Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

והבעיה עם הביביזם היא לא שאנשים הם נחמדים או לא, אלא שהמציאות שלהם מוכתבת לחלוטין על ידי מה שנתניהו מתווך להם

כמו שאמרתי - הגמל לא רואה את הדבשת. ברגע שאני כותב משהו על קבוצה, זה מבוסס סטריאוטיפים, אבל ברגע שאתה כותב משהו, אז זה מבוסס תצפית מדעית או "נתונים", נכון?

חבר, זו לא הכללה - זו הגדרה.

הוא מגדיר ביביסט בתור מישהו שמאמין לכל מילה שביבי (ו/או שופרותיו) אומרים, שביבי לא יכול לטעות וגם כשהוא טועה, אחרים היו טועים יותר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 16 דקות, gadik6 כתב:

כמו שאמרתי - הגמל לא רואה את הדבשת. ברגע שאני כותב משהו על קבוצה, זה מבוסס סטריאוטיפים, אבל ברגע שאתה כותב משהו, אז זה מבוסס תצפית מדעית או "נתונים", נכון?

אתה שוב עושה סלט.

1. אמרתי, נראה לי, די במפורש: כולם משתמשים בסטראוטפים. כוללי אותי.

2. אין לי בעיה מיוחדת עם זה, בטח לא כשאפשר לחבר את זה למשהו אמיתי. ונתתי דוגמאות לשני הצדדים. ביביסט זו לא סתם קללה. זה מחובר לתופעה חברתית אמיתית שקיימת בישראל. בדיוק כמו רל"ב, אגב. 

3. ההבדל בינינו הוא שאני מבין את מה שאני כותב ועושה. ונראה שאתה גם לא מבין את מה שאתה כותב כי כביכול אתה לא משתמש בכינויי גנאי, וגם חושב שאני לא מבין מה אני עושה, כי גם אחרי 5-6 פעמים שאני כותב שאני מבין שביביסט זה פוגעני לאנשים כמוך, אתה ממשיך להוכיח אותי כאילו לא כתבתי אתז כבר 5-6 פעמים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, stx כתב:

חבר, זו לא הכללה - זו הגדרה.

הוא מגדיר ביביסט בתור מישהו שמאמין לכל מילה שביבי (ו/או שופרותיו) אומרים, שביבי לא יכול לטעות וגם כשהוא טועה, אחרים היו טועים יותר.

זה גישה מעניינת, בשיא הרצינות, רק שבעצם ה"הגדרה" שלך כבר יש הטייה - "שופרות" (עכשיו יגידו ששופרות זה סתם ביטוי, נכון?).

אז זה לא ההגדרה, אלא כל מה שמתלווה אליה (וזה על סמך דברים שאנשים כותבים, כאן ובמקומות אחרים) - זלזול, התנשאות, וכדומה.

זה נהיה באופנה - אתה לא מסכים איתי שביבי יביא עלינו את סוף העולם?   אז אתה ביביסט. ככה לא צריך להתווכח, לא צריך להוכיח. אפשר פשוט להגיד על מישהו שהוא ביביסט וזהו, סימן שהוא טועה.

יש מגוון דוגמאות לאנשים מוכשרים, דוגמת עמית סגל, גדי טאוב, ועוד, שכל החטא שלהם זה שהם "בצד של ביבי". אבל זה כבר מספיק כדי לספר שהם שופרות, שהם ביביסטים ומה לא.

מי לא שופר, והוא עיתונאי/הוגה בעל דעה עצמאית?

רביב דרוקר, ברק רביד, אורי משגב, גיא פלג. כל הטעויות, העלילות, התחזיות השגויות, ושאר הטמטום שהם מעלים לרשת או לתקשורת זה בסדר, כל עוד זה נגד ביבי.

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

כי גם אחרי 5-6 פעמים שאני כותב שאני מבין שביביסט זה פוגעני לאנשים כמוך, אתה ממשיך להוכיח אותי כאילו לא כתבתי אתז כבר 5-6 פעמים.

מעניין מה זה אנשים כמוני. בוא נשמע את ההגדרה.

