Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הזדמן לי להיות בסניף של אורנג'

העמדה שהייתי אמור להיות מטופל בה, נמצאת באמצע איזור ההמתנה, ככה שהייתי ממש קרוב לעמדה בזמן ההמתנה לתור שלי. עקב המיקום יכולתי לשמוע בדיוק מה היה הדיון עם לקוחה שהייתה לפני, ויצר החטטנות לא הביא לי להתעלם :)

בקיצור נמרץ, אותה אישה קנתה לעצמה גלקסי אס 2, וטאבלט נקסוס 7 לילד שלה וביקשה לפרוס את זה ל-36 תשלומים. מתוך סקרנות, נכנסתי לאתר של אורנג' לראות מה המחירים בתנאים הנ"ל וקיבלתי שוק.

גלקסי 2 עולה 2870 שקל. והנקסוס 7 עולה 2150 שקל. שזה יותר מ-5(!) אלף שקל.

בזאפ, אותו שילוב יעלה 1500+1200= 2700 שקל.

זה פשוט הכעיס אותי. איך בכזאת קלילות,בכזה חוסר אחריות, אנשים נותנים לגיטימציה לאותם נבלות להמשיך ולעשוק. מילא את עצמם , אבל כתוצאה מזה גם אחרים.

עריכה: אופס, בפורום הלא נכון, אשמח אם תעבירו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור לי למה היא קנתה באורנג' - ולמה היא שילמה כל כך הרבה: היא קנתה ב-36 תשלומים!!

אילו היתה קונה ב-1-12 תשלומים היתה חוסכת כ-1000 ש"ח, אפילו באורנג'. אבל היא חילקה את התשלום ל-36 מנות ולכן משלמת כ-1000 ש"ח ריבית - כאשר, ם חישבתי נכון, הריבית השנתית על הטלפון היא כ-15% (על הטבלט כמחצית ערך זה)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהסיבה שבאורנג' אתה עדיין יכול לפרוס את העסקה לתשלומים באמצעות חשבון סלולר, בלי להוציא סכום גדול במזומן במכה או לתפוס את מסגרת אשראי לתקופה ארוכה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעבר לכך, יש את הנושא של ביטוח ושירות למכשיר.

אני יודע שבחברה שאני עובד בה, הביטוח הוא לא בהתחייבות ולא מצריך ותק על מנת לתקן מכלולים.

לדוגמא, אותה גברת נחמדת מאורנג', אמנם הייתה משלמת יותר על המכשיר בחברת הסלולר אבל בפעם הראשונה שישבר לה המסך היא כבר לא תזכה להנות מהמחיר הנמוך אם היא הייתה קונה אותו בחוץ נניח.

בחברה שאני עובד בה אמנם הS3 עולה יותר מ2111 ש"ח אבל התיקון מסך שלו בלי שירות תיקונים ובלי ותק הוא 200 ש"ח וזה הכל.

אז מי שאוהב לקנות בחוץ מיבוא פרללי, שיבושם לו.

ומי שאוהב לקנות בחברות ביותר יקר אבל לדעת שיש אבא ואמא מאחורי המכשיר, גם שיבושם לו.

ואגב, עמדת באורנג' ואתה שופט אנשים על זה שהם משלמים ביוקר?

הם החברה הכי יקרה בשוק.

חבילת ללא הגבלה שלהם עדיין עולה 125 ש"ח עם חצי ג'יגה גלישה.

צאו לאנשים מהכיס.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אלה האנשים שאחרי זה צועקים ברחובות שאין להם כסף לאוכל ולחם. הולכים וקונים מוצרים יקרים בלי לבדוק מחירים ואחרי זה מתלוננים שעושקים אותם. מי שעושה שיעורי בית לפני קניה מרוויח.

פורסם

בדקתי באתר הרשמי של יבואן סמסונג - שם מחיר ה-S2 עוא כ-2500 ש"ח, כלומר יותר מאשר באורנג'.

לגבי הרחבת\הארכת שירות - איני יודע מה המחיר באורנג', אבל אישית כבר שנים רבות שאיני משלם תמורת שירות זה, אבל אני מניח שמדבור באי אילו עשרות ש"ח לחודש. השאלה היא מה הסבירות שאותה אשה תשבור את המסך. אם אכן החלפת מסך עולה 200 ש"חי הרי שסביר שאפילו שתי החלפות בשנה במעבדה פרטית יעלו פחות מביטוח המכשיר לשנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צריך להבין לפעמים, למרות יצר החטטנות והיצר להגיד לה שזאת טעות ופשוט להיות בשוק ש... לגברת כנראה יאן מסגרת אשראי פנויה, אין כסף סביר להניח או שיש הוצאות גדולות.

