Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת גז במרצדס AMG V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה היא שאין מערכות גז המתאימות להסבת רכבים בעלי הזרקה ישירה, ויחד איתן אין את הידע לעבוד איתן כמו שצריך.

בעבר הגיעו והותקנו כמה מערכות על רכבים בעלי הזרקה ישירה, אבל זה לא היה מוצלח. אישית יצא לי להתקין רכבים ע"פ הוראות מפורשות מהיצרן, וזה פשוט לא עבד טוב. יחד עם זאת, היצרן לא נתן לי תכנה מוגבלת לחלוטין, שלא אפשרה לי לשלוט במערכת כמו שצריך. בקיצור, כרגע, העניין אינו בשל פה בארץ.

מבחינה חוקית דווקא אין בעיות. הבעיות הן טכניות.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב לדעת.

אני הבנתי בזמנו שפשוט אי אפשר לקבל בכלל רשיון לרכב כזה גם אם הוא הוסב כי משרד הרישוי והטכניון לא מאפשרים עדיין.

פורסם

יש לי כמה שאלות...

1.האם זה נכון שאסור להכנס לחנייה תת קרקעית עם מערכב גז ברכב?

2.זה נכון שהביטוח והטיפול יותר זולים?

3.צריך לעשות משהו מיוחד בשביל לעבור טסטס ברכב גז

4.מיצובישי לנסר 2008 לימיטד 1.8 143 כ.ס איך זה ישפיע על הביצועים שלה?

פורסם
יש לי כמה שאלות...

1.האם זה נכון שאסור להכנס לחנייה תת קרקעית עם מערכב גז ברכב?

2.זה נכון שהביטוח והטיפול יותר זולים?

3.צריך לעשות משהו מיוחד בשביל לעבור טסטס ברכב גז

4.מיצובישי לנסר 2008 לימיטד 1.8 143 כ.ס איך זה ישפיע על הביצועים שלה?

1. אסור לחנות בחניות תת קרקעי, אלא אם הוא מאוורר. רוב החניונים הגדולים מאווררים, אבל קציני הבטיחות עדיין עלולים לא לאשר כניסה. גם אם יש לך ערכת קפה באוטו, אגב.

2. הטיפולים כרגיל, בדיוק כמו לפני התקנת הגז. לגבי הביטוח, אני לא חושב שיש הבדל כלשהו.

3. הטסט כרגיל לחלוטין.

4. לא יהיו הבדלים מורגשים בביצועים.

פורסם

זה ממש מסקרן אותי ...

פה מחיר הגז הוא רבע מהבנזין, יש הרבה תחנות ואפילו מוכרים גז בסופרים במיכלים של 25 ליטרים.

השאלה היא כמה מוסבך להתקין את זה לבד, אני צריך להתחיל לברר קצת יותר לעומק, מאיפה להזמין קיט הסבה ואיזה הכי מומלץ ויצאים לאינפיניטי.

haters will hate

פורסם

יונדאי טוסון מהיום..

אפשר לראות את המשמנת עם הפקק הצהוב ליד מיכל העודפים.

הורדתי את הכיסוי, כדי שאפשר יהיה לראות את המזרקים של הגז וצמת החשמל. עברתי קצת גם על צמות החשמל של הרכב שהיו באיזור וחידשתי אותן.

IMAG0075.jpg

IMAG0078.jpg

IMAG0080.jpg

IMAG0081.jpg

פורסם

ברכב הזה הוא לא יראה את המיכל, כי גם פה המיכל בא במקום גלגל הספייר בתוך הרכב, ולכן הוא מוסתר לחלוטין. אבל.. את זה הוא כן יראה (אלא אם גם זה יותקן בצורה מוסתרת).

IMAG0074.jpg

פורסם

ראיתי גם כמה רכבים מוסבים שעשו להם פתח תדלוק בנוסף לפתח שכבר יש להם.

האם יש דרך להסב בלי ליצור פתח תדלוק נוסף?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אפשרי לעשות כל סוג של פתח תדלוק, כל עוד הוא מחוץ לרכב.

למי שלא רוצה חור בטמבון, אפשרי לעשות פיית תדלוק חיצונית מתחת לרכב. כמובן במקום עם גישה סבירה לצורך תדלוק.

יוצאת מן הכלל היא רנו מגאן 2, שיש לה מקום ייעודי לפיית תדלוק ממש ליד פיית התדלוק בבנזין.

הסבה של יונדאי טוסון לוקחת בערך יום עבודה מלא ארוך, או יום וחצי. מרצדס כבר לוקחת יומיים של עבודה בדרך כלל.

איכות העבודה חשובה יותר ממהירות העבודה.

פורסם

הי,

רציתי לשאול אותך.

יש ברשותי רנו סימבול 09 עד כמה היא מתאימה להסבה?

ומה רמת הרגישות של האוטו למערכות הגז?

תודה !

• תוכן חדש...