ולי זה לא פוגעני, בטח לא כשזה מגיע מאדם באינטרנט שאני לא מכיר ושלא ממש איכפת לי מדעתו, רק שזה לא אומר שאני מוכן שיקראו לי ככה. בדיוק כמו שאני לא רוצה שיגידו שום דבר רע על אחותי, למרות שאין לי בכלל אחות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

יש מגוון דוגמאות לאנשים מוכשרים, דוגמת עמית סגל, גדי טאוב, ועוד, שכל החטא שלהם זה שהם "בצד של ביבי". אבל זה כבר מספיק כדי לספר שהם שופרות, שהם ביביסטים ומה לא.

מי לא שופר, והוא עיתונאי/הוגה בעל דעה עצמאית?

רביב דרוקר, ברק רביד, אורי משגב, גיא פלג. כל הטעויות, העלילות, התחזיות השגויות, ושאר הטמטום שהם מעלים לרשת או לתקשורת זה בסדר, כל עוד זה נגד ביבי.

איפה אתה מוצא את הסתירה? 

טאוב הוא 1000% שופר. גם אני לא מבין ממתי זה נהייה טאבו לסמן משהו כל כך טריוויאלי. זה מרגיש לפעמים כאילו השמאל הווקיסטי דפק לחלוטין לכולם את היכולת להגיד משהו על מישהו. טאוב הוא 1000% הוא שופר. זה לא סגל, שעל זה עוד אפשר להתווכח, עם כל הסלידה שלי מסגל בלי קשר. טאוב הלך והתקרב לקבוצה מאוד קונקרטית של בני אדם, שמדבברים את נתניהו. זה מרתק לשאול למה, חוץ מכסף. אבל זה קיים.

דרוק, רביד, פלג הם עיתונאים. אורי משגב הוא המראה של טאוב. לא יודע מה הוא יעשה כשביבי יפרוש. וגם לא חושב שיש בעיה גדולה להגיד את זה. הוא מנתח באופן אובססיבי לחלוטין כל צעד שביבי עושה. ומקדיש את חייו לביבי, רק מהצד השני. 

לפני שעה, gadik6 כתב:

לי זה לא פוגעני, בטח לא כשזה מגיע מאדם באינטרנט שאני לא מכיר ושלא ממש איכפת לי מדעתו, רק שזה לא אומר שאני מוכן שיקראו לי ככה. בדיוק כמו שאני לא רוצה שיגידו שום דבר רע על אחותי, למרות שאין לי בכלל אחות.

אני שוב אזכיר שהדיון המרתק הזה התחיל מזה שווטרמן הציע שנהייה נחמדים אליך כאתה במיעוט. ואני הסברתי שזו מערכת יחסים דו כיוונית די שיווניות. אתה לא נחמד אלינו. אנחנו לא נחמדים אליך. כשהתגובות שלך יכילו פחות סטראוטיפים על שמאלנים רלבים שותי קפה  ברוטשילד, היחס, לפחות ממני, יתאזן לצד השני.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 שעות, gadik6 כתב:

היכולת שלכם לשכתב את המציאות פשוט מעוררת השתאות. בשלב הבא תספר ששולמית אלוני הייתה ימנית?

מה משותף לטומי לפיד ושולמית אלוני חוץ מהמאבק בכפייה דתית? זאת המציאות ואתה בדיחה.

לפני 7 שעות, gadik6 כתב:

דיברתי על השקפה מדינית, ומהבחינה הזאת לפיד היה מרכז עם נטייה קלה שמאלה. בטח ובטח שלא "ימין".

נראה שפספסת כמה שיעורי אזרחות. החלוקה בין ימין לשמאל עוסקת בהשקפות חברתיות-כלכליות. שמאל דוגל במעורבות גבוהה של המדינה בכלכלה, מיסוי עשירים ושירותי רווחה, בעוד הימין מקדם שוק חופשי, תחרות וצמצום התערבות הממשלה. אין שום קשר בין שמאל/ימין  לסוגיות חוץ וביטחון. עובדה שמנהיגי תנועת העבודה היו סוציאליסטים בגישתם הכלכלית, אך בו-זמנית החזיקו בתפיסה ביטחונית ניצית.

לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

כן ולא. שר הוא אכן "מינוי", פוליטי לרוב, אבל שר הוא בהכרח גם נבחר ציבור.

