Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איך אתם מנקים את השטיחים ברכב, השטיח הנשלף כן? :wink:

בדר"כ אני מנקה אותו עם אבקה לכביסה עדינה,שפשוף קל עם מברשת ושטיפה.

הבנתי שיש חומרים ייעודיים לדבר? מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לפני כל תהליך רטוב מומלץ על חבטות הגונות. ואחר כך שאיבה רצינית עם שואב רעב במיוחד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ניעור טוב להוצאת החול/ליכלוך -קצף לשטיחים ביתי,הברשה במברשת קשה (לאחר המתנה של כמה דקות)

שטיפה במים פושרים עד חמים במקלחת -ייבוש במרפסת יום יומיים. (במצב ישר, לא מקופל)

מעט עבודה, אבל זה בדרך כלל חד פעמי.

פורסם

מסוכן קצת לבצע שטיפה מלאה לשטיחים, כי הרבה פעמים נוצר ריח רע מאוד לפני שהשטיחים מתייבשים. אני שואב את השטיח ולאחר מכן משפשף אותו עם מברשת קשה טבולה במים. לאחר מכן סופג את הלכלוך בעזרת ניי סופג ומייבש עם פןאן.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מכיר את התופעה שאתה מדבר עליה, אצלי זה אף פעם לא קורה. חשבתי שאפשר להקל על העבודה בלי המים, הייבוש והוואג'ארס. הבעיה שהשטיחים הקדמייים (כי מאחור אף אחד לא יושב) תמיד מתלכלכים מהר ומה אפשר לעשות כדי לנקות אותם בקלות?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
שלום,

איך אתם מנקים את השטיחים ברכב, השטיח הנשלף כן? :wink:

בדר"כ אני מנקה אותו עם אבקה לכביסה עדינה,שפשוף קל עם מברשת ושטיפה.

אני מזמן פתרתי את הבעיה הזאת. פשוט קניתי שטיחי גומי "דימוי קרבון" והלבשתי על השטיחים המקוריים. גם בקיץ וגם בחורף כשהנעליים מלאים בבוץ, השטיחים המקוריים נשארים מבריקים. פשוט אני שולף את הגומי, שוטף ,מייבש ומחזיר. מידי פעם אני מוריד אותם שואב את השטיחים המקוריים וזהו.

הרעיון הוא של חבר שהציע לי לעשות כך. מאוד יעיל. :wink:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

שכחתי לציין בהודעה למעלה שאני משתמש גם בקצף לשטיחים, לאחר השאיבה ואז עובר עם מברשת קשה טבולה במים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני לא אוהב שטיחי גומי :|

• תוכן חדש...