Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה, ממש לא הכביש הכי טוב אבל גם לא נורא. אני עובר שם אחה"צ ובערב מדי פעם וזה בכלל לא כל כך מזעזע אם טיפה שומרים מרחק. 42 זה תחליף סביר ואפילו טוב אם אתם על דו"ג, אבל זה לקח לי הרבה יותר זמן על פרייבט, ועל מסחרית בשעה 18:00 לכיוון דרום. תשפטו אתם.

אלו החריצים המחורבנים מלפני 4 חודשים? הם עדיין שם? כמה קיללתי אותם באותו היום.. זה או 40 או 140, אלא אם כן יש לך C5..

כן זה הם, וטוב שלא הגזמת. עד 80 זה באמת לא נעים, בסביבות 100-90 (לכאורה כי זה כביש של 70 כרגע) זה נהיה סביר ביותר.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
תודה למשיבים. אני באמת מעדיף להימנע בגלל איכות הכביש הגרועה, רוחב צר של נתיבים, והחריצים המעצבנים.

נראה לי שאסע על כביש 40 במקום.

מלבד העובדה שיש הרבה רמזורים,

הוא כביש שסלול היטב, יש שול רחב ברוב המקומות,

וגם תחנת אוטובוס בכל צומת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני כבר שכחתי מה זה הכביש העלוב הזה.

לפני כמה שבועות עליתי עליו בטעות, לא יודע מה חשבתי לעצמי. זה הסתיים כמעט בפעמיים תאונת דרכים כאשר מטומטם ומטומטמת החליטו לבלום במהירות של כ-70 קמ"ש , ככה סתם בלי סיבה מיוחדת.

שלא לדבר על החריצים שריסקו לי כל חלקה טובה ברכב.

אני מעדיף דרך כביש 40 ואז 431 (לבאים מדרום) והפוך בחזרה.

כביש 4 הפך להיות מיותר , מסוכן ועלוב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הבעיה הכי גדולה היא שבגלל השיפוץ לא השאירו שם שוליים, נהגים לא מתייחסים לשלטי המהירות המותרת ובגלל שלל המצלמות דמי שפוזרו לאורך הקטע בין חולות לאשדוד, תמיד נהגים דופקים ברקסים ויש הרבה תאונות חזית אחור שמעכבות מאוד את התנועה.

עד שלא פותחים את הכביש המחודש אני לפחות נמנע מלנסוע שם ועדיף לעקוף דרך יבנה או אפילו כביש 40 עד גדרה

פורסם

כמות התאונות בקטע כביש זה היא אכן בלתי נסבלת אוסיף ואומר כי הייתי עד לפקקים ולתאונות מספר רב של פעמים.

חשבו מה קורה לי עם צרפתיה מזדקנת מונמכת מוקשחת שההרגשה היא שהדשבורד נתלש מקיר האש.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אכן, יש לי צרפתייה מזדקנת,

והחריצים האלה הם פשוט נוראיים!!!

אני לא יודע על איזה מהירות לעלות עליהם, בכדי שהרכב לא יתפרק, ולי יכאב הלב.

דבר כל כך טיפשי.

פורסם
אכן, יש לי צרפתייה מזדקנת,

והחריצים האלה הם פשוט נוראיים!!!

אני לא יודע על איזה מהירות לעלות עליהם, בכדי שהרכב לא יתפרק, ולי יכאב הלב.

דבר כל כך טיפשי.

רק אם נוסעים מהר , לא מרגישים אותם, בנסיעות איטיות כל הרכב מזדעזע :|

פורסם

עדיין לא. השיפוץ אמור להסתיים ביוני. בכל מקרה אין שום בעיה בטיחותית בכביש. הבעיה בנהגים שלא שומרים מרחק וכמעט כל יום יש תאונת שרשרת שמשתקת את הכביש לחלוטין כי אין שוליים. ביום השבת הכביש לא עמוס.

כמה נכון

דוגמה הפקק של הבוקר בגלל תאונה.

קובי

:-)

פורסם
כמה נכון

דוגמה הפקק של הבוקר בגלל תאונה.

אחת? 3 תאונות היו שם לפחות משני הכיוונים.

רכב שהתהפך, רכב שנכנסו בו מאחורה ועוד משאית שפגעה ברכב מאחור.

פורסם

המשאית שנכנסה ברכב פרטי מאחורה והרכב הפרטי שנכנסו בו מאחור זו לא אותה התאונה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מישהו צריך לקחת על עצמו תביעת קולקטיב.

ברגע שתביעה כזו תאושר כל בעלי המכוניות שנפגעו יוכלו לתבוע פיצויים שמגיעים לנו ע"פ חוק.

למזלי עדיין לא נגרם נזק (בינתיים)

מיצובישי קולט 95' ידנית.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הכביש 42, אבל קחו בחשבון שאם יש תאונה בכביש 4 העומס מנותב לכביש 42 שלא תוכננן למספר רב של מכוניות. אני ממליץ להשתמש ב-Waze. ברגע ש-Waze מתריע על עומס/תאונה סעו לכיוון דרום דרך כביש 6.

פורסם
מישהו צריך לקחת על עצמו תביעת קולקטיב.

ברגע שתביעה כזו תאושר כל בעלי המכוניות שנפגעו יוכלו לתבוע פיצויים שמגיעים לנו ע"פ חוק.

למזלי עדיין לא נגרם נזק (בינתיים)

מיצובישי קולט 95' ידנית.

התביעה כנגד מי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...