלית כנגד מי שמפר את הצוו ע"י אמצעי תקשורת - ונחזור לדוגמא של אתר האינטרנט שחשף את שמו של אייל גולן. בעל האתר (בחור צעיר) נחקר ושוחרר כמעט באופן מיידי. מדובר בבדיחה, אם הוא היה מואשם בפלילים (את הכתבים שפלטו את שמו "בטעות" אי אפשר היה להעמיד לדין , ולדעתי מדובר בעיניין שונה). סביר להניח שאתרים גדולים היו נזהרים.

המערכת הפלילית היא האמצעי החריף ביותר, כמו שאתה רואה אפילו חשד יכול להרוס את שמו הטוב של כול אדם (במיוחד אם הוא"סלב").

אנחנו עדין לא יודעים מה בדיוק קרה או לא קרה (ושוב אני מדגיש, אני לא מת על ירון ברלד) , הבעיה שאת התקשורת זה לא מענייין, יכלו באותה מידה לכתוב קטנה בינונית ולעזור את המקרה (ראית כמה צלמים וכתבים מגיעים לכול חקירה שלו?).

שוב, לדעתי המצב לא ישתנה עד שיקרה אסון (חס ושלום, מישהו יתאבד) , אפשר לתת מקרה דומה - בלבנון השניה נהרגו לא מעט חיילים בגלל פירסום זה או אחר (חיזבאללה היה משתמשים באמצעי התקשורת שלנו על מנת לטווח - חוץ מנ.צ מדוייק הם קיבלו הכול). לקראת סוף המלחמה, ולאחריה הבינו עד כמה המצב חמור.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שם הבלוגר הוא עמרי חיון. הוא זה שפירסם את שמו של אייל גולן וגם פירסם את שמו של ברלד מעט לפני שברלד בחר להיחשף לבד.

הבנתי שאייל גולן תובע אותו עכשיו, לדעתי, בצדק.

בקשר לברלד, לא אוהבת לראות אותו על המסך שלי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני רק שאלה: מה עם האונס הקבוצתי של שחקני נבחרת ישראל הצעירה מתקופת גברי לוי ?

כל האונסים הללו מזכירים לי שני סיפורים משני צדדי המטבע:

1. לפני שנה חבר שלי עצר טרמפ לבחורה יפיפייה. הוא העלה אותו לרכב וישר ציין בפנייה שלא תתפוס טרמפים כי בחורה עם מראה כמו שלה יכולה ליפול לידיים הלא נכונות ויש לה מזל שהיא עלתה איתו. הוא אסף אותה ליד אזור והיה אמור להוריד אותה בביה"ס הולץ. כאשר הם נוסעים על כביש 40 אאל"ט לכיוון ת"א היא אומרת לו "או שתיקח אותי עכשיו לירושלים או שאני יורדת מהאוטו ישר למשטרה ואומרת שאנסת אותי". סחבק למזלו הרב היה לו מצלמה ברכב. הוא אמר לה "ברור, ברור, אני לא רוצה להסתבך". לקח אותה לפאתי ג'ואריש, אמר לה הוא חושב שיש פנצ'ר ושתבוא לשבת במושב של הנהג בזמן שהוא דוחף. היא יצאה מהרכב, הוא יצא וחזר במיידי, נעל, ונסע. התיק שלה היה ברכב, שבר את הרב-קו והכרטיס אשראי לשניים, זרק לה את התיק מהחלון ושלום על ישראל.

כמובן שהוא צעק לה שיש לו מצלמה ברכב ואם היא תלך למשטרה הוא יתבע אותה שהיא תצטרך להתחבר למקצועות הקדומים ביותר בשביל לשלם לו.

2. כאשר היינו בני 15-16 (תחילת כיתה י') הייתה בחורה בכיתה י"ב בת 18, קצת מנודת חברתית. בחור מביה"ס אחר בגיל שלנו הכיר אותה, גרם לה להתאהב בו (היא הייתה מאוד מנודה והוא היה ה-מקובל בעיר) ומשם הדרך לזוגיות הייתה קצרה. אחרי זמן מה זה נהיה שלישיה, אורגייה, קבוצות, תורות והדרך לסרסרות הייתה קצרה. הבחורה ניסתה להתאבד ובסוף נשלחה לבי"ח לחולי נפש בעיר. הנער שהיה אחראי לכל המעשים הללו קיבל 200 של"צ (כאשר על אחזקת ג'וינט ירוק=גראס בן דודי קיבל 125) ומעקב צמוד של קצינת ביקור סדיר, עוד 2 נערים שעזרו לו נשלחו לטיפול פסיכולוגי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

יכול להיות שהיה או לא היה מעשה מגונה, וגם מעשה מגונה - יש ויש.

אבל...

מה יש לאדם בים 30++ להתכתב התכתבויות פוציניו-מוציניו עם נערה בת 17?!

גם אם הוא יודע להציב לעצמו גבול ולא יעשה דבר מעבר להתכתבויות.

אני בטח לא אטיף נגד מערכות יחסים עם הפרשי גילאים. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה... אבל כשאדם מפורסם מתחבר כך עם נערה, אדם שגם אם חוקי לשכב איתו, עדיין לא חי עצמאיים... זה בזה לפחות מין הפתטיות.

מי שהולך לשחק בארגז חול, שלא יתפלא אם בסוף נמרח עליו קקי של חיתול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...