Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצחיק, מצחיק. אתה ענק!

דבר ראשון נתחיל מזה שאני לא ווין דיזל ולא יצאתי הרגע מסרט מהיר ועצבני, דבר שני ממש אבל ממש אבל ממש לא נכנסתי למעגל תנועה ב50 קמ"ש, אני חושב שזה קצת הגיוני שאוטו שאין לו הגה כוח לא יכול להיכנס למעגל תנועה במהירות כזאת בלי לעלות על המעגל ולעוף מהכביש.

דבר שני, מה קשור ההורים שלי? גם בתקופת המלווה שלי אבא שלי לימד אותי את כל חוקי הכביש, הסביר לי טוב טוב ואפילו החמיר אם היה צריך.

תמשיך, אתה וחלק מחברי הפורום להיות יפי נפש. הלוואי שיתפסו אתכם פעם על מהירות מופרזת או אי ציות לרמזור, תקבלו קנס ונק' ותבואו לבכות בפורום משפטי. עצוב לי, שכל אחד ניהיה פה מתנדב ופקח. השעה 2 בלילה, אין אף אחד על הכביש אז החלטנו 'להתפרע', ובינינו חברים? לפי מה שראיתי באשכול הזה, מה שאני עשיתי נחשב למשחק ילדים לעומת העברות שהלכו פה. לפחות 80% מההודעות בשרשור הזה היו על מהירות מופרזת. אז מה הקטע?

בא לך להיטפל למישהו יותר צעיר ממך? כל העסק שעשינו קרה בעליה של מגדל העמק מי שמכיר, מפרץ סנטר עד נוף העמק, עליה דיי ארוכה, ועם מכוניות שההספק שלהן נע בסביבות ה60 כ"ס אני לא חושב שהיינו מרחיקים לכת עם ההתפרעות.

אגב, אם תשים לב, בהודעה הראשונה שלי דיברתי בחופשיות וקצת הפרחתי את מה שקרה, אם תשים לב כתבתי 'עלינו ממש בקטנה' האמת שאני בכלל לא חושב שעלינו, אם הייתי יודע שהפורום הזה מלא במתחסדים הייתי חוסך זמן ופשוט לא מגיב לשרשור הזה.

תפסיקו להיות יפי נפש, זה לא תורם לאף אחד מכם, יום טוב.

לא, האמת שיש לי רישיון כבר 3 חודש, נתחיל מזה.

גם לי יש שיקול דעת הגיוני, ביום יום אני נוהג כנהג מן המניין, מציית לחיים כאילו החיים שלי תלויים בזה (תרתי משמע).

אני יודע שאני עדיין לא מנוסה ואין בי טיפת ניסיון, אבל זה לא אומר שאני צריך לזחול על הנתיב הימני במהירות של 70 קמ"ש בכביש שהמהירות המותרת בו היא 90.

אני לא מכיר אותך, אבל יש לי תחושת בטן קלה שבמידה ויש לך רישיון נהיגה אתה נוהג על הרכב של ההורים ולא שם שקל אחד אפילו על ההוצאות. אז אל תטיף לבן אדם שמשקיע חצי מהמשכורת שלו על אוטו בן 16 שנה (אחלה אוטו שבעולם, אבל זה לא הנושא).

אני אחדש לך משהו, שכולם כבר יודעים, לדעת לנהוג זה לא אומר לנהוג במהירות המותרת וזהו. זה אומר שגם אם עברת את המהירות המותרת - אתה עדיין צריך להיות קשוב לחוקים האחרים.

לא חכמה לנהוג במהירות המותרת, ולקרוא לעצמך נהג וחכם. גם סבתא שלי יכולה לשבת באוטו עם גיר אוטומטי וללחוץ על הגז ולהגיע למחוז חפצה ללא בעיה, הקטע הוא לדעת לנהוג, להכיר את הכביש ולדעת מה לעשות בכל מצב ומצב.

אז כן, אני אמשיך לעבוד את המהירות המותרת ב10-20 קמ"ש, ועל הדרך גם אצבור ניסיון, אלמד ואשכיל.

ניפגש כשאני אחלוף על פנייך בנתיב השמאלי, מה שכנראה לא תיהיה בעיה בכלל.

