Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חובבני למדי, במיוחד השחקן הזה שלא ממש מבין ברכבים. ליאור ואון לדעתי היו אמורים להנחות את התכנית. אפשר לעשות ממנה משהו בסגנון Fifth Gear שתהיה נטו מידע ענייני בנושא הרכבים ופחות בידור. אבל זו דעתי.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה ממש נחמד חוץ מהעריכה המוזרה, למה כל שניה מראים פריים אחר, ואוו כמה אפשר זה מביא כאב ראש :shock:

ושמתי לב שהמנחים קצת נמנעים מלתת איזה אמירה חד משמעית על המכוניות, כאילו אני צריך להבין מבין השורות שהקיה סבבה אבל לא משהו לעומת מכוניות אמיתיות מאירופה. מישהו שממש מתעניין בקיה היה רוצה לראות משהו קצת יותר קונקרטי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
תגובה מעולה.

אגב, למה לוי יצחק התכוון כשהוא אמר "אל תקנו מכוניות יפות או יוצאות דופן מדי, כי הן מדברות" ?

לדעתי הוא רמז לכל אלה שרוכשים מכוניות מנקרות עיניים שנקנו בכסף ממקורות מפוקפקים, ו"מזמינים" עליהם חקירות מס הכנסה או סתם עין צרה של אנשים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מתי משודר הפרק הבא של התכנית הזאת?

ראיתי בוואלה את הפרק האחרון ובסוף הם הראו שבפרק הבא הם מסקרים את הסיאט mii.

פורסם

כל שלישי, 19:20 בערוץ 1.

זמין לצפייה גם באתר ערוץ 1 וגם בוואלה רכב לאחר השידור

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

נחמד לראות תוכנית רכב תוצרת ארץ.

לי הרגיש שכל כתבה קצרה מדי ודלת פרטים - "תכירו את הפורד החדש, יש לו 140 כ"ס ... ועכשיו נעבור לרכב הבא" -- זהו?? זה לא בדיוק עוזר בבחירת הרכב.

דווקא את פינת לוי יצחק אהבתי. אבל למה חייבים כל פעם להתמקד בידיים הרועדות שלו?

מחכה לפרק עם סיאט מי:)

פורסם

קטעי הנהיגה מצולמים ומבוצעים ברמה גבוהה ובהחלט כל הכבוד. חבל רק שהטקסטים לא מתעלים לאותה רמה ונשמעים מאולצים כמו מ"רמת אביב ג'". המנחה אולי "קול" ומשחק טוב אבל להבדיל מקלרקסון אותו הוא מנסה לחקות, זה שהבריטי החביב גם יודע לנהוג ולא לדקלם טקסטים מוכתבים. מסכים בהחלט שאון יעקובסון וליאור לוי יכולים להסתדר בלעדיו כדי שהתוכנית תהיה יותר מקצועית. הפינה של לוי יצחק מן הסתם בטח ממומנת אבל אם כבר הוא שם, אפשר היה להפיק ממנה גם תועלת ממשית לצופים ושידבר על דברים שחשובים לנו ופחות לו. חוץ מזה, סה"כ התוכנית זורמת ונחמדה ובטח שהטובה ביותר עד כה מבין תוכניות הרכב שעשו בארץ, אז זו כבר בשורה. גם העובדה שהם רצים כבר עונה שלישית היא סוג של כבוד למרות שלא בטוח שהם היו שורדים בערוץ מסחרי. מה שהכי חסר לי זה הפאן החדשותי אקטואלי כי כל מה שהם מראים שם זה מכוניות שכולם כבר ראו וקראו עליהם בכל מקום. לראות אותם בדריפט בערד זה נחמד אבל לא יותר מזה. עם הכסף שיש בערוץ 1 אפשר להגיע לכתבות מחו"ל על דגמים שעוד לא הגיעו לארץ מאשר לעשות על כאלה שעוד רגע מפסיקים לייצר אותם.

פורסם

תסלחו לי אם אני פוגע בנפש העדינה של חלק מהצופים הנלהבים פה אבל זאת פשוט תוכנית רדודה ומשעממת.

