Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקוטל החשמלי הוא מכונת הריגה מושלמת.

צריך ללמוד למקם אותו במקום הנכון, ואז הוא אפקטיבי ביותר :twisted:

אם תמקם אותו בחדר בו אתה ישן זה יעלה לך בדם רב,

הייתושים לא טיפשים, במידה שאתה והקוטל תהיו באותו חדר, הם יבואו אלייך.

הטעות הנפוצה השנייה היא למקם את הקוטל בקרבת חלון פתוח,

במקרה כזה הקוטל בעצם מזמין את הייתושים להיכנס הביתה,

וברגע שהם יחלפו על פניו, התחנה הבאה שלהם היא אתה!

לכן, מומלץ למקום את הקוטל בחדר שכן, במרחק טיסה סביר,

כאשר באישון לילה האור שהקוטל מפיץ לא יזלוג לחדרך!

מכאן ועד המוות שלהם הדרך קצרה. בהצלחה :wink:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחח יתושים הסיוט הכי גדול של הקיץ..יותר גרוע מזבובים, אני אישית פחות אוהבים אותי משום מה היתושים ואני סובל עקיצה או שתים בתקופת החום, אבל מנסיון פשוט רשת על החלונות ולהשתמש במנורה המטגנת הזו - זה עדיף כיוון שזה הפיתרון הכי טוב.

אני לא אוהב להשתמש בחומר שמורחים - אל תוש כיוון שהוא גם מסריח והוא גם לא כ"כ דוחה יתושים.

נ.ב על יתושי הצפון הקראטיסטים זה לא חל כיוון ששם היתושים שאיתם היה לי נסיון קרעו לי ת'צורה בתקופת הצבא, לא משנה מה עשיתי - רק המנורה עזרה. אני מעדיף להריח ריח של טיגון ושלא "יטגנו" אותי כל הלילה

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתושים לא טיפשים

עוד מעט גם תגיד שיש יתושים בעלי תואר בפיזיקה :roll:

לא יודע מה איתכם, אני מורח אל-תוש מתחת לתנוכים וישן כמו בובה. הם לא מתקרבים לאוזן. :wink:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מסתבר שלאמץ חתול מועיל בקטע הזה. החתול שלי אתמול רץ לי בכל החדר אחרי יתושים ואפילו הצליח לחסל כמה.

לא

לא

ועוד פעם לא. אני אפילו אוסיף סימן קריאה.!

אל תתן לחתול/ה שלך לצוד חרקים.

אמנם חתולים הם מכונות השמדת חרקים יעילים מאין כמוהם, אבל אל תשכח שהם לא מבדילים בין החרקים השונים.

סיפור קטן: לפני קרוב לעשור הייתה לנו כלבה, נורא חמודה, נורא חכמה ונורא אהבה יתושים, נתנו לה. מה כבר יקרה? אנחנו רק מרוויחים מזה בלילות הקיץ. מאוד מהר שיניתי את דעתי יום אחד כשחזרתי הבייתה וגיליתי אותה שוכבת באמבטיה מלאה בשלפוחיות - ממש נראיתה כמו תנין - וגוססת, ממש מול העיניים שלי ראיתי אותה נכבית. טלפון זריז (וקצת פניקה) לווטרינר והוא הגיע תוך כמה דקות, חיבר לה אינפוזיה ובמזל, ממש מזל, היא הבריאה.

מסתדר שהמטומטמת בלעה דבורה או צרעה, ההיא עקצה אותה איפשהו בחלל הפה והיא הייתה אלרגית. הווטרינר אמר שאם הייתי מגיע חצי שעה מאוחר יותר הייתי מוצא גופה. טוב שהברזתי מבית הספר באותו יום (אל תספרו להורים שלי, הם עד היום חושבים שהתבטלו לי כמה שיעורים). חזרתי הבייתה ב10 במקום 2 בצהריים.