כמו כן, אנשים מסוגה מעדיפים אמא ואבא, במקום להתרוצץ בחנויות פרטיות, זה מאוד פשוט כשאתה הורה או משהו כזה ( אני עדיין לא )

כמו כן, תמצא לי חנות שתאפשר לך, כשאין לך ממש כסף בחשבון או בסגנון, לפרוס ל 3 שנים... אף מקום, כמעט אם בכלל, למעט מדי פעם מחסני חשמל או מבצעים מסויימים בחנויות מסויימות ( רשתות )

השיפוט שלך לקוי לצערי, פשוט אם תנסה להבין את הסוגיה עד הסוף, הגברת רצתה להעניק טכנולוגיה לעצמה ולילדים, כשאין לה גרוש.

יש עוד צעד לסיפור, אולי הגברת באמת בזבזנית ומעמד מבוסס? סה"כ נכנסה לחברה גדולה, אמא ואבא, קנתה מה שקנתה, פרסה ל 36 בכדי לא להעמיס על החשבונות השוטפים וזה הכל.

אי אפשר לשפוט, הפעם היחידה שכן אפשר לשפוט זה רק כאשר הבן אדם מרושש, דיברת איתו, אתה יודע מה מצבו, הוא יודע שיש אלטרנטיבות אחרות ועדין, יירכוש באורנג'? צודק, פה זה מטומטם.

עד אז... אין מה לעשות.

פורסם

ההשוואה שלך לא נכונה כי יש הבדל בין היבואנים (רשמי או פרללי).

ת'כלס, ב-2790 ש"ח ניתן לקנות גלקסי S3 עם 2 שנות אחריות של סקיילקס עד הבית.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מעבר לכך, יש את הנושא של ביטוח ושירות למכשיר.

אני יודע שבחברה שאני עובד בה, הביטוח הוא לא בהתחייבות ולא מצריך ותק על מנת לתקן מכלולים.

לדוגמא, אותה גברת נחמדת מאורנג', אמנם הייתה משלמת יותר על המכשיר בחברת הסלולר אבל בפעם הראשונה שישבר לה המסך היא כבר לא תזכה להנות מהמחיר הנמוך אם היא הייתה קונה אותו בחוץ נניח.

בחברה שאני עובד בה אמנם הS3 עולה יותר מ2111 ש"ח אבל התיקון מסך שלו בלי שירות תיקונים ובלי ותק הוא 200 ש"ח וזה הכל.

אז מי שאוהב לקנות בחוץ מיבוא פרללי, שיבושם לו.

ומי שאוהב לקנות בחברות ביותר יקר אבל לדעת שיש אבא ואמא מאחורי המכשיר, גם שיבושם לו.

ואגב, עמדת באורנג' ואתה שופט אנשים על זה שהם משלמים ביוקר?

הם החברה הכי יקרה בשוק.

חבילת ללא הגבלה שלהם עדיין עולה 125 ש"ח עם חצי ג'יגה גלישה.

צאו לאנשים מהכיס.

אוקיי... להזכיר לך, שהגלקסי 2 עולה 1500 והיא קנה ב-2800? זה כמעט פי 2. מצידי שב-1500 תהיה אחריות ע"י סמסונג זימבבואה. ישבר המסך אני אקנה אחד אחר, ויצא לי אותו מחיר.

לא יודע באיזה חברה אתה עובד, אבל ידידה שלי שקנתה גלקסי 3 באורנג', כבר חודשיים מסתובבת עם מסך שבור. אמנם לא שאלתי אותה כמה עולה התיקון, אבל אני מניח שאם הוא היה עולה 200, היא כבר מזמן הייתה הולכת לתקן.

ובאופן אישי הלכתי לברר כמה תעלה לי חבילה( 110 שקל עם חבילה גלישה 2 גיגה), כי מה לעשות, גולן טלקום עסוקים בלחלק כסף ל"חבר מביא חבר", במקום להשקיע אותו בתשתית שלהם.

פורסם

יש עוד צעד לסיפור, אולי הגברת באמת בזבזנית ומעמד מבוסס? סה"כ נכנסה לחברה גדולה, אמא ואבא, קנתה מה שקנתה, פרסה ל 36 בכדי לא להעמיס על החשבונות השוטפים וזה הכל.

