Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכולם,

רציתי לדעת מה דעתכם על הרכב הבא:

קיה פורטה שנת 2010 איבזור EX עלתה לכביש בנובמבר, עדיין הדגם עם 4 הילוכים.

הרכב עשה 30k והוא מיד 1 פרטית.

אני יודע שבסוף שנת 2010 החליפו את הגיר ל 6 הילוכים. משהו יודע באיזה חודש ?

המוכר דורש 78k, האם המחיר הוא מחיר טוב לרכב זה בהנחה שהרכב שמור לגילו ?

תודה לכל העוזרים

פורסם

לעניות דעתי המחיר גבוה יחסית לשוק.

אמנם המחירון משוקלל של יד 2 עומד על 79500 ש"ח אך יש לא מעט מכוניות בשוק עם נתונים דומים המוצעות במחירים נמוכים הרבה יותר.

קח בחשבון שאפשר היום לקנות EX חדשה מליסינג עם אפס ק"מ ב-98000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי zvit ,תודה על התגובה.

המחירון המשוקלל של לוי יצחק, כרגע בדקתי, הוא 86500 המחירון הלא משוקלל הוא 75500 .

למחירון יד2 יש כיום לצערי פחות אחיזה בביצוע עסקאות וביטוחים.

בהתחשב בנתונים הנ"ל, ובהתחשב בעובדה שאין בכלל הרבה מכוניות בשוק עם נתונים דומים, מה המחיר שאתם חושבים שכן יהיה ריאלי לרכב הזה ?

אשמח אם תוכלו לתת דוגמאות אם אתם חושבים אחרת.

פורסם

כמה? כמה שפחות.

לדעתי הבסיס צריך להיות מחירון לא משוקלל ומשם לנסות לרדת - אם לא יסכים, יש הרבה דגים בים...

לוח יד 2 (לא המחירון) מדבר בעד עצמו.

יש לזכור שהמחירים המפורסמים אלה המחירים שמבקשים המחירים בפועל נמוכים עוד יותר.

אם בא לך על הרכב אתה יכול לרכוש אותו במחיר הנקוב, רק אל תבוא בטענות כשתצטרך למכור...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למען האמת לא הייתי רוכש אפילו סביב המחיר שהוא דורש.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אל תסתמך על מחירון משוקלל של לוי יצחק. (כמעט) אף אחד כבר לא קונה היום במעל המחירון הבסיסי, גם אם הרכב כמעט ולא נסע.

זה נכון שעל פניו הרכב נשמע מציאה, כיוון שהקילומטראז נמוך ואכן אין הרבה קיה פורטה פרטי (ובטח לא כאלו שמוכרים אחרי שנתיים), אני הייתי מנסה להתמקח לכיוון ה 75K, או הולך למגרשי הליסינג. וודאי תוכל למצוא דגם קצת יותר חדש במחיר כמעט זהה למיחר הנ"ל

פורסם

skins האם תוכל להסביר למה לא היית קונה ?

כשאתם אומרים מגרשי ליסינג, אתה מתכוון לאלבר אלדן וכו ?

כי ניסיתי את זה אבל המחירים שלהם ממש גבוהים ביחס לקניה מאדם פרטי ובצדק, מזה הם מתפרנסים.

האם יש עוד אנשים שחושבים שהמחירון המשוקלל הוא לא רלבנטי ?

האם 75k זה מחיר טוב ?

אני מנסה להבין ולשחות בגן חיות הזה שנקרא שוק יד שניה .

פורסם

אני הולך מחר לראות את הרכב ובמידה והוא במצב המתואר אני מעוניין לקנות אותו.

אשמח אם תוכלו לענות לי לגבי המחיר הריאלי לרכב.

תודה מראש

פורסם

אני אישית הייתי מוכן לשלם על הרכב 70K וזה בהנחה שהוא שמור מאוד.

אני לא חושב שהמוכר שלך יקבל הצעות טובות יותר מזה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מגרשי ליסינג זה אכן אלבר,אלדן וכו. הם יחסית קשיחים במחיר (בייחוד ברכבים במצב טוב), אבל עדיין המחיר ההתחלתי שלהם יהיה

נמוך יותר כיוון שיש הורדת ליסינג.

ניסית ללכת לעוד 2-3 מוכרים פרטיים כדי לברר מחיר/מצב רכב?, לקבל קצת רושם?

פורסם

לפותח השירשור, הייתי ממליץ לך מאוד ללכת ולהשכיר כזה רכב מחברת השכרה לכמה ימים. קיבלנו רכב כזה אם אינני טועה (זה היה קיה ריו או פורטה) בתוך רכב חלופי בזמן שהרכב המשפחתי שלנו היה במוסך. לא הייתי קונה כזה רכב בחיים. חלש, איטי בתגובה, בולמים אחוריים לא נוחים בכלל, שותה דלק ועוד ועוד. כאמור אני לא זוכר אם זה היה פורטה 2012 או ריו. אבל הצעתי ללכת ולהשכיר רכב כזה לכמה ימים רק תעשה לך טוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפותח השירשור, הייתי ממליץ לך מאוד ללכת ולהשכיר כזה רכב מחברת השכרה לכמה ימים. קיבלנו רכב כזה אם אינני טועה (זה היה קיה ריו או פורטה) בתוך רכב חלופי בזמן שהרכב המשפחתי שלנו היה במוסך. לא הייתי קונה כזה רכב בחיים. חלש, איטי בתגובה, בולמים אחוריים לא נוחים בכלל, שותה דלק ועוד ועוד. כאמור אני לא זוכר אם זה היה פורטה 2012 או ריו. אבל הצעתי ללכת ולהשכיר רכב כזה לכמה ימים רק תעשה לך טוב.

תחליט על איזה רכב נהגת לפני שאתה פוסל את הרכב, הרי אין לך מושג על מה נהגת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה לא יודע להשוות בין פורטה לריו ? על סמך רכב חילופי אתה פוסל ליין שלם ?

:fadein:
פורסם

:shock:

חברים הלכתי לראות היום את הרכב המדובר.

אני לא יכול לתאר לכם מספיק, את ההבדל בין תוכן המודעה, הפרטים בטלפון ב 3 שיחות ובירורים ע"י שאלות ספציפיות והתמונות לבין מה שראיתי בפועל. חשכו עיניי.

מה שכן המוכר אמר לי, שאני אראה את האוטו אני ארצה לשלם לו יותר.

לא מצליח למצוא רכב נורמלי שאפילו קרוב לאיך שהוא נראה ומתואר במודעה.

בחברות הליסינג יש את אותם רכבים רק ב 10k יותר.

אשמח לקבל עיצות מכם.

נ.ב

יש פה מישהו עם i30 שלא החליף את הטמבון הקדמי ?:wink:

• תוכן חדש...