Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן,

אני צריך להגיע לחתונה באיזור פרדס חנה באיזור השעה 19:00,מאיזה כביש עדיף לנסוע? (4 או החוף?).

ומתי עלי להצאת בלהתחשב בתנועה של שעות הערב המוקדמות.

תודה לעונים.

נמרוד.

Porsche 944 turbo

פורסם

בכביש בחוף, החל מ18:00, יש בד"כ את הפקק הרגיל, מהסירה, עד רשפון, וזה לא ממש פקק של עמידה, פשוט עומס. לעתים יש פקק בין נתניה לחבצלת, בגלל השיפוצים שם, לא יודע באיזו תדירות.

ככל שתצא מאוחר יותר=פחות פקקים.

על 4 הרבה זמן שלא הייתי, אבל אני מניח שהפקק הקבוע מרעננה, ועד בני דרור עודנו קיים. מעבר לכך, זה די בסדר.

המתן לדעות נוספות לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתור מישהו שגר בחדרה ועובד בנתניה, יש פקק בחוף עד חבצלת אבל לא משהו רציני

כביש 4 לעומת זאת ממחלף השרון די זורם בדר"כ אבל יש הרבה רמזורים וכביש 4 עובר דרך מרכז חדרה (עד היום אני לא מצליח להבין את זה האמת) וזה בזבוז זמן לא קטן בכלל

נראה לי שהייתי ממליץ לך בכנות לרדת לחוף, בטח בהתחשב בעובדה שאם אתה יוצא מת"א הירידה לכביש 4 יכולה להיות לך רק דרך מחלף גלילות שבפני עצמו חוויה מאוד לא קלה עד רעננה

נסיעה טובה

פורסם

שאל את WAZE תקבל תשובה נכונה לאותו הרגע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עוד אופציה שאולי תראה הזויה: ברכבת לבנימינה, משם 5 דקות במונית. מצריך רק וידוי שיש מוניות בבנימינה.

מכל מקום - כחיפאי אני נוסע מת"א רק על כביש 2. כביש 4 משופע ברמזורים ובגאטסו, ועובר דרך מרכז חדרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה עד לבנימינה?

1. זה צפונית מידי עבורו.

2. זה יגדיל את עלות המונית.

3. יש תחנת רכבת בפרדס חנה.

בכל מקרה, סע מכביש החוף וסע לשלום,45-55 דקות ואתה שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה למגיבים,

חשבתי על רכבת,אבל לצערי לא תהיה אחת בחזור,אסע דרך דרך כביש החוף.

עכשיו אני שואל את עצמי כמה כוסיות וויסקי אפשר לשתות מ7 בערב עד 9 על מנת להיות כשיר לנהיגה באיזור 12-1.

Porsche 944 turbo

פורסם
תודה למגיבים,

חשבתי על רכבת,אבל לצערי לא תהיה אחת בחזור,אסע דרך דרך כביש החוף.

עכשיו אני שואל את עצמי כמה כוסיות וויסקי אפשר לשתות מ7 בערב עד 9 על מנת להיות כשיר לנהיגה באיזור 12-1.

אין שום מגבלת אלכוהול, שתה כאוות נפשך ותן את המפתחות לאשה/ חברה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש בלילה רכבת כל שעה מחיפה לבאר שבע דרך ת"א ונתב"ג. בטוח שעוצרת בבנימינה (למעשה כמעט כל הרכבות עוצרות שם). לגבי עצירה בפרדס חנה - בדוק בלו"ז הרכבת.

אישית איני נוסע ברכבת הפרברית ולכן לא התיחסתי לתחנת פרדס חנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...