פרסה ל-36 חודשים עם ריבית גבוהה מאוד. בדקתי את חשבונות כרטיסי האשראי שלי עכשיו - בכרטיסים הבנקאיים הריבית לעסקאות קרדיט נמוכה משמעותית מהתחשיב שהבאתי קודם, כך שאם יש לגברת כרטיס אשראי עם תנאים סבירים עדיף לה לרכוש בעסקת קרדיט ולא לשלם לחברת הסלולר את הריבית הגבוהה שנגבתה.

הבעיה היא חוסר מודעות וקבעון. אני מנסה כבר כמה חודשים לשכנע את הורי לעבור לאחת החברות החדשות בעסקת "הכל כלול" של 44-49 ש"ח לחודש. התשובה שלהם היא "חשבון הסלולר שלי הוא 6 ש"ח לחודש" ולא מסוגלים לבין שהם יכולים לחסוך עוד 100 ש"ח מחשבון הטלפון הקוי במסגרת ה"הכל כלול". מבחינתם שירות הסלולר הוא עדיין שירות יקר למצבים דחופים בלבד.

פורסם

ממני ביקשו בזמנו 5100 שקל על HTC ONE X - כמעט בכיתי מצחוק בפנים של המוכר.

התקשרו אלי במשך שבוע שאני אקנה מהם והורידו מחיר ל 4700 ש"ח.

קניתי מחנות יומיים לאחר מכן ב 2800

Opel Adam S 2017

פורסם

השבוע קניתי פלאפון חדש.

פשוט הלכתי למוכר באייבורי ואמרתי לו שייתן לי את הנוקיה הכי זולה שלו.

קיבלתי אחלה פלאפון ב139 ש"ח, שנה אחריות (או יותר?), אחלה רדיו עם אוזניות, יש אפילו סוליטייר,סודוקו, ותצחקו, אבל זה אשכרה שדרוג עצום ממה שהיה לי לפני כן עם כל מה שיש בפנים.

אני בטוח של99% מכם זה נשמע מצחיק, אבל תנסו לחשוב עליכם לפני שהיה לכם סמאטרפון, אפשר לחיות מצויין בלי זה. ברור שזה אדיר, ויש שם וייז, וואטסאפ, אפליקציות מדליקות, ולמי שכבר התרגל יהיה קשה מאד בלי, אבל בחייאת, לפני לא הרבה מעשור כמעט לא היו פלאפונים בארץ.

כל אחד מוציא כסף על מה שהוא יכול ובעיקר בוחר, אני מעדיף לחסוך לסופר מיני חדשה מהניילונים (אני עם אותו רכב כבר עשור) במקום פלאפון באלפי שקלים, אחר חייב את הגאד'גט הכי לוהט שרק יוצא לשוק.

מה שכן משגע אותי, זה לראות אנשים קשיי יכולת עם סמאטרפונים, ומעשנים פלרלמנט, בחייאת רבעק, קצת אחריות אישית.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
השבוע קניתי פלאפון חדש.

פשוט הלכתי למוכר באייבורי ואמרתי לו שייתן לי את הנוקיה הכי זולה שלו.

קיבלתי אחלה פלאפון ב139 ש"ח, שנה אחריות (או יותר?), אחלה רדיו עם אוזניות, יש אפילו סוליטייר,סודוקו, ותצחקו, אבל זה אשכרה שדרוג עצום ממה שהיה לי לפני כן עם כל מה שיש בפנים.

אני בטוח של99% מכם זה נשמע מצחיק, אבל תנסו לחשוב עליכם לפני שהיה לכם סמאטרפון, אפשר לחיות מצויין בלי זה. ברור שזה אדיר, ויש שם וייז, וואטסאפ, אפליקציות מדליקות, ולמי שכבר התרגל יהיה קשה מאד בלי, אבל בחייאת, לפני לא הרבה מעשור כמעט לא היו פלאפונים בארץ.

כל אחד מוציא כסף על מה שהוא יכול ובעיקר בוחר, אני מעדיף לחסוך לסופר מיני חדשה מהניילונים (אני עם אותו רכב כבר עשור) במקום פלאפון באלפי שקלים, אחר חייב את הגאד'גט הכי לוהט שרק יוצא לשוק.

מה שכן משגע אותי, זה לראות אנשים קשיי יכולת עם סמאטרפונים, ומעשנים פלרלמנט, בחייאת רבעק, קצת אחריות אישית.

במחירים האלו זה רק מכשירים דור 2

בלי מצלמה בלי בלוטוט בטח שבלי GPS ובטח שאין וואצ'אפ למכשיר זה

תאיר את עינינו ותגיד לנו בדיוק איזה דגם רכשת?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...