לכן, כדי להיות שר, אתה צריך קודם כל שהציבור יבחר בך, ברובם המוחלט של המקרים.

כמו שכבר אמרו לך, בולשיט. מה קרה, הברזת גם מהשיעור הזה?

לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

אז בבקשה, תן דוגמאות לשרים שלא "נבחרו" על ידי הציבור, והפכו לשרים, נגיד ב20 שנה האחרונות.

קבל רשימה:

פרופ' דניאל פרידמן - שר המשפטים

עו"ד יעקב נאמן ז"ל - שר המשפטים ושר האוצר במספר ממשלות

רון דרמר - שר לעניינים אסטרטגיים

שאול מופז - ב-2002 מונה לשר הביטחון על ידי אריאל שרון, עוד לפני שנבחר לכנסת.
אבי גבאי - שר להגנת הסביבה
הרב יעקב אביטן - שר לשירותי דת

• רעיון טוב! 1
פורסם

@gadik6 ביביסט זה כינוי למעריץ של ביבי והזימוש בו לא שונה מהשימוש שאתה עושה בכינוי שמאלני (שאותי אישית מנש לא מעליב. זה מה שאני וזה בסדר גמור).

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

חוץ מכסף

כסף ורק כסף. ערוץ 14 הוא הדרך של ביבי לרכוש אנשים וכל מה שהם צריכים לעשות זה פשוט להיות ביביסטים. זה ממש מקצוע, להיות ביביסט. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

מהשימוש שאתה עושה בכינוי שמאלני (שאותי אישית מנש לא מעליב. זה מה שאני וזה בסדר גמור).

גם אני לא נעלב מהכינוי הזה. הבעיה היא שגדי וגם יובל לפעמים  מגדירים כשמאל, כל מי שהוא לא תומך בממשלה. וזאת למרות ששמאל מדיני ו\או כלכלי הוא מיעוט קטן במדינה ובחברי הפורום שכותבים פה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

וזאת למרות ששמאל מדיני ו\או כלכלי הוא מיעוט קטן במדינה ובחברי הפורום שכותבים פה.

אתה טועה, כל מי שתומך בממשלה הזו הוא בעצם שמאל כלכלי ומדיני. אבל זה כבר סיפור אחר ליום אחר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

*"רעייתי" והילד"ז, תאכל'ס. 

"משענת חיי".    חוש הומור מפותח.

יש למלאך

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

תגידו, מה הסיפור של גנץ? מי קהל היעד שלו עכשיו? אני מתקשה לראות לאיזה פלח אוכלוסיה הוא פונה, אבל אולי הוא זיהה משהו?

פורסם
לפני 14 דקות, garicho כתב:

תגידו, מה הסיפור של גנץ?

איש ישר עם כוונות טובות, כנראה.

לא מתאים להיות פוליטיקאי. 

ניקודה.

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 6 שעות, garicho כתב:

תגידו, מה הסיפור של גנץ? מי קהל היעד שלו עכשיו? אני מתקשה לראות לאיזה פלח אוכלוסיה הוא פונה, אבל אולי הוא זיהה משהו?

הבין שהמצביעים שעזבו אותו ועברו למפלגת אופוזיציה אחרת, כבר לא יחזרו אליו, ולכן מנסה לתפוס ליכודניקים מתנדנדים בתוך אלטרנטיבה לייט.

לכן גם יצא בהצהרה שהוא איננו בכיס של מפלגות האופוזיציה.

פורסם
לפני 7 שעות, garicho כתב:

תגידו, מה הסיפור של גנץ? מי קהל היעד שלו עכשיו?

גנץ איש טוב בסך הכל, הכוונות שלו טובות, אבל הוא לא קולט שאם בתחילת המלחמה כבר אז ביבי חשב רק על איך הוא יוצא מזה ועל איך הוא שומר על הקואליציה שלו, אז אין סיכוי שזה ישתנה עכשיו. ביבי הוא אסון גדול למדינה, הוא והמרוקאים האפסים שמצביעים לו (אני מרוקאי, מותר לי!!!) ואגם כזה צריך להפיל, לא לשתף איתו פעולה.

• תוכן חדש...