שום סיקור רכב שם לא נתן באמת עומק מקצועי ואיכותי מעבר ל... ״מרצדס sls, וואו זה אחלה רכב, עם כנפיים!״

מבחן רכב צריך להיות מתאים לסטנדרטים שאותם מנסים לבחון. ואפילו טופ-גיר, שהיא תוכנית בידור ולא תוכנית רכב רצינית מציעה עומק טכני יותר משמעותי מ״הנהיגה מהנה ופשוט מרגישה מצויין על הכביש״.

אם זאת היתה תוכנית בערוץ הילדים הייתי קונה את זה אבל באמת, בואו נהייה טיפה יותר רציניים...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

צמיג יכול לעשות בין 50,000 ל 150,000 נו אז הוא יכול,

אבל מי היה רוצה לנהוג על צמיג שעבר קילומטרז כזה? ועוד לתת לזה לגיטימציה בתוכנית לעם.

פורסם

לאור חלק מהתגובות כאן, אני חושב שיש מקום לעשות "תיאום כוונות" קצר.

1. מספיק, אבל באמת מספיק להשוות את טסט ראשון לטופ גיר. די, זה פשוט דורש ממך רמות טמטום, שלא סביר שתדע לתפעל מחשב אישי כשזה מה שאתה חושב. זה כמו לקחת את קונינגסאג כאמת מידה יחידה לכל מכונית ספורט בעולם. את הבאגי של שלסר כאמת מידה לרכב שטח ואת הבנטלי מולסאן כמשפחתית.

תקציב הקייטרינג, רק תקציב הקייטרינג של טופ גיר עולה על זה של העונה כולה של טסט ראשון.

2. הסיבה שהתוכנית לא "מקצועית" עבור חלק מהגולשים כאן, היא פשוטה - היא לא תוכנית רכב "מקצועית" ולא נועדה לגולשים כאן. קחו את זה כמחמאה, אתם לא מעניינים אף אחד ואתם לא קהל היעד של התוכנית. יש לקוח - ערוץ 1 שמבקש מחברת ההפקה לייצר לו תוכנית רכב המתאימה לקהל X וזה מה שקיבל. אם מישהו חושב אפילו לרגע שלאון יעקבסון, ליאור לוי או לי כתסריטאי יש בעייה לייצר תוכנית רכב מקצועית יסודית ומקיפה, הוא טועה. אנחנו אפילו נהנה מזה לא מעט, אבל לא זה מה שביקשו מאיתנו.

תסלחו לי אם אני פוגע בנפש העדינה של חלק מהצופים הנלהבים פה אבל זאת פשוט תוכנית רדודה ומשעממת

אתה לא, רק מעליב, ובעיקר את עצמך. בעיקר כי אתה לא מבין איך דברים עובדים.

עצם העובדה שאנשים כאן בכלל מצליחים לשבת ולצפות בתוכנית בלי לקום אחרי שלוש דקות - זה הישג.

אני לא אגיד שאני מרוצה מכל מה שקורה בתוכנית, אבל במסגרת האילוצים, ההתנייות והמגבלות (תקציב, מכוניות, זמן, לוקיישן, אנשי מקצוע) זה הרבה. כשנגיע לעונה ה-19 שלנו, נתחיל עם ההשוואות לטופ גיר.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ראיתי הרגע את פרק 3 ובאמת אני חייב לציין שהטקסט מרגיש כאילו נכתב שניה לפני שצולם ועוד יותר גרוע זה מורגש כאילו הם קוראים אותו בפעם הראשונה, זאת תוכנית רכב לדעתי הם צריכים קצת להשתחרר מהטקסט ופחות להרגיש באיזו תוכנית דרמה ולזרום קצת יותר.... מקווה שעם הזמן יהיה שיפור גם בתוכן וגם בתוכנית :)

ולכל המתלוננים - תנו לחברה האלו קצת כבוד אני די בטוח שלא קל להרים תוכנית רכב במדינתנו הקטנה שהתרבות המוטורית בה נמצאת בחיתוליה אז מגיע להם כל הכבוד על מה שהם עושים פה

• תוכן חדש...