לא שיקרתי, שוב, תקרא את ההודעה הראשונה ותראה שכתבתי "עלינו על מעגלי תנועה (ממש בקטנה)" וזה אפילו לא המעגלים עם הכיכר הגבוהה, זה אלו עם השקע. ואני שוב בא ואומר - כשאני חושב על זה עכשיו, אולי 2 ס"מ מהגלגל נגע בהם!

תאמין לי שיש לי טראומות מבורות בכביש, כבר פעם אחת מהבור הראשון שעליתי עליו בטעות התעקם לי הג'אנט וקרע את הצמיג. אין לי סיבה לעלות עם גלגלים בקוטר 13 אינץ' על מדרכה. דבר כזה וכל הציריה ביחד עם הגלגל מתנתקים לי. וממש אבל ממש אין לי 1000 שקל פנויים להשקיע על שטות שכזאת.

תיקח דברים בפרופורציה.

חבר, זה שיש לך "3 חודש רישיון" לא הופך אותך לשומאכר. לי יש 4 שנים רישיון, ואני עדיין לומד. יש אנשים עם 50 שנה רישיון, ועדיין לומדים.

זה לא נותן לך כלום להתלהב ככה, וחבל שאתה מתלהב, כי זה מגיע לכביש בסופו של דבר (בתכל'ס, תחרות בין רכבים יכולה להיות ב-50 קמ"ש? על מי אתה עובד אבאל'ה). אני לא אמשיך את ההתייחסות, כי זה הורס את השרשור.

לגבי ההתחסדות - אני לא אומר שאני לא עובר את המהירות המותרת. אבל מפה ועד להתחרות, ועם עוד אנשים ברכב - לא יקום ולא יהיה. כשאני עם עוד אנשים ברכב אני שומר על החיים.

אפרופו, באחת המשמרות יצא לי לראות את אחד הדברים ההזויים: אמא יושבת מקדימה עם ילדה עליה, ארבעה ילדים יושבים מאחורה, אף אחד לא חגור. לשאלתנו למה הילדים לא חגורים, הנהג השיב כי "הם יחזיקו חזק". לגבי הילדה האמא השיבה "היא לא מוכנה לשבת בלי לתפוס בשד, לכן היא חייבת לשבת עלי" (הילדה היתה בת כמה חודשים בודדים). זה היה אחד הדברים ההזויים. הנהג קיבל דו"ח על הילדים ועל האישה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

או, או, נזכרתי במשהו קורע!

בקיצור באוטו שלי פעם הייתה נעילה מרכזית אבל בגלל שהבעלים הקודם טס להודו לחצי שנה ולא נגע באוטו, המצבר החזיר את נשמתו ליוצר והאוטו פשוט לא נפתח עם האזעקה, לא יודע מה הלך שם אבל הוא היה צריך להזמין פורץ שיפתח את האוטו ועל הדרך הוא גם ניתק את הנעילה המרכזית והאוטו היום אצלי בלי הנעילה.

כבר קרה כמה פעמים ששחכתי לסגור פה דלת, שם דלת ואחי היה חוזר מאיפהשהוא וסתם בודק ומגלה פעם שפתוח מצד אחד, ואצלי בשכונה שהיא שכונת 'הפשע והרשע' של נצרת עלית, כל אחד יכול לנסות לעשות את זה לכל אוטו שליבו יחפוץ בו, ויכול כמובן לבצע מעשי וונדליזם אבל זה כבר סיפור אחר.

אז לילה אחד הסעתי 2 אנשים וחניתי את האוטו ליד הבית אבל שחכתי אם סגרתי את הדלתות, וב2 בלילה החלטתי כמובן לצאת לבדוק את זה בשביל להסיר דאגה מליבי, בין בדיקה לבדיקה עוצרת לידי ניידת. משם יוצא איזה שוטר מאניק, גובה 2 מטר עם שיניים שלא יביישו אף בריטי.. ושואל אותי את הפרוצדורה הרגילה 'הרכב שלך' 'יש לך משהו ברכב שלא צריך להיות לך' התחיל לבדוק הכל, פתח את תא הכפפות, הוציא טפסי ביטוח, התחיל להריח אותם, הסתכל מתחת לכיסאות, חשוב לציין שקניתי 2 כריות נוי יפות כאלה ושמתי מאחורה, יש להן ריצ'רץ', הבן אדם פתח, בשביל לבדוק. :shock:

אחרי שקיבל סיפוק מהבדיקה שלא סיפקה לו כלום וכמובן הרטיבה את כולי בגלל גשם שהתחיל לרדת הוא הלך.. כמובן שההסברים על זה שאין נעילה מרכזית וירדתי לבדוק לא קנו אותו.. איזה שוטרים...

