Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, ברווז כתב:

אז אתה בוחר להזדעק רק על מעשים של פוליטיקאים שכן מוצאים חן בעיניך, ופחות מטריד אותך התוכן כשהוא צף במערכת מכיוונים אחרים?

לא ספרתי, אבל לדעתי אני אחד הקשקשנים הכי גדולים בפורום הפוליטי. כתבתי את דעתי כמעט על כל פוליטיקאי בולט. מה שחסר לך זו עוד איזה הזדעקות שלי על ליברמן?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

שמע, מדברים פה הרבה על סימטריה. 

אין סימטריה גם לגבי האופוזיציה. 

זה לא השקט לגבי ליברמן שמפריע לי. 

זה הרעש לגבי לפידרמן (לפיד שנשמע כמו ליברמן) שמפריע לי בהינתן השקט לגבי ליברמן. 

איך אפשר גם וגם, או שקט ושקט, או רעש ורעש, בהינתן התוכן. 

שקט ורעש, זה כבר סוג של אד הומינם. כאילו הטיעון לא שווה כלום בפני עצמו, וקיים רק בזכות הגרון שממנו הוא יצא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

שמע, מדברים פה הרבה על סימטריה. 

אין סימטריה גם לגבי האופוזיציה. 

זה לא השקט לגבי ליברמן שמפריע לי. 

זה הרעש לגבי לפידרמן (לפיד שנשמע כמו ליברמן) שמפריע לי בהינתן השקט לגבי ליברמן. 

איך אפשר גם וגם, או שקט ושקט, או רעש ורעש, בהינתן התוכן. 

שקט ורעש, זה כבר סוג של אד הומינם. כאילו הטיעון לא שווה כלום בפני עצמו, וקיים רק בזכות הגרון שממנו הוא יצא.

כי בעיני האליטה/מוקדי כוח ותיקים/עיתונות ממוסדת האחד הוא פשיסט רוסי שהסיבה היחידה שהוא במחנה שלהם הוא כי קיבל יותר מידי כאפות מנתניהו והשני הוא בשר מבשרם.

(לא מדבר על הרעיון עצמו, אלא איך הם רואים את שני האישים הללו)

פורסם

שזה, אד הומינם. טיעון לגופו של אדם, ולא לגופו של טיעון, בתאכל'ס. 

אם האמירה הייתה בעייתית, היו מגנים את ליברמן; אם האמירה היא לא בעייתית, לא צריך לגנות את לפיד.

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

פורסם

סליחה שאני מפריע, אבל מה דעתכם סביב הפיאסקו הנוכחי בהחזרת החללים החטופים?

כמובן שלחמאס אין תחתית שאליה לא ירדו, והשפל הנוכחי:

ציטוט

המחבלים נראים בסרטון בשעה 16:07 - לפי שעון הרחפן - כשהם מוציאים מהמבנה שקית לבנה ובה ככל הנראה השרידים שהועברו בשעות הלילה לישראל. הם החלו לערום חול על השקית הלבנה, בתוך בור ענק שכבר היה חפור במקום. כעבור שתי דקות - ב-16:09 - הם סיימו לערום חול על השקית הלבנה - וזזו מהמקום. מיד לאחר מכן - הוזעק טרקטור למקום, והוא אסף על הכף את השקית הלבנה הגדולה.

אני מבין את האינטרס שלהם להאריך ככל הניתן את השלב הנוכחי, למתוח לקצה את כל המשתתפים באירוע, אבל עכשיו האמריקאים וכוחות זרים עוקבים אחרי הנעשה 24/7 הישר מקריית גת.

המטרה היא להשפיל את טראמפ? את ישראל? זו תעמולה כלפי פנים?

חמאס נמצא בהפרת ההסכם די מההתחלה, ולא נראה שמתכוונים לעשות עם זה יותר מידי. 

אולי טראמפ כן יתהפך עליהם?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 13 דקות, ברווז כתב:

שזה, אד הומינם. טיעון לגופו של אדם, ולא לגופו של טיעון, בתאכל'ס. 

