Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.autoblog.com/2013/03/04/lamborghini-veneno-makes-full-appearance-before-geneva-debut/

lamborghini-veneno-02-copy-opt.jpg

לקחו מנוע קיים, שיפרו אותו קצת.

לקחו תיבת הילוכים קיימת, התקינו אותה, סביר להניח תוך מספר התאמות מזעריות להספק המשודרג.

הוסיפו עיצוב מפוצץ, בשביל התערוכה וה-הייפ.

ו...מכרו 3 עותקים במחיר הגיוני (4.6 מיליון דולר). אלפא היו צריכים להגיב עם Pandion במחיר של 6.5 מיליון דולר... :roll:

זה רק אני או שהרכב הזה הוא ביטוי למלחמת גודל בין קונצרן פיאט (סרג'יו מרקיונה) לבין קונצרן פולקסוואגן (פרדיננד פייך)?

נ.ב. ברור שהרכב הזה הוא סוג של בדיחה בהשוואה לפרארי שתוצג כמה בינתים ליד או בהשוואה למקלארן (או פורשה 918 ספיידר או פגאני היורה).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

220MPH+ לא נראים לי בדיחה כלל וכלל,

ואלו רק נתונים על הנייר

למבורגיני - כבוד אבוד?

הדבר היחיד שאני לא אוהב שיותר ויותר אאודי עושים את הלמבורגיני בעיצוב שלהם ובורחים מהאיטלקיות שבעצם עשתה את מה שנקרא למבורגיני...

זו הסיבה למה אני עדיין יאהב רק את הדיאבלו המדהימה

נ.ב אני יכול לומר בוודאות שהאוונטדור של מנסורי החדשה מקרבון בהחלט נראית טוב יותר מה VENENO

http://www.topspeed.com/cars/lamborghini-aventador/ke3624.html

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי הרגשה שהסיבה היחידה שהרכב הזה קיים, במיוחד לאור העובדה כי יהיו רק 3 עותקים, רק כדי שיהיה לפולקסוואגן רכב על בתערוכה, ושיהיה הכי יקר, כמובן.

Pathetic.

פורסם

אני מבין מה אתה מנסה להגיד. הם אמרו: "אם כולם מוציאים, אז גם אנחנו צריכים, בוא נשים עיצוב מפוצץ על פלטפורמה קיימת, ונמכור ביוקר". אומנם זה פאטתי, אולם זה לא גורע מן היופי של הרכב הזה. מאוד נאה בעיניי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מבין את התגובות שלכם.

עיצוב מוחצן וקיצוני, כפי שאמור להיות אצל יצרנית מכוניות על, נתונים מרשימים מאד, ותג מחיר גבוה מאד כפי שאמור להיות למכונית שמיוצרת בכמויות של גרסא מוגבלת של גרסא מוגבלת.

אני לא בטוח מה דעתי על העיצוב, מה שבטוח, עיצוב הרפתקני מאד שהייתי שמח לראות בתערוכה.

אצלי למבורגיני איבדו את המניות כשהחליטו לייצר את הSUV החדש שלהם.

אבל בכל מקרה מדובר ביצרנית שאני מאד מעריך, ולדעתי הVeneno ממשיכה את הקו הקיצוני והמושך של היצרנית.

פורסם

אני אישית מאמין שיש כאן הרבה מאוד "מאחוריי הקלעים" והרכב הזה הוא ביטוי קטן לסערה שמתחוללת בין VW לFIAT.

בדגש על סרג'יו מרקיונה ופרדיננד פייך (וכנופייתו).

פורסם

אני חושב שאיפשהו אחרי המורצ׳אלגו ירד לי מאוד מלמבורגיני מבחינת עיצוב.

הרוונטון לטעמי מכוערת, האוונטדור סבירה מקדימה ומכוערת טילים מאחורה, התפלץ שהשרשור הזה גם מכוער ברמות.

יצא המון טוב מהחיבור עם VAG כיוון שאיכות תא הנוסעים שופרה דרמטית, מעבר לכך יש לטעמי נסיגה גדולה בעיצוב, בטח ובטח אל מול המתחרה ממראנלו שכל קו הדגמים האחרון שלה פשוט מדהים.

פגאני לא באמת נכנסת למשוואה של המכוניות האלה כי מדובר בליגה אחרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כבר כותבים על למבורגיני...

אני לא מוכן לקבל את העובדה שאני לא אחזיק אחת. כן, אני יודע...זה בהחלט נשמע ילדותי, אבל זו עובדה. אני לא ילד ועוד מספר חודשים מועט, ותק הנהיגה שלי יהיה דו-ספרתי ועדיין, יש משהו בחברה המופלאה הזו, שמאוד מלהיב אותי. שימו לב, אני לא מדבר על דגם ואני אפילו לא מדבר על צבע! פשוט להיות בעלים של למבורגיני אמיתית (ואספנות לא עושה לי את זה).

אני יודע שכולנו תמיד אומרים לעצמנו, בעודנו נוהגים ביפנית מתיישנת, שיום אחד "נרביץ" מכונית אמיתית, מכונית ספורט טהורה, ואני יודע שגם יום אחד, המחשבה הזו נעלמת כאילו לא הייתה. מעניין אם לי זה גם יקרה (99 אחוזים שכן, אבל אני בן אדם שחי בשביל האחוז הנותר, בכל דבר).

סתם שיתפתי אתכם במחשבה אחת מיני רבות, שלא מפסיקות להתרוצץ לי בראש שנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעטים העיצובים המודרניים שעושים לי את זה. למבורגיני לא מאכזבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמה כיף לדבר על רכב, לדבר לדבר ולהמשיך לדבר, בזמן שאין אפילו אחד כזה על כבישי ארצנו ובטח שלא תיהיה גם אחת כזו כזמן הקרוב, אנחנו כאן בפורום, במדינת ישראל הקטנה, מדברים ומבקרים את הרכב כאילו זה עוד איזה מאזדה 3 שנמאס לראות אותם כבר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

פגאני לא באמת נכנסת למשוואה של המכוניות האלה כי מדובר בליגה אחרת.

פגאני לדעתך יפה? :shock:

האוטו נראה כמו חגב (כמובן שלא היתי מתנגד לחגב כזה).

Opel Adam S 2017

פורסם

האוונטדור יפיפייה - בכל מצב, בכל צבע, בכל זווית. תענוג היה לראות איך מייצרים אותן.

הפאגאני אאורה מדהימה גם כן, הן מבחינת העיצוב / סאונד / טכנלוגיה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...