לנושא: +1 למאוורר. אני לא זוכר מתי פעם אחרונה נעקצתי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי מושג אם עדיין מוכרים את זה אבל המתקן הזה שנראה כמו פרח שמתחבר לשקע בקיר ומכניסים לתוכו טבליות זה הדבר הכי יעיל שאני מכיר. בכל הבסיסים הכי מסריחים ומוכי יתושים ברמת הגולן שהייתי החדר שלנו היה נקי מיתושים בזכות הדבר הזה. המחשמל שמפיץ אור כחול נותן את הסיפוק של לדעת שהם סובלים ומתים אבל חלק מהם תמיד יצליחו לעקוף את זה ולהגיע אליך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין לי מושג אם עדיין מוכרים את זה אבל המתקן הזה שנראה כמו פרח שמתחבר לשקע בקיר ומכניסים לתוכו טבליות זה הדבר הכי יעיל שאני מכיר.

מטקה חשמלית ואקדח צעצוע עם כדורי פלסטיק

מישהו יודע איפה רוכשים? איזור ת"א

פורסם

מטקה חשמלית - 7 דולר באיביי אחלה אימון ;)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מנסיוני, כל המכשירים האלקטרוניים שתוקעים בשקע ומבריחים יתושים - לא עושים כלום. טבליות ריח - כנ"ל. אל-תוש - כבר עדיף עקיצות.

אז מה כן?

רשתות על כל פתח פתוח. בלי טעויות ובלי קרעים. אבל בגלל שמדי פעם פותחים דלת כדי להכנס, יהיו כמה יתושים גם בפנים. ולכן:

1. לכבות את כל האורות, להפעיל קטלן של 2*6W לפחות בגלל שיש להם מתח מספיק גבוה, ולצאת מהחדר / בית למשך 10 דקות. הסבר: היתוש מזהה גם אור וגם פליטת פחמן מהנשימה. מעדיף נשימה, אבל אם אין - הולך לאור.

2. כמה יתושים בודדים נשארו בכל זאת. תופסים אותם עם המטקה החשמלית - גם כאן לקנות דגם עם מתח גבוה - ולזכור שזה לא טניס ולא מעיפים אותם מהאוויר, אלא תופסים אותם לאט מאד על הקיר.

בשיטה זו אני מגיע לאפס יתושים גם במקומות ובעונות בעייתיים.

דני

פורסם

אני אישית מעדיף מטווח :)

רשתות - לא סובל. זה סופח אבק ומצמצם את כניסת האוויר באיזה 70%

• חברי המעגל הראשון
פורסם
... אבל המתקן הזה שנראה כמו פרח שמתחבר לשקע בקיר ומכניסים לתוכו טבליות זה הדבר הכי יעיל שאני מכיר...

זה המכשיר ונדמה לי שעדיין יש את זה בסופרים או באייס.

7290000288307.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פנה ללוקהיד מרטין וקנה מטוס חמקן לירוט המעופפים שפולשים מהאויר.

אחרי שנחשפו כשלים תכנוניים וביצועיים, ואולי מספרים רק על חלק מהם - בטח המחיר יורד ותשיג אחד בזול.

אם יש לך חברים במשהב"ט תעזר בהם, הם כבר פנו וקרובים לסגור עיסקה.

ועד אז - אצלי עובדת כבר כמה שנים מנורת קטלן (עם שתי נורות) ועושה עבודה מצויינת בקטילת במסתננים, גם כשהיא די קרוב למקומי הצעיר שישן בחדרו.

T_SIN01782234.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
יתוש מזמזם ליד האוזן לילה שלם ולא נותן לישון, מגיע השלב שבו אתה אומר רבאק תמצוץ תמצוץ כבר (את הדם שלי ותעוף מכאן)- ולכן, הפתרון הוא אטמי אוזניים- הייתוש ימצוץ לך כמה דם שהוא רוצה, ואתה תוכל ללכת לישון בשלווה.

אין מה לעשות מעבר לכך.

דווקא יש. מדליקים את האור, מאתרים מטרה ושואבים את המנוול עם שואב אבק. הדרך המהירה והיעילה לחיסול מעופפים מציקים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עלה לי רעיון - לקנות תת-מקלע.

ברצינות.

אלה עם חצי פלסטיק וראש ואקום, אני מקווה למצוא בחנויות צעצועים. גם לא יחריב את הבית לעומת כדורי פלסטיק וסיפוק ייצרי נקם.

מה גם שזה נראה לי כיף :)

פורסם

לינק לאחד מועדף?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...