Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עקב מצב בריאותי של סבא אני מתחיל תהליך של עלייתו ארצה ולכן מתחיל למכור נכסים, לסבא רכב לאדה משנת 78 במצב מצויין ושמור להפליע וגם משמש אותו שם כרכב ראשי. ראציתי להביא אותו לארץ כרכב הספנות כי זה רכב יד ראשונה של סבא :) אני יטדע שיש כאן אנשים שמכירים איך להביא רכב לארץ ומה תהליך. יש לציין שקראתי אבל השאלה איך זה להביא מאוקריינה?

החיים הם כמו....

פורסם

תפנה לסוכנות (צריפין) . הם דואגים לייבוא רכוש עולים.בשנות ה-90 הביאו קוריוזים כמו רחפות,זילים צבאיים,הרבה אפנועים רוסים דמויי BMW עם סירה מהמלחמה ועוד דברים שחבל שלא נשארו מהם.

פורסם
תפנה לסוכנות (צריפין) . הם דואגים לייבוא רכוש עולים.בשנות ה-90 הביאו קוריוזים כמו רחפות,זילים צבאיים,הרבה אפנועים רוסים דמויי BMW עם סירה מהמלחמה ועוד דברים שחבל שלא נשארו מהם.

לא כל כך הבנתי לאיפה אתה ממליץ לפנות? יש לך לינק או שם של המקום?

החיים הם כמו....

פורסם

במחיר גריטה -/+ שניתן להשיג לאדה ביד 2, אין שום הגיון כלכלי או פרוצדורלי לייבא רכב זה מחו"ל.

רק בשם הסנטימטים לא כדאי להשקיע אלפי שקלים...

פורסם

זאת עצה שממש לא מתאימה לפורום...

כנראה שזה קשה לך, אבל קצת רגישות לא תזיק לפעמים.

עודד

פורסם
אז למה שייתנו לו לעלות לכאן?

עקב מצב בריאותי ואין לו אף אחד בחול. הבת והנכדים ונינים פה בישראל.

החיים הם כמו....

פורסם
במחיר גריטה -/+ שניתן להשיג לאדה ביד 2, אין שום הגיון כלכלי או פרוצדורלי לייבא רכב זה מחו"ל.

שנת 74 לא ניתן למצוא פה וגם חשבתי אולי להתחיל דווקא ברכב ראשון שלי כרכב הספנות עקב ידע שיש לי ולמשפחה שלי.

החיים הם כמו....

פורסם

אני מצטער בשם הפורום על התגובות הטיפשיות שקיבלת.

קודם מאחל לסבא שלך חיים ארוכים ורפואה שלמה!

נחזור לשאלה: אין כל בעיה לייבא את הרכב הנ"ל לארץ,

אני בשלבים של יבוא רכב מאודסה. דבר איתי ב0546777436 אחרי 9:00 בערב.

בהצלחה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
זאת עצה שממש לא מתאימה לפורום...

כנראה שזה קשה לך, אבל קצת רגישות לא תזיק לפעמים.

מה שקשה לי זה אנשים צרי אופק שמנסים להוציא דברים מהקשרם.

כמדובר ב-ל-א-ד-ה, זה בדיוק המקום הנכון לעצה כזו.

מר סנטימנטים, תזכיר לי בבקשה כמה דלתא דאצ'יה ראית לאחרונה נוסעות על הכביש?

*נ"ב: לפני כשבועיים פורסמה ביד 2 למכירה לאדה שנות השבעים..

פורסם
מה שקשה לי זה אנשים צרי אופק שמנסים להוציא דברים מהקשרם.

כמדובר ב-ל-א-ד-ה, זה בדיוק המקום הנכון לעצה כזו.

מר סנטימנטים, תזכיר לי בבקשה כמה דלתא דאצ'יה ראית לאחרונה נוסעות על הכביש?

*נ"ב: לפני כשבועיים פורסמה ביד 2 למכירה לאדה שנות השבעים..

סנטימנט=רגש , לא קשור לאיזה רכב או באיזה צבע הוא , אם אדם קשור לרכב מסויים אז אני מבין אותו לחלוטין שהוא רוצה להביא אותו ארצה , בוא נאמר שאם כל חברי הפורום היו עובדים לפי הראש ולא לפי סנטימנטים לרכבם , לא היתה מצוקת דיור כי לכולנו היה יותר כסף בכיס.

פורסם

העניין םה שגם לי אין כסך מיותר אבל מאוד קשה לסבא לעלות לכאן כי אנינלא צריך לסםר איך לקחת אדם עם דירה ובית נופש פרטי שהשקיע בהם כל חייו למכור הכול, והרכב הנל זה הרכב הראשון שלו בחיים וכנראה לצערי גם האחרון, ולכן אמרתי לו שלפחות את הרכב אני אביא לכאן וכך ישאר אצלו איזשהי מזכרת ודבר אחד שהוא ירגיש שזה שלו. ואני אבדוק את עצמי אם אני בנוי להחזיק רכב אספנות כי מזמן רציתי לרכוש באיביי אבל חוסר זמן ואולי פחד שאני לא יוכל לתחזק אותו כמו שצריך מנעה ממני קניה. ופה זה win-win.

*קודם כל כאשר מדובר ברכב עם רגש אליו אז למביני עניין ברכבים יודעים שלא נכנסים לכיס.

** אם היינו מתייחסים לרכב כמביא אותי מנקודה לנקודה אז לא היינו רואים רכבים נדירים ויפים בעולם. לפי דעתי אין הבדל לבחור שמשקיע בפורד קורטינה אלפי שקלים כי זה הרכב שהיה בילדותו רכב אהוב, גם לאדה זה רכב שעל בסיסו גדלנו והערצנו ;-)

ואני חושב שברוסיה מגוון של מציאות מעוד מעניינות במצב מצויין יש ללא הגבלה. כי ידוע שרוסים מאוד מחוברים לרכבים שלהם :-)

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...