Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עלה לי רעיון - לקנות תת-מקלע.

ברצינות.

אלה עם חצי פלסטיק וראש ואקום, אני מקווה למצוא בחנויות צעצועים. גם לא יחריב את הבית לעומת כדורי פלסטיק וסיפוק ייצרי נקם.

מה גם שזה נראה לי כיף :)

יש משהו הרבה יותר טוב - עובד על זבובים

http://www.bugasalt.com/

http://www.liveleak.com/view?i=6e3_1342836386

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אאוץ, מצאתי בבוידעם מכשיר שלא השתמשנו בו שנים רבות- זה שנכנס לחשמל ועושה זמזום. אני חייב להגיד לך- התוצאות מיידיות. הכנסתי את זה לחדר עם 8 יתושים והם פשוט ברחו כל עוד נפשם בם, ועכשיו אני עם חלון פתוח לגמרי ואור בחדר, ואף חרק לא מעז להכנס.

פורסם

וואלה, נהיה "מדעי" המאבק ביתושים.

האם בקרוב תאורגן אליפות הפורום בקטילת יתושים עם מטקות?

מי שרוצה מטקה/רקטה - יש פרסום (לא יודע אם תכלס בחנויות) בזאפ, 38-88 ש"ח . ראיתי משהו באינטרנט גם ב-29 ש"ח.

חפשו מחבט יתושים - יש מעוצבים, נטענים, צבעוניים ומיגוון מפתיע.

יש תיאוריה כי גידול לימונית או שום בעציץ על אדן החלון גורם לכך שיתושים וחרקים לא יכנסו.

הילד שלי הציע לקחת רובה של נרף ולירות עליהם. אחלה נשק ומדוייק יחסית לצעצוע - ומי שמכיר את השגעון יודע במה מדובר.

אבל

לא להאמין שמדענים רציניים (? וסימן השאלה ממש מתבקש) עושים ניסויים סטייל כוכב המוות מסטאר וורס: כיוון תותחי לייזר נגד יתושים. פיתוח שלם גם כאן

אולי תוצר של הפיתוח הוא מטווח/טובח לייזר ביתי נגד יתושים, לפי הכתבה עולה 50 דולר.

דוד בייל (גייטס) השקיע מיליון דולר (באמת) בחומת הגנה של לייזר כדי שיתושים לא יכנסו לשטח האוירי בנכסים שלו. טוב, אולי גם כשיטה להדברת מלריה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעניין, תודה. שי - מאיפה רכשת? ניתן לרכוש היום?

שואל שוב - איפה ניתן לקנות אקדח עם מחסנית כדורי פלסטיק וכו'?

חבר אמור לחזור מארה"ב, הוא יוכל להביא לי במזוודה מבלי שיעשו לו בעיות?

פורסם

דרושה שיטה אנפלגד לקטול אותם. בשמירה הם פשוט אוכלים אותי חי. אין חשמל בסביבה אז כל מה שמתחבר לשקע לא רלוונטי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מעניין, תודה. שי - מאיפה רכשת? ניתן לרכוש היום?

המכשיר נרכש לפני מעל מעשור, בעיקרון המכשיר דומה לזה:

http://www.bsell.co.il/product-206/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D.html

קוראים לזה מרחיק יתושים אולטרא-סוני.

אך כמובן שהמחירים באינטרנט מוגזמים לכל הדעות.המכשיר הזה שווה אולי 50 ש"ח. מדובר בסה"כ במכשיר שמזמזם בתדר שמציק ליתושים אז הם פשוט הולכים. אני מצליח לישון עם חלון פתוח ללא כל הטרדה. אני מניח שלא קשה למצוא מכשיר כזה.

• תוכן חדש...