Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד מלחמות כאלה. כמה שיותר יציאות מטורפות כאלה. אפשר להגיד אולי שזו גרסא מוקצנת של ה 500 טריבוטו פרארי מהצד העליון ב VAG.

emotion of motion

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם כבר כותבים על למבורגיני...

אני לא מוכן לקבל את העובדה שאני לא אחזיק אחת. כן, אני יודע...זה בהחלט נשמע ילדותי, אבל זו עובדה. אני לא ילד ועוד מספר חודשים מועט, ותק הנהיגה שלי יהיה דו-ספרתי ועדיין, יש משהו בחברה המופלאה הזו, שמאוד מלהיב אותי. שימו לב, אני לא מדבר על דגם ואני אפילו לא מדבר על צבע! פשוט להיות בעלים של למבורגיני אמיתית (ואספנות לא עושה לי את זה).

אני יודע שכולנו תמיד אומרים לעצמנו, בעודנו נוהגים ביפנית מתיישנת, שיום אחד "נרביץ" מכונית אמיתית, מכונית ספורט טהורה, ואני יודע שגם יום אחד, המחשבה הזו נעלמת כאילו לא הייתה. מעניין אם לי זה גם יקרה (99 אחוזים שכן, אבל אני בן אדם שחי בשביל האחוז הנותר, בכל דבר).

סתם שיתפתי אתכם במחשבה אחת מיני רבות, שלא מפסיקות להתרוצץ לי בראש שנים.

מסכים איתך לגמרי (רק צרפתיה מתיישנת ולא יפנית)!

רק שאני לא מדבר על למבורגיני, אני רוצה מגאן RS או משהו בסגנון וגם זה לא נראה סביר בכלל

בקשר ללמבורגיני:

אני לא מבין מה לא אהבתם בעיצוב שלה

היא פשוט מדהימה!

אבל מזכירה לי מאזדה פוראי מאחורה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בשנות ה90 מקלארן הוציאו את ה F1 הם חיסלו את שוק מכוניות העל כי אף אחד לא הצליח להתקרב לביצועים של F1

עכשיו הם עשו את זה עוד פעם.איך הלמבורגיני הזאת יכולה להתחרות ב P1 עם ה 903 כ"ס שלה והעיצוב הזה?

המקלארן גם יותר קלה מהבוגאטי ב 500 ק"ג אז הביצועים שלה צריכים להיות מטורפים.

644236_10151241055851717_1605860820_n.jpg

אייל

פורסם

^

אין ספק שהלמבורגיני אוונטדור מאוד מהירה. עובדה, הפער בינה לבין הבוגאטי (לפחות עד למרחק של רבע מייל כמו בסרטון) די קטן.

יחד עם זאת, המקלארן החדשה היא לא בדיוק המקלארן שמופיעה בסרטון. הלמבורגיני החדשה לעומת זאת היא פחות או יותר אוונטדור עם עיצוב אחר וקצת שיפורים פה ושם.

^ אני מתנצל על קוצר הרוח, אבל על מה לכל השדים מבוססות הטענות שלך ? :shock:

פולקסוואגן והנחש בראשה כנראה ממש לא סובלים את מרקיונה. הם אפילו ניסו להעיף אותו מראשות הACEA, ללא הצלחה.

לאחרונה מרקיונה זרק הערה שהפרארי החדשה תהיה הרכב היקר בג'נבה. כנראה שפרדינד פייך קיבל עוד מנת שתן לראש והתקשר בבהלה למטה למבורגיני ואמר לשרבט משהו ומהר, רק שיהיה מוכן לג'נבה, וכך זה גם נראה:

- מכלולים של אוונטדור.

- 3 יחידות סה"כ.

- מחיר מונפץ ומופלץ.

בשנות ה90 מקלארן הוציאו את ה F1 הם חיסלו את שוק מכוניות העל כי אף אחד לא הצליח להתקרב לביצועים של F1

עכשיו הם עשו את זה עוד פעם.איך הלמבורגיני הזאת יכולה להתחרות ב P1 עם ה 903 כ"ס שלה והעיצוב הזה?

המקלארן החדשה נראית מרשימה ביותר (טכנית ועיצובית), אך אל תשכח שפרארי מציגים את יורשת האנזו ופורשה את ה918.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

פולקסוואגן והנחש בראשה כנראה ממש לא סובלים את מרקיונה. הם אפילו ניסו להעיף אותו מראשות הACEA, ללא הצלחה.

לאחרונה מרקיונה זרק הערה שהפרארי החדשה תהיה הרכב היקר בג'נבה. כנראה שפרדינד פייך קיבל עוד מנת שתן לראש והתקשר בבהלה למטה למבורגיני ואמר לשרבט משהו ומהר, רק שיהיה מוכן לג'נבה, וכך זה גם נראה:

- מכלולים של אוונטדור.

- 3 יחידות סה"כ.

- מחיר מונפץ ומופלץ.

.

התנצלותי, אך מדובר בהתבטאות שאין בה רוח הגובלת בלשון הרע. :?

הנה הפירוט:

א. נחש- תחסוך מאיתנו את הדמגוגיה הזולה.

ב. לשרבט משיהו מהר- מאיפה אתה יודע מי שרבט וכמה זמן.

ג. מכלולים של אוונטדור- פיתוח מנוע חדש לוקח שנים ואין שום פסול בשימוש במכלולים קיימים אחרי שעברו שדרוג, זאת במיוחד כאשר מדובר ביחידת הנעה מבריקה מלחתחילה.

ד. 3 יחידות סך הכול- ברור שרק שלוש יחידות, זה כל הקטע ביצירת מופת שאמורה להציג את יכולות החברה.