זה לא אד הומינם.

לא טוענים שזה לא בסדר בגלל שלפיד אמר את זה. טוענים שזה לא בסדר, נקודה. ורק טרחו לכתוב את זה כשלפיד אמר את זה כי כשליברמן אמר את זה, זה לא הפתיע אף אחד.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בכנות, ירד לי העצבים מזה. 

התחלף בעצב עמוק וזעם כמעט בלתי נשלט על מי שהביאו אותנו לפה. 

image.thumb.png.83821004fb6c342e116b852129abde8b.png

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

איזה כיף זה ששמאלני מציף את זה ולא אני.

איך אני אוהב שקודם כל מתייגים.

לא שיש לי בעיה להיקרא "שמאלני" (בדיונים שונים קראו לי כבר כל דבר מפאשיסט ועד לסמולני בוגד, ממש כל המנעד), אבל יובל, אולי נזנח את השיטה הלקויה הזו?

אני לא אומר את זה בטון מתריס אבל תכלס כנראה אין לך שמץ איפה באמת למקם אותי על המפה הפוליטית, אתה לא באמת מכיר את הדעות שלי (שים לב שאף פעם לא קראתי לך "ימני", אני לא מכיר את כל מגוון הדעות שלך גם כן)

פורסם
לפני 26 דקות, Gosser1860 כתב:

ולא נראה שמתכוונים לעשות עם זה יותר מידי.

באופן רשמי, זו לא החלטה שלנו.

image.thumb.png.fca2eff93455700e8d5cc06e2d38d8dc.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 שעות, asix כתב:

היא מממנת תחבורה ציבורית עבור סקטור מסוים על חשבון הציבור שנושא בנטל עבור.......הפגנה נגד גיוס של החרדים.

נראה לי שעושים תגבור גם בהפגנות אחרות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

די עצוב שציירו מטרה ורק אחרי זה ירו , בכל הנוגע לתחנת הרדיו הצהלית

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

להלן ערוץ 14 ופרסום ממשלתי בערוץ - https://shakuf.co.il/54774

ערוץ 14 ופטור מאגרת הפצת שידורים במערך עידן+ וכן ביטול חוב שהיה לערוץ כלפי מדינת ישראל - https://www.ynet.co.il/economy/article/sjacofy9c

לעומת זאת במפלגת הדמוקרטים רוצים "לחזק מערכות עיתונאיות עצמאיות" - https://democrats.org.il/wp-content/uploads/2025/10/vision0925.pdf

vision0925-pdf-10-29-2025_12_26_AM.png.b9fb5179ae0550cd04e3050ae7ed09ef.png

עם איך שאני רואה את זה - קונסילידציה לתוך תאגיד השידור, העברת ארכיון הרדיו לידי תאגיד השידור (כאמור דיגיטציה וארכיב לכל החומרים שיש),

העברת מחלקת אקטואליה של הרדיו לתוך ערוץ רדיו אקטואליה ( אאל"ט רשת ב') והשארת הערוץ הרדיו הצהלי כמתכונת לתוכן שמיועד לחיילים, מועמדים לשירות, מילואים וכו'.

כן לעשות סגמנטים קצרים של חדשות כל שעה מתוך התאגיד אבל לא להכניס אקטואליה בתחנה.

אני רואה את ערוץ הרדיו הצהל"י כמקור לעוצמה שאנחנו צריכים להחזיק בין אם מדובר שיח ישיר עם חיילים ובין הפצת מידע לאזרחים, וכן תעמולה לכיוון האויב (לא הפצה של תעמולת אויב, אם זה לא היה ברור). זה חוזק וכלי שצריך לטפח ככלי שנועד להעברת מסרים. הציבור הערבי רואה בתחנה הזו כשלוחה של המדינה ולכן צריך לנצל את זה ככזה.

זה עוד כלי בארגז הכלים תעמולתי שצריך לשמן, לתחזק ולשמר בשביל להצליח בזירה הבינלאומית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...