Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לאנסר 1800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

משחררים אצלי בעבודה לאנסר 1800, מודל 2010 (דרך שלמה סיקסט).

העובד שהרכב היה אצלו אומר שהוא מאוד נהנה ממנו ולא היו דברים חריגים.

השאלה שלי, האם יש לדגם הזה איזה שהם בעיות/מחלות ידועות לשמצה?

איך היא ביחס לקיה פורטה/פוקוס/I30 בפרמטרים של:

צריכת דלק

נוחות נסיעה

מרווח מושב אחורי/תא מטען

ובטיחות.

תודה ושבוע טוב

פורסם

אתה בטוח שמדובר ב-1800 ולא 1500?

בליסינג ה-1500 הוא הנפוץ.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כמובן, כמו שרשום בכותרת - 1800.

אני יודע שהדגם הזה שכיח פחות בליסינג ולכן יכולה להיות הזדמנות טובה -

אני יודע מי נהג ברכב ומה ההיסטוריה שלו, מבחינתי מדובר ב (כמעט) כמו פרטי , וזה יהיה במחיר ליסינג.

פורסם

לרכב אין מחלות מיוחדות, רכב מאוד אמין וגרסת ה-1,800 סמ"ק מאוד מוצלחת. שים רק לב לגיר הרציף (לא אוטומטי רגיל כמו ב-1,500 סמ"ק), הוא מרגיש שונה בנסיעה מגיר אוטומטי רגיל אבל זאת לא תקלה.

הרכב מאוד מרווח, המושב האחורי מאוד נוח וגם תא המטען גדול. גם מבחינת בטיחות אין משהו מיוחד, יש 7 כריות אוויר שזה מעל למקובל בקטגוריה באותם שנים. דגם ה-4 דלתות לא נבחן במבחני ריסוק אירופאיים אבל דגם ה-5 דלתות כן והוא קיבל 5 כוכבים מלאים.

פורסם

ברשותי לנסר 1800 פרטית כבר 4 שנים.

אחת המכוניות האמינות שיש. 0 תקלות (היו כמה תקלות קטנות שקשורות לציינגר רדיו דיסק אבל הכל היה תחת אחריות)

מנוע מאוד שקט, נוח, בקרת שיוט, שליטה מההגה על הרדיו , ציינגר 6 דיסקים. דיבורית בלוטוף קיבלתי ברכישה(אני חושב של parrot אבל לא בטוח)

למוסכניקים אין עבודה.

פורסם

נהגתי בלנסר 1800 דגם לימיטד, כך בחשבון צריכת דלק גבוהה ביחס למתחרות ונוחות נסיעה לא ברמה של המתחרות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
נהגתי בלנסר 1800 דגם לימיטד, כך בחשבון צריכת דלק גבוהה ביחס למתחרות ונוחות נסיעה לא ברמה של המתחרות.

נוחות נסיעה לא ברמה של המתחרות - לטובה או לרעה ? :shock:

פורסם

בתור בעל לנסר 1800 פרטית 4 שנים.

ובנוסף יש לי אוטו שני פורד פוקוס 2009 1600 מליסינג כבר 3 שנים.

אין מה להשוות בין הלנסר 1800 לבין הפורד פוקוס 1600.

הלנסר הרבה יותר נוחה מהפוקוס.

יותר שקטה מהמזדה 3.

לגבי צריכת דלק. רגיל לחלוטין. נסיעה משולבת 1 ל-11.

פורסם

ללימיטד יש חישוקים גדולים יותר וצמיגים בחתך נמוך שמשפיעים לרעה על נוחות הנסיעה. האינוויט והספורט מגיעות עם חישוקי 16 והן הרבה יותר נוחות.

צריכת הדלק בתאוריה אמורה להיות חסכונית יותר בגלל הגיר הרציף אבל בגלל זינוק מעט עצל היא ממוצעת למדי. אם רוב הנסיעות יהיו בין עירוניות אז כן יהיה אפשר לחסוך עם תכנון נסיעה בהתאם.

לדעתי אם אתה מקבל מחיר אטרקטיבי מדובר בבחירה לא רעה בכלל, היא מרווחת, בטוחה מאוד, נאה וחבילה טובה בסך הכל.

פורסם

הלנסר בוודאות פחות חסכונית מפורד פוקוס שגם לא שיא החיסכון. בעירוני באותם נסיעות הלנסר צרכה 1/8.8 לעומת הפוקוס 1/10.4.

ולגבי הנוחות, אני יודע שהמגנזיום 17 פוגע בנוחות, לכן הדגשתי שהרכב מדגם לימיטד. אני בכל אופן לא אהבתי ההגה קל מדי והנסיעה ברכב כמו קרש, הפוקוס והמאזדה 3 החדשה לטעמי יותר נוחות באופן משמעותי.

עוד התאכזבתי מאיכות הפנים של הרכב פלסטיק דק שחור שלא מרגיש איכותי בכלל.

ודבר אחרון, זה המנוע 1.8 שאמור להיות חזק, משום מה קורולה עם מנוע1.6 ותיבת 4 הילוכים תספק ביצועים עדיפים.

מקווה שעזרתי.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

החסרונות בלנסר זה הנוחות הדי גרועה [הכסא זוועה],הגיר הרציף הדי מעצבן,והאיכות של הפלסטיקים בתא נוסעים,כמו רכב משני עשורים אחורה.

היתרון היחידי של הרכב זה שהוא אמין,למעט זה,הוא בינוני ומטה.

פורסם

נראה שדווקא אנשים פה לא מרוצים מהלאנסר.. דווקא חשבתי טובות על מיצובישי.

אגב, הדגם המוצע פה הוא לימיטד, כך שכרגע אני עדיין מתלבט.

פורסם

היה לי לנסר מן הדור הקודם (1.6 אוט'). זה אמנם לא אותו רכב והייתה לו תיבת הילוכים רגילה עם טיפטרוניק ולא גיר רציף, אבל מבחינת חווית הנהיגה הוא היה מאכזב.

היתרון הוא באמינות , 0 ליקויים ב- 3 שנים. ממוצע רב שנתי של צריכת דלק הייתה 1:10.5 בנסיעה משולבת.

אני גם אוהב את העיצוב של הדור הנוכחי. הדור הקודם היה סתמי.

אם אתה יכול סע ברכב נסיעת "מבחן". זה יפיג את חוסר הידיעה שלך לגבי התנהגות הגיר הרציף.

קניה של רכב שיש לו היסטוריה מוכרת ובמחיר ליסינג היא ייתרון.

פורסם
נראה שדווקא אנשים פה לא מרוצים מהלאנסר.. דווקא חשבתי טובות על מיצובישי.

אגב, הדגם המוצע פה הוא לימיטד, כך שכרגע אני עדיין מתלבט.

לאנסר לימטד מליסינג?

מחירון דגם הלימטד ממש נמוך ביחס למחירו כחדש.

אם אתה מקבל מחיר טוב ,אתה מקבל רכב מאובזר ברמה גבוה,מיוחד ואמין מאוד.

אני לא הייתי חושב פעמיים.

נסעתי מספר פעמים ברכב (1500 אינבייט,1800 ספורט ולימטד). לכולן הייתה אותה בעיה שאותי ממש עיצבנה והיא רעש מבתי הגלגלים שממש מורגש בתא הנוסעים.

יש אנשים שזה לא מפריע להם.

בכל השאר,הרכב ממש טוב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...