Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי השבוע הלך לי הגיר בסיירה. יותר נכון לומר שנשבר כל ה-"אווזינג" וכל זה קרה בגלל שהקופלונג של הדריישאפט נקרע במהירות גבוה.

כתוצאה מהטלישה במהירות כניראה שהדריישאפט יצא מאיזון. הוא כבר נשלח לאיזון ואודות לחברינו איתן. יש לי גם קופלונג חדש, הקלאץ' ברוך השם בסדר. אז מה שנשאר זה רק גיר.

בהתחלה חיפשתי רק אווזינג, אבל אז הבנתי שגם ההילוך ישיר כניראה התעקם. ואם אני אחליף רק את האווזינג, כל הסיפור הזה יחזור על עצמו מהר מאוד.

ופה אתם נכנסים לתמונה! :)

חיפשתי גיר כזה בכל פינה ולא מצאתי זכר. אפילו התקשרתי לאנשים שפרסמו מודעות למכירה לפני ארבע שנים וגם לבעלי סיירות לשעבר.

אנא מכם, אם למישהו יש או שהוא יודע על מישהו שיש לו גיר ומעוניין למכור אני אשמח לשמוע בטלפון או שהודעה פרטית.

אגב הגיר שמתאים הוא או type-9 או mt-75

0543088428 - צורי.

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם
בדוק גם תאימות של גיר מטרנזיט ישנה. ויש כאלה בשפע אצל בני דודינו.

כן אני מחפש אחת במקביל

הבנתי שטרנזיט בנזין עד שנת 92 מגיע עם גיר MT75 שהוא הרבה יותר חזק וגם יותר קצר, אך לצערי הן יותר נדירות מהסיירות :-\

• תוכן חדש...