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

סיפור מלפני כחודשיים,

אני הנהג התורן חוזר ממסיבה ב3 בלילה עם עוד שני חברים שיכורים גמורים ששניהם יושבים מאחור. אחד מהם אמר לי שהוא שתה יותר מדי ויש מצב שיקיא, אז ציידתי אותו בשקית סופר.

אני נוהג טיפה מעל המהירות המותרת כדי שהחבר לא יקיא לי באוטו וכצפוי שומע "איביזה עצור בצד". השוטר ניגש אל הרכב, עוד לפני שהוא הספיק להוציא מילה החבר שמצבו היה "יותר טוב" צועק "תביא תביא ת'שקית!" ומתחיל להקיא, החבר השני מתחיל להתפקע מצחוק ופולט לשוטר "אדוני השיכור יובל לא שוטר!". אני אדום מבושה, תופס את הראש ושואל את השוטר "לאיפה אני נושף? :oops: "

יש לציין שהחבר פספס בגדול את השקית והוא שילם על השטיפה של הרכב :-)

פורסם

אוף, איזה באסה שהשרשור נגמר!

קראתי הכל, מאוד נהנתי.

וחבל שאין לי סיפורים לשתף, אני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמים שעצרה אותי משטרה

אבל מה שכן, קרה לי כמה פעמים לשמוע שוטר צועק לי מהחלון ברמזור "מה זה נראה לך פה מסיבה? אתה רוצה דו"ח? תנמיך את המוזיקה!" וגם "שאני לא אקבל עליך דיווחים בלילה על רעש, כן?"

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

טוב אז הסיפור שלי,

לפני כשנה אני מגיע לצומת כאשר יש בה 2 נתיבים שניהם ממשיכים ישר, ברגע שעוברים את הצומת הנתיב השמאלי הוא פנוי ובנתיב הימני יש מכוניות חונות. כך במקרה שלי אני נעמדתי בנתיב הימני, ולידי נעמדה סקודה אוקטביה. ברגע שהרמזור מתחלף אני נותן גז על מנת להשתלב לנתיב השמאלי ולהמשיך ישר, אבל הסקודה החליטה לא לתת לי לעקוף ולחצה גז עד הסוף, ונוצר מצב שאני בלמתי בפתאומיות כי הוא לא נתן לי לעקוף , המשכתי ישר ומגיעים לעוד רמזור, ושוב אותה תמונה אני בנתיב הימני הסקודה בנתיב השמאלי. הפעם איך שאור צהוב נדלק אני לוחץ גז ויצא מצב שחתכתי את הסקודה, כולי נוסע מרוצה ופתאום אני שומע סוזוקי תעצור בצד. אני עוצר בצד יוצאים שניי בלשים ושואלים אותי תגיד לי איך אתה נוסע מה נראה לך אתה עושה? אני כולי מופתע מלמלתי משהוא ואז הם אמרו פעם אחרונה שאתה עוקף ככה והמשיכו בדרכם.

פורסם

לפני כמעט 3 שנים- כשבוע וקצת לאחר גמר המלווה לקחתי 2 ידידות (אחת מהן כיום היא חברה שלי) לתל-אביב.

בדרך הבייתה אחת יושבת ליידי (זו שכיום חברה שלי) והשנייה יושבת מאחור, נכנסים לפתח תקווה מכיוון צומת ירקונים ואיך לא? שוטרים בודקים אלכוהול.

מסמנים לי לעצור. זו שיושבת ליידי נלחצת ממש: "למה עוצרים אותנו? מה קרה? עשית משהו לא בסדר? מה קרה?" (יש לקרוא בקול לחוץ מאוד).

