Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

היום הלכתי לקנות מאזדה cx5 מהסוכנות שלהם באשדוד.

באתי מוכן עם כל הכסף במזומן ועדיין לא היו מוכנים לוותר על שקל במחיר?!!

מה זה זה?

פעם ראשונה בחיים אני נכנס לקנות רכב חדש וככה מתנהגים? אפילו לא הציעו מערכת ניווט בחינם..

האם ככה זה אצל דלק מוטורס?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+אין סוף למה שPrinceT אמר.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

קניתי CX5 לפני כמה ימים - אותו סיפור.

הציעו מערכת חיישני רוורס / מצלמת רוורס בחינם, ומעבר זה לא הוסיפו שקל אחד הנחה למרות, איך נגיד, דיונים רבים בנושא.

פורסם

בשפת הנוער של היום זה מה שנקרא שהם עפים על עצמם

תכלס במקומך הייתי אומר תודה רבה והולך לקנות אוטו אחר :)

יש לי ניסיון חד פעמי עם מאזדה, לפני כמה שנים אבא שלי חיפש רכב משפחתי ונכנסו לסוכנות מאזדה בירושלים.

היחס שקיבלנו היה כל כך קר שאבא שלי פשוט החליט ללכת על רכב אחר לגמרי למרות שהוא רצה את המאזדה.

זה לא שאני בעד השכונה שהישראלים אוהבים לעשות ולהתמקח על כל דבר, אבל כשאתה קונה רכב כל כך יקר אתה כן מצפה שיצ'פרו אותך.

פורסם

מסכים ולא מסכים. הרי יש מחיר, וזה מה שיש כמו שכתבו לך זה לא שכונה. אין מה לעשות, יש יבואנים שכן מצ'פרים ויש שלא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המחיר קשיח ואין מה לעשות, לא רוצה אל תקנה, זה רכב מבוקש, יש מאות בתור במקומך.

אני מבין שזה כיף להוציא מהם משהו אבל מצד שני זה מעולה,

כולם יקנו באותו מחיר ולא תגלה ששכן שלך קיבל מאותו סוכן גג נפתח + טיפולים לשנתיים + צימר בצפון, בזמן שאתה קיבלת רק חיישני רוורס.

אתה רוצה שיקרה בזיון כמו בסיאט? שחבר מוציא רכב בהנחה ומגלה שחבר שלו קיבל הנחה כפולה ממנו על אותו דגם באותו שבוע?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

האמת אני לא רואה בזה בעיה, זה המחיר, ידעת אותו מראש, רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה.

לא מבין על מה התרעומת, זה לא שהבטיחו הנחה לכולם ואתה לא קיבלת.

רק בישראל...

פורסם

אני לא אוהב את תחושת השוק שיש פה בכל תחום. אני בעד שהעסק ירוויח ויהיה הוגן. אני אעדיף לקנות בעסק שכזה מאשר בעסק שצריך להתמקח איתו על כל דבר.

לבקש הנחה תמיד אפשר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני דווקא נגד תרבות המיקוח.

צריך להיות מחיר אחיד לכולם.

תרבות המיקוח נועדה למדוד את עומק הכיס של הלקוח.

אם יש לו כסף - אז אפשר לקחת יותר. ואם אין, אז פחות.

מצד שני - אני מניח שהנציג מקבל פרמיה לפי מכירות.

ואני מניח שהוא מקבל יותר משקל על כל מכונית (אפילו אני מקבל יותר משקל על כל זוג משקפיים שאני מוכר)

לא עדיף לנציג להוציא שקל מכיסו האישי כדי לסגור עסקה ?

אולי הנציג חשב שאתה צוחק איתו והחליט לחפף אותך מהסוכנות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
קניתי CX5 לפני כמה ימים - אותו סיפור.

הציעו מערכת חיישני רוורס / מצלמת רוורס בחינם, ומעבר זה לא הוסיפו שקל אחד הנחה למרות, איך נגיד, דיונים רבים בנושא.

זה די נדיב בשביל דלק מוטורס...

כבכל מקרה נשמע שקיבלת יות ממה שהיו מוכנים להציע לפותח השרשור!

פורסם

יש להם קלף חזק מאוד בכיס והם יודעים את זה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
האמת אני לא רואה בזה בעיה, זה המחיר, ידעת אותו מראש, רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה.

לא מבין על מה התרעומת, זה לא שהבטיחו הנחה לכולם ואתה לא קיבלת.

רק בישראל...

+1 ברזל.

אני חושב שבקטע הזה, בשורה התחתונה, הם בסדר גמור!

הרי גם ככה יבואנים אשר נותנים הנחות, נותנים אותן רק המחיר ההתחלתי גבוה מדי. תיאורטית, אם היינו מדינה נאורה ומתורבתת, הנחות לא היו מגיעות ל20% ולפעמים אפילו מעבר, המחיר הנקוב הוא פחות או יותר אחיד לכולם וזהו. בלי צעקות, בלי לחשוב מה השכן "הוציא מהם" וכו'.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...