Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, EliC25 כתב:

אבל יבגני זה מה שאתה מתעקש לא להבין

ההצבעה היא במציאות, במציאות שבה המשוואה שטחים=שלום לא קיימת. אז במציאות מצביעים לפי המציאות ולא לפי שאלות היפותטיות.

הלכתי לשאול דתיים שאני מכיר מה דעתם על ההצעה, אעדכן. אולי אתבדה.

שוב, תפריד את זה לשתי שאלות שונות.

מי בישראל היה מוכן לפשרה טריטרואלית במצב היפותטי שבו היה יודע שזה יביא שלום. לא במציאות. במצב היפותטי. אני אזכיר שוב את חביב שמאלני השרשור, עמית סגל, שדי הודה בפה מלא, שהמצב הבטחוני עוזר לאג'נדה של המחנה שלו, כי בתכלס הם לא היו בעד פשרה גם אם את הערבים היו מחליפים שוודים אמיתיים ולא אלו מהבדיחות ב"רכבים ערבים בישראל".

זו שאלה אחת. 

שאלה אחרת היא מה התרומה של המחנה הדתי למצבנו כאן. ואני, בניגוד אליך כנראה, לא משוכנע שאפשר להסתכל על המציאות בצורה חד מימדית לחלוטין, ולהגיד שמימלא כולם שם שונאים אותנו. ורק לדוגמא: זוכר שלפני איזה שבועיים כמה נערי גבעות יצאו לשרוף כפר ערבי? אני לא חושב שיש היום הרבה אנשים ששייכים לציונות הדתית וזה מפריע להם. אתה חושב שאין למעשים כאלו השפעה על העתיד שלנו כאן? אני לא.

אגב, גרוע מזה: במקרה הספציפי הזה, אם אתה זוכר, שוטר ישראלי אקראי שנתקל בחברים האלו ירה בהם, אחרי שתקפו אותו. 100% מתגובות של דתיים שראיתי באינטרנט, כמדגם מייצר נפלא, באו בטענות לשוטר והאשימו ב"אנטישמיות" כל מי שהצדיק אותו וניסה להסביר ששרפת כפרים היא תופעה פסולה או את זה שהשוטר כנראה פעל לפי נהלים והגיון בריא. גם זה חלק מהדואליות והסתירה במסרים.

לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

לא שמעת את עינת וילף שהבאת לנו?

אני לא יודע מי זאת, אז לא חושב שהבאתי אותה לאנשהו.

לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

עצם קיום שלטון יהודי באיזשהו מקום בישראל השלמה או חלקה הוא מכשול לשלום 

זה מדהים שגם בפעם המאה שאני כותב ומסביר את עצמי, זה חוזר ל"אבל הם לא רוצים שלטון יהודי פה". לא על זה הדיון, אבאל'ה.

לפני 12 דקות, Gosser1860 כתב:

מה כל כך מעניין* בתשובה לשאלה ההיפותטית הזו? 

בניגוד אליך, כנראה, ולאחרים פה, אני חושב שזה משנה למציאות.

• מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 13 שעות, עדי-אל כתב:

דבר שני זה לא ביקורת נוקבת זה סתם עוד דרך אחרת להגיד "ביבי קקי" "ביבי פיפי". שים לב ב 18:02 חמאס מודיע שהשחרור מתעכב ב 18:19 ישר קופץ עם הודעה טיפשית

אז מה הפרק זמן הדרוש בשביל שעיתונאי יכול להגיב? עזוב, אני יודע, בוא נקים סובייט עיתונאים שיתן הרשאות לעיתונאיים להגיב על מה שקורה במדינה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 28 דקות, Gosser1860 כתב:

מה כל כך מעניין* בתשובה לשאלה ההיפותטית הזו? 

מכיר את הבדיחה על ההבדל בין התיאורתי למעשי?

זה זה. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 שעות, David32 כתב:

מגניב, נגד החזרת החטופים בכלליות. 

טוב לדעת.

זה בדף המסרים לשנוא את הקיבוצניקים מהדרום, שמעתי מספיק את החירטוט הזה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

מה אתה מיתמם?

אפילו אתם שונאים את הקיבוצניקים מהדרם מהקיבוץ שהוא לא הקיבוץ שלכם.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

אתה מדבר שטויות כי חלק מהמתנגדים להסכם הם חלק ממשפחות חטופים...

לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

אז מה הפרק זמן הדרוש בשביל שעיתונאי יכול להגיב? עזוב, אני יודע, בוא נקים סובייט עיתונאים שיתן הרשאות לעיתונאיים להגיב על מה שקורה במדינה.

הוא לא עיתונאי.  השאלה מיותרת 

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

מה אתה מיתמם?

אפילו אתם שונאים את הקיבוצניקים מהדרם מהקיבוץ שהוא לא הקיבוץ שלכם.

שנאה? עד היום לא נתקלתי בשנאה בין קיבוצניקים, כן בתחרותיות או התנשאות בין קיבוצים אבל לא בשנאה..

לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

הוא לא עיתונאי.  השאלה מיותרת 

אז למה כל הטרארם הזה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

זה מדהים שגם בפעם המאה שאני כותב ומסביר את עצמי, זה חוזר ל"אבל הם לא רוצים שלטון יהודי פה". לא על זה הדיון, אבאל'ה.

אז על מה השאלה איזה גלידה יותר טעימה וניל או שוקולד?