ה. מחיר אסטרונומי- מחיר סביר בשביל מכונית על משודרגת.

ו. מי העיף את מי ומאיפה- שכחתי שאתה חבר דרקטוריון VW החשוף למידע רגיש זה.

בשורה התחתונה קבוצת פולקסווגן זה קונצרן שנמצא בתחרות מתמדת כמו קונצרן פיאט ועוד רבים אחרים, כמובן שכל אחד רוצה להיות ראשון וזה בסדר ומצביע על שוק בריא.

בין זה לבין הקונספירציות ומהלך עסקים הזדוני שאתה מצייר יש תהום עמוקה של ספקולציות חסרות בסיס.

אינני יודע מאיפה אתה שואב את האינפורמציה שלך, אבל זה נשמע הזוי לחלוטין.:screwy:

זמין 8)

פורסם

האמת שגם אני מסכים פה עם הטענות לגבי העיצובים החדשים של למבורגיני, למעט האוונטדור, שבאמת אפשר לומר שיצא להם טוב, אני ממש שונא את הקימורים האגרסיבים האלה שהם מנסים לעשות, עם הרוונטון, עם הווננו, אפילו בגרסאות ההמשך של הגייארדו (LP560) באמת שאני מעדיף את המורצ'ילאגו על פני האוונטדור ואת הגייארדו הישנה על פני הLP560.

הקווים חדים מדי והם כאילו מנסים להיות עתידניים, אבל בכח, לטעמי הווננו הזאת (מה זה השם הזה לעזאזל?!) מוריד ללמבורגיני את הרמה, היא לא משדרת יוקרתיות כמו שמכונית על צריכה לעשות, היא סתם מצועצעת ומוגזמת...

פורסם

הלמבורגיני אולי לא אבל זה בהחלט כן

http://www.laferrari.com/en/

פורסם
התנצלותי, אך מדובר בהתבטאות שאין בה רוח הגובלת בלשון הרע. :?

הנה הפירוט:

א. נחש- תחסוך מאיתנו את הדמגוגיה הזולה. אתה מוזמן להתעניין בסאגת פורשה-פולקסוואגן ובהתנהלות של פייך באופן כללי. אגב, זה נכתב בצורה מליצית, אה?!

ב. לשרבט משיהו מהר- מאיפה אתה יודע מי שרבט וכמה זמן. אחרת, הם כבר היו דואגים להזכיר לנו בכל מדיה אפשרית במשך זמן מספיק לפני התערוכה.

ג. מכלולים של אוונטדור- פיתוח מנוע חדש לוקח שנים ואין שוב פסול בשימוש במכלולים קיימים אחרי שעברו שדרוג, זאת במיוחד כאשר מדובר ביחידת הנעה מבריקה מלחתחילה. נכון, אין פסול בכך אבל אין פה איזה משהו מרעיש שמצדיק מחיר שכזה.

ד. 3 יחידות סך הכול- ברור שרק שלוש יחידות, זה כל הקטע ביצירת מופת שאמורה להציג את יכולות החברה. אז אלה הן היכולות שלהם? בכסף כזה אתה יכול לקנות את הפרארי החדשה, את המקלארן החדשה ואת הפורשה 918. לבריאות.

ה. מחיר אסטרונומי- מחיר סביר בשביל מכונית על משודרגת. כן, מאותו קונצרן שמכר את הויירון בשליש מחיר...

ו. מי העיף את מי ומאיפה- שכחתי שאתה חבר דרקטוריון VW החשוף למידע רגיש זה.

זה לא קשור לדירקטוריות VW וזה מידע שפורסם בפומבי.

בשורה התחתונה קבוצת פולקסווגן זה קונצרן שנמצא בתחרות מתמדת כמו קונצרן פיאט ועוד רבים אחרים, כמובן שכל אחד רוצה להיות ראשון וזה בסדר ומצביע על שוק בריא.

בין זה לבין הקונספירציות ומהלך עסקים הזדוני שאתה מצייר יש תהום עמוקה של ספקולציות חסרות בסיס.

אינני יודע מאיפה אתה שואב את האינפורמציה שלך, אבל זה נשמע הזוי לחלוטין.

בהתחשב בהתנהלות של פייך, אני לא אופתע כלל אם זה בדיוק מה שעומד מאחוריי הרכב הזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

היום לא צריך יותר מדי בשביל לייצר הספקים חזקים יותר ממנוע, תסתכל על זה למשל

http://www.topspeed.com/cars/lamborghini-aventador/ke3624.html

סדנה מיוחדת של מנסורי, שיפוץ קרבון לאוונטדור, 6 יחידות בלבד:

"the Carbonado program allows the Aventador to hit 100 km/h (62 mph) in 2.6 seconds with a top speed of 236 mph".

חוצמזה, אני לא יודע עד כמה הם הולכות "להתחרות", כולה מס' בודד של רכבים שמוצעים לשוק, בעיקר כדי להיות "מיוחד".

משהו שלאנשים עם יותר מדי כסף אין מה לעשות איתו, מלחמות אגו ככל הנראה.

נ.ב הבנתי ש 3 הלמבורגיני VENENO - נמכרו לשייח'ים או לח'ברה שלנו מדובאי

Opel Adam S 2017

פורסם

החבר'ה שם קצת הגזימו!

היא נראית כמו חללית, ומזכירה לי את ההונדה סיוויק 5D בפעם הראשונה שראיתי :lol:

הסיבה היחידה להצגתה עכשיו זה להתחרות בפירארי החדשה לדעתי, נו, הם עדיין רחוקים משם במיוחד עם העיצוב החללי הזה :? .

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני לא אוהב את העיצוב, אני חושב שבסכומים כאלה כבר אין יותר מדי מה להציע...

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

• תוכן חדש...