Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להדרים מחר מאזור ראשל"צ על כביש 4 דרומה.

בחודשים האחרונים השיפוץ פגם קשה באיכות הכביש עד לרמת מסוכנות שאני מעדיף להימנע ממנו לחלוטין.

- האם סיימו השיפוץ בכביש ממחלף חולות דרומה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין לא. השיפוץ אמור להסתיים ביוני. בכל מקרה אין שום בעיה בטיחותית בכביש. הבעיה בנהגים שלא שומרים מרחק וכמעט כל יום יש תאונת שרשרת שמשתקת את הכביש לחלוטין כי אין שוליים. ביום השבת הכביש לא עמוס.

פורסם

מסכים עם המגיב מעליי. הכביש הינו בטיחותי (מלבד קטעים שמורידים את הציפוי והכביש נהיה מחליק טיפה ושם יש להזהר כמובן) ואין מה לחשוש. העיקר לשמור מרחק.

אכן כמעט כל יום יש תאונה(במיוחד בשעות הבוקר/צהריים) שיוצרת פקקים מטורפים מכל הכיוונים. זה מציק מאוד.

פורסם

הכביש הזה לא בטיחותי. אולי אם הייתה לנו תרבות נהיגה אירופאית הוא היה נהיג, אבל במצבו הנוכחי ועם הישראבלוף שמלווה את העבודות בטיחותי זה הדבר האחרון שאפשר לומר עליו.

אין יום שלא מתרחשת בו תאונה אחת לפחות ואף אחד לא נותן את הדין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
צריך להדרים מחר מאזור ראשל"צ על כביש 4 דרומה.

בחודשים האחרונים השיפוץ פגם קשה באיכות הכביש עד לרמת מסוכנות שאני מעדיף להימנע ממנו לחלוטין.

- האם סיימו השיפוץ בכביש ממחלף חולות דרומה?

יש לך אפשרות לנסוע דרך כביש 42 ליבנה, ולחסוך לך חלק מהנהיגה בכביש 4.

מהיכן אתה יוצא ולהיכן בכוונתך להגיע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא יודע מה המצב שם עכשיו אבל לפני חצי שנה גם אני הצלחתי לעשות שם תאונת חזית אחור, ברלינגו בלי ברקסים ועם צמיגים גמורים+ רכב גבוה לפני שבולם בפתאומיות=1600 ש"ח השתתפות עצמית שירדו לי מהמשכורת :|

אני אומר, כביש 42 לא עיכוב גדול בשבת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש שם מעין חריצים מעצבנים כל כמה קילומטרים וזה מטריף אותי לנסוע שם, ואז צריך לבלום לפנים אחרת כל האוטו קופץ ורוקד על הכביש, לא פלא שנגרמות שם תאונות אני בטוח שיש לזה חלק.

פורסם

בזמן החריצים האוטו לא רוקד, לפחות לא שלי. אבל כן, אנשים בולמים בפתאומיות הרבה פעמים ובגלל אי שמירת מרחק סביר יש תאונות.

אגב, בשבת התנועה לא כל כך סואנת שם ולכן אני לא חושב שכדאי להמנע בכל מחיר מנסיעה בכביש הזה. בימים רגילים לעומת זאת, הייתי ממליץ לקחת 42.

פורסם

תודה למשיבים. אני באמת מעדיף להימנע בגלל איכות הכביש הגרועה, רוחב צר של נתיבים, והחריצים המעצבנים.

נראה לי שאסע על כביש 40 במקום.

פורסם

אלו החריצים המחורבנים מלפני 4 חודשים? הם עדיין שם? כמה קיללתי אותם באותו היום.. זה או 40 או 140, אלא אם כן יש לך C5..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מה הקטע של החריצים האלה בכלל?

הם מכינים תשתיות למצלמות חדשות או מה?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לדעתי גאון אחד החליט שחריצים יעירו נהגים ויקטינו את מספר התאונות. פשוט מפגר. בתור אחד שנוסע בכביש 4 כמעט כל יום התחילו אצלי רשרושים בפלסטיק בגלל החריצים האלה.

הכביש הזה לא בטיחותי. אולי אם הייתה לנו תרבות נהיגה אירופאית הוא היה נהיג, אבל במצבו הנוכחי ועם הישראבלוף שמלווה את העבודות בטיחותי זה הדבר האחרון שאפשר לומר עליו.

אין יום שלא מתרחשת בו תאונה אחת לפחות ואף אחד לא נותן את הדין.

איתמר.

זה היה פחות או יותר המצב לפני השיפוצים. מדובר באחד הכבישים העמוסים בארץ שהיה צריך לעבור שדרוג ל-3 נתיבים לפני חמש שנים לפחות.

פורסם

יצא לי לנסוע חודשיים על הכביש הזה על בסיס יום יומי, בוודאות התחילו כל מיני רשרושים למינהם.

במידה ואין תנועה ערה על הכביש אפשר לנסוע בו, רק שיש מלא בורות קטנים וצריך להיזהר.

בשעות הבוקר והערב אנשים לא שומרים מרחק, נתקעים על השמאלי וכו'.

אישית, בשעות העומם עם תרבות הנהיגה בארץ אני מנסה להימנע מנסיעה על הכביש הנ"ל.

והפסים האלה טמטום אחד גדול, יש שלא המורה על מהירות של 70 קמ"ש ואם עוברים את הפסים

במהירות הזאת האוטו מרגיש כאילו הוא עוד שנייה מתפרק.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

זה כביש מסוכן וכדאי להימנע ממנו.

מעבר לנתיבים צרים וחוסר בשוליים יש בו כל מיני פיתולים לא מוסברים ש אוד מסוכנים. אני נוסע בנתיב הזה לא מעט ותמיד נוסע דרך כביש 42 כדי להימנע ממנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה או 40 או 140, אלא אם כן יש לך C5..

עצוב, אך זה בדיוק כך. תאט מ 100~ ל 60-70, הזעזוע יהיה חזק ומעצבן פי כמה. במהירויות של 100+, הם כמעט ולא מורגשים, אפילו עם הגרנדה דיקט שלי.

• תוכן חדש...