ועינת וילף כדאי שתשמע אותה. חשבתי זה אתה הבאת לינק

לפני 11 דקות, DareDevil כתב:

אז למה כל הטרארם הזה?

כי הוא מחזיק בתעודת עיתונאי 

הוא מציג את עצמו כעיתונאי 

אבל הוא לא

אין באמת הבדל בינו לבין ריקלין

לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

מי בישראל היה מוכן לפשרה טריטרואלית במצב היפותטי שבו היה יודע שזה יביא שלום. לא במציאות. במצב היפותטי. אני אזכיר שוב את חביב שמאלני השרשור, עמית סגל, שדי הודה בפה מלא, שהמצב הבטחוני עוזר לאג'נדה של המחנה שלו, כי בתכלס הם לא היו בעד פשרה גם אם את הערבים היו מחליפים שוודים אמיתיים ולא אלו מהבדיחות ב"רכבים ערבים בישראל".

תיאור המצב ההיפותטי הזה מכוון מאוד מטרה מבחינתך 

אולי נשאל ככה

מי בישראל היה מוכן לפשרה שבו כל שנה הם הורגים 53 אנשים בפיגועי ירי,  יורים 67 טילים ולנו אסור להפעיל כיפת ברזל ומפוצצים 3 אוטובוסים רנדומלים בחיפה תל אביב וירושלים במצב היפותטי שזה יביא שלום?

פורסם
לפני 5 שעות, KipodYam כתב:

זה שנשרף ביום כיפור, שכחתי איך קוראים לו. אמנון?

אמנון אברמוביץ'.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 50 דקות, עדי-אל כתב:

אתה מדבר שטויות כי חלק מהמתנגדים להסכם הם חלק ממשפחות חטופים...

אמא של אבינתן ואבא של מור (שאני לא בטוח שהוא חי בכלל).

זהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 54 דקות, עדי-אל כתב:

תיאור המצב ההיפותטי הזה מכוון מאוד מטרה מבחינתך 

אולי נשאל ככה

מי בישראל היה מוכן לפשרה שבו כל שנה הם הורגים 53 אנשים בפיגועי ירי,  יורים 67 טילים ולנו אסור להפעיל כיפת ברזל ומפוצצים 3 אוטובוסים רנדומלים בחיפה תל אביב וירושלים במצב היפותטי שזה יביא שלום?

לפעמים אני מרגיש שלא לימדו אותי עברית מספיק טוב באולפן לפני 30 שנה.

אני לא מנהל איתך או עם אלי דיון על הסיכויים להסדר מחר בבוקר. אני יודע שהם אפסיים.

אני אומר שגם אם היה 100% סיכוי וודאי להצלחה, הדתיים עדיין היו מתנגדים.

...

ואז אתה חוזר לזה ש"אבל אין סיכוי".

בסדר.

אין.

זה

לא

משנה דבר

לעובדה שהדתיים היו מתנגדים לכל הסדר

כי הם לא רואים בשלום ערך אמיתי.

ומפה אני ממשיך וטוען שהגישה שלהם הופכת את הסיכוי האפסי לאפס אבסולוטי. וחבל. זה הכל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

למה אתה אומר ככה? כולם רוצים שלום 

אנחנו נשב בארץ שלנו בשקט והם ישבו בארץ שלהם בשקט.

לא נהרוג אותם, לא נפלוש להם לארץ, אולי אפילו נגיע לבקר אם הם יסכימו. גם הם מוזמנים לבקר. אפשר לעשות שיתופי פעולה עסקיים

יש עוד דברים ששכחתי?

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

שנאה? עד היום לא נתקלתי בשנאה בין קיבוצניקים, כן בתחרותיות או התנשאות בין קיבוצים אבל לא בשנאה

ראינו את אור הנר וברור חיל במונדיאל.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

התקשורת צריכה לדווח זה מעולה

כשהתקשורת נהיית מקום להבעת עמדות ופרשנויות של אישי התקשורת, זה מאבד את האפקט הדיווחים והופך לכלי פרופוגנדה. מעבר לכך, בשעות רגישות כאלו של מלחמה, פגיעה בביטחון המדינה או ביטחון הציבור הוא ערך חשוב יותר מעיתונות חופשית.

חופש התקשורת הוא אחד הדברים החשובים ביותר במדינה חופשית, שמונע ממנה להחליק בכיוון של דיקטטורה/חונטה שלטת. על פרופגנדה אתה מדבר?? ערוץ 14 מה הוא? אני שוב מעלה את רוסיה (הפעם של פוטין, לא ברה"מ) וצפון קוריאה. הערוץ הזה הוא תמונת מראה של ערוצי התעמולה שם, עם שלל שידורי מציאות אלטרנטיבית.

איך בדיוק כלי התקשורת (אלו שקצת קשורים למציאות) בישראל הם "פרופגנדה"....? של מי?

שוב, שלא תבין לא נכון, ממש אין לי חיבה יתרה לערוץ 12, 13, או המשפחות המפעילות שלהם, אבל יש הבדל שנות אור בין מכלולי התקשורת האלו לערוצי פרופגנדה.

קח לך ציטוט מאדם חכם שלאורך ההיסטוריה הוכח שוב ושוב שהוא נכון ללא עוררין-

Those who give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty or safety

על הדרך, לא הבנתי מה כל העליהום הזה על דרוקר.

הוא לא פרסם פה מאמר בראשי חוצות, אלא זרק שורה בטוויטר שלו. (וגם לא כזו עם תוכן מרעיד אמות ספים או משהו...)

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • תוכן חדש...