אני והידידה השנייה צוחקים עליה ואומרים לה להירגע שהכל בסדר. בטח בדיקת אלכוהול.

* יש לציין שהיינו במקס ברנר ובעוד שהבנות אכלו ושתו.אני שתיתי רק קוקי-שייק*

שוטר: "ערב טוב, רשיון בבקשה"

אני: "ערב טוב...בבקשה"

השוטר לוקח את הרשיו ובינתיים מגיע עוד אחד-

שוטר: מסתכל עלינו ושואל "שתית היום?

אני: "לא"

שוטר: "בטוח?"

אני: "שתיתי קוקי שייק במקס ברנר אם זה עוזר לך"

הבנות נקראות מצחוק

שוטר: ניהיה לו ספק חיוך ספק העצבים קצת עלו ומלמל "קוקישייק אהה?"

הולך מגיע השוטר הראשון אם הבדיקה... כמובן שהכל ההי בסדר ושיחררו אותנו לדרכנו.

עד היום אנחנו נזכרים בקוקישייק.

פורסם

כדי שתבינו את הצחוק שבסיפור נתחיל ונומר שאני לא שותה אלכוהול מזה 5-6 שנים - לא בירה, לא שנדי, לרוב גם לא עוגות עם תמצית רום. יחד עם זאת, אין לי שום בעיה ללכת לבר ולהזמין קולה.

לסיפורנו -

לפני שנה קבעתי להפגש עם חברה טובה בבר בפתח תקווה באזור סגולה. ישבנו, נהנינו, שתיתי קולה ומכאן הדרך הביתה היא ב-1 בלילה.

הדרך בין צומת סגולה לירקון עוצר אותי שוטר במחסום.

אני כמו ילדה טובה, פותחת חלון, אומרת ערב טוב עם חיוך ולהלן החלק הרלוונטי של השיחה:

"מאיפה את מגיעה?"

"מהבר פה בפינה"

"לא, מאיפה את בארץ..."

"מ-***"

"שתית?"

"קולה"

"את בטוחה?"

"אם הייתי שותה אלכוהול, נראה לך שהייתי אומרת שבאתי מהבר פה ליד?"

"לילה טוב, סעי בזהירות"

עזבתי את השוטר עם מבט המום בעיניים ונסעתי לי הביתה :)

פורסם

"אם הייתי שותה אלכוהול, נראה לך שהייתי אומרת שבאתי מהבר פה ליד?"

כמות הפעמים ששחררו אותי בדיוק מאותה סיבה (אני עובד של המקום/ מראה חולצה של המקום/ נוסע לבד ממקום בילוי בשעה יחסית מוקדמת וכו'....)

בכל הפעמים שחררו אותי ללא בדיקה אפילו לא של רישיון. אגב הצדק כמובן היה איתי באמת לא הייתה כמות אלכוהול אסורה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

שירשור מצחיק והכל, אבל אנשים לא מבינים ששוטרי תנועה הם אנשים עם אגו גבוה וכל תשובה שלכם ש"לא נראית לו" עלולה להחמיר את המצב וסתם לגרום לו "לחפש" אתכם עוד יותר.

משפטים כמו "שתיתי קוקי שייק במקס ברנר אם זה עוזר לך", "אם הייתי שותה אלכוהול, נראה לך שהייתי אומרת שבאתי מהבר פה ליד", הם מיותרים וסתם עלולים לשוטר להתעצבן עוד יותר, שלא לדבר על "מהבר פה בפינה". כל כך קשה להגיד שבאת מפתח תקווה??

תהיו אדיבים, ענו ב"כן" ו"לא" קצר וממוקד וקצרו למינימום את המפגש עם השוטר, גם אם זה אומר שהאגו שלכם ייפגע קצת

אולי זה רק אני... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

א. אם אני נוסעת מצומת סגולה לצומת ירקון, די סביר שבאתי מפ"ת.

ב. כשאומרים דברים עם חיוך ולא ברמת עקיצה, אין סיבה שמישהו יתעצבן מזה.

ג. אם הוא יתעצבן מזה וינסה לתת לי דוח, ראשית הוא יצא מטומטם, ושנית הוא יצטער על הרגע הזה כי אני לא שותה ואין שום דרך שבה הוא ימצא אצלי אלכוהול בגוף.

