Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול שודר הפרק הראשון בעונה השלישית של "טסט ראשון"

למי שלא הספיק, מצ"ב קישור לצפייה בוואלה

בפרק-

טויוטה GT86 וסובארו BRZ

קיה אופטימה

מרצדס SLS

cars.walla.co.il/testrishon/?w=//2624064

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על הקישור.

עכשיו נפתח את הבוקר כמו שצריך עם רעש של צמיגים והסברים.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי ליאור לוי צריך לקחת חלק גדול יותר בתוכנית, ואף להחליף את אחד המנחים...

פרק מעולה.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אהבתי, היה מאוד נחמד

הייתי מוותר על הפינה של לוי יצחק (אילה אם הוא ספונסר של התוכנית בצורה כזאת או אחרת)

פורסם

לוי יצחק מיותר לחלוטין (נראה כמו גנגסטר)

אני טועה ומטעה אם אגיד שהוא קונה את דרכו לשידור?

אחלה תוכנית אגב.

פורסם

אהבתי מאוד.

תוכנית קלילה ונעימה, לא יודע מה יש ל Life_SyStem נגד המנחים.

בעיניי הם מאוד נעימים ויש ביניהם כימיה טובה.

אגב, אין חובה להקליט, הפרקים מועברים ב- HD לאתר רשות השידור.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

ראיתי את הפרק בטלוויזיה, היה מעניין והעביר את הזמן אבל היו חלקים שמורחים את הזמן והחלק של לוי יצחק שבמהלכו שאלתי את עצמי למה הוא מרכיב משקפי שמש היה משעמם לחלוטין.

פורסם

תכנית נחמדה מאוד והשיפור ההדרגתי בהשוואה לעונות הקודמות בהחלט ניכר.

לוי יצחק היה מיותר כי זאת היתה פינת פתיחה של הפרק הראשון, אני מקווה שבפרקים הבאים הוא יביא תוכן רלבנטי לצופה הממוצע (לגולשים בפורום הזה הוא לא יחדש דבר).

המבחן העיוור של האופטימה היה נחמד למרות שבהתחלה נראה יותר כמו תוכן שיווקי (השוואה לבימריות, אודי, קאדילק) אבל בהמשך הביקורת התאזנה ודיברו גם על האלמנטים הפחות מרשימים של הרכב (לכל רכב יש כאלו).

המנחים מצויינים!

און- מקצוען אמיתי והוא נותן לתכנית גושפנקה מקצועית.

גיא אריאלי- טאלנט שחייבים שיהיה בתכנית TV וסה"כ נראה שהוא נהנה ומתחבר מאוד לעולם הרכב.

קובי- תמיד משעשע ומקצועי.

ליאור- נותן לנו כחולי הגה את ה"גז". מקומו בתכנית התרחב לעומת העונות הקודמות וזה חיובי.

שיהיה בהצלחה ונראה לי שהאביב המוטורי שפולש לארץ ישראל צריך להביא את התכנית הזאת לערוצים עם רייטינג גבוה יותר. מי זה האחראי על זיהוי מגמות בערוץ 2 או 10?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איזה כיף, סוף סוף כל הכסף הזה באגרה עושה משהו ראוי לצפיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

289 כתב:

אבל מעניין עד מתי תימשך ההשוואה הביקורתית בין כלי הרכב

כנראה שתורמי הרכבים לא צופים בתכנית וסומכים על התוכן

מילא להעתיק פורמט אבל גם צילומים ורעיונות....

טוב לא נורא הרי סוף סוף יש משהו מעניין לראות

אבל באמת צריך לעבוד על המלל,הוא גם צורם וגם פוגע במותג

לא הבנתי על מה אתה מדבר

בבקשה פרט הסבר ונמק

Casper, אגב מעבר לערוצים מסחריים, אני בכלל לא בטוח שזה טוב לתוכנית

ערוצים מסחריים אולי עשירים יותר בכסף, אבל גם אם זה לא ייאמר בפירוש, צחנת מחלקת הפרסום והשיווק תרחף תדיר בחלל החדר

ומנופי הלחץ שם בעייתיים יותר

אני מעדיף את הדלות היחסית של הערוץ הציבורי, כולל פלטפורמת ערוץ 1 הלא מבריקה על אלו של הערוצים המסחריים. מה גם שכיום כשניתן לצפות בתוכנית בכל כך הרבה מקורות, פחות קריטי איפה השידור הראשוני שלה

אם זה מעניין ואיכותי, הוויראליות תעשה את שלה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה פרק בסדרה הזאת. דווקא הרגיש לי די חובבני, כאילו ניסו לחכות את טופ גיר ולא ממש הלך להם. הצילום היה פשוט מרגיז, ורוב השיחות שלהם הרגישו מבוימות.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...