פורסם

על זה בדיוק אני מדבר. לענות תשובה קצרה, פשוטה וקולעת, אפילו אם היא נראית לך סבירה.

עם שוטר, בדיוק כמו כל חלק אחר בכביש- אל תהיו צודקים, נסו להיות חכמים ולהוריד קצת את האגו.

כולם יודעים להתבכיין שהשוטרים פה אימפוטנטים, ולא עושים את המוטל עליהם, ואיך בארה"ב אסור לנהג להוריד ידיים מההגה במפגש עם שוטר, ולמה החולירה מחצור הגלילית פיצץ את השוטר שעצר אותו, אבל כששוטר עוצר אותם? "מי הוא הדרדס המאנייק, אפס מאופס בלי בגרות שלא יודע לקרוא וסתם מחפש אותי"

שוב, אולי רק אני הדפוק

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כנראה אצלך. שני הדברים שציינת לא רק שמנוגדים האחד לשני, אלא תואמים האחד את השני - היחס למשטרה וחוסר ההרתעה שלה נובע מאיכותם הנמוכה, לרוב, של המשרתים בה, מהיחס ותחושת הכוח בשקל שהם משדרים וכל זאת לעומת חוסר העשיה המוחלט שלהם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פורד קונקט, נוסעת ואני - בדרך לטסט.

עוברים את כל הדרך עד למכון ברמלה - אחת הערים היחידות בארץ בה הכביש והמדרכה הם אחד !

יוצא מצב שאני עומד מול רמזור, ובגלל שנגמר הצבע לעיריית רמלה המסכנה, לא שמתי לב שאני עומד בנתיב לשמאלה בלבד.

מתחלף לירוק ואני כמובן היחידי שנוסע ישר :-D

טוב, פה הבנתי שעשיתי טעות, אלא מה- סמוי מאחורי

בדיוק פניתי למכון והוא מאחורי צורח לעצור בצד.

יצא אלי הזוכה הגדול של "אם עצבים אז סמויים" ומתחיל לצרוח "מה אתה עושה?? אני כבר הרבה זמן רודף אחרייך! אתה לא רואה שעברת באדום?? אתה חושב ששיחקתי מוגזם בתוכנית ?? אז תראה את זה !!"

בקיצור אחרי שהוא סתם, אמרתי לו שלא שמתי לב ושאם הוא צריך לקחת את הרישיון שלי אז שיעשה את זה, כי באמת שזה היה בתום לב.

אז הוא הכניס וורידים חזרה למקומם הטבעי ואמר לי להמשיך לנסוע.

:-P

מקרה אחר-

הייתי עצבני אחרי יום מעייף בצבא,

חבר, אמא שלו ואני בתוך האוטו שלו, נוסעים ועוצרים ליד הסופר בשביל להוריד את אמא שלו.

לא עוברת שנייה מאז שעצרנו ואנחנו מקבלים צפצוף, ואני כמובן עם החוש השישי לנהג הישראלי משיב ב"מה אתה רוצה??" תוך תנועה סיבובית 180 מעלות מושלמת ובתוספת הרמת יד.

ומי אחר מאשר 2 שוטרים בניידת.

ממשיכים לנסוע 2 מטר והם עוצרים אותנו בצד.

עוצרים לידנו ושואל אותי השוטר מה נראה לי שאני עושה ?

אני עונה לו שעצרנו בדיוק לשנייה ומה הוא ישר מתחיל לצפור.. תוך החלפת מבטים של :x

שואל את החבר איך קוראים לו, נותן פרפור ונעלם.

יש שוטרים שהם אחלה ויש כאלה שאתה חושב שיצאו מאיזה סרט סטיגמה גרוע !

פורסם

כמתנדב, חינכו אותנו - כשאנחנו מעכבים/עוצרים רכבים או כל דבר אחר - אנחנו מפריעים למהלך התקין של הבנאדם, גם אם הוא עשה עבירה. יש להתשדל לסיים את מה שאנחנו רוצים כמה שיותר מהר, ותשחררו את הבנאדם. תהיו אדיבים, נחמדים, וגם אם צועקים עלי אני שותק עד יעבור זעם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...