Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 15 שעות, Gosser1860 כתב:

(מקור)

image.jpeg.f27b3de3288be0c076e8611e042339c4.jpeg

image.thumb.jpeg.bc0f859685fcf2b1df736b1cb1f784fc.jpeg

image.gif.db5ee00a05c3015bbae81088c4522462.gif

image.jpeg.91f9bfbbc42840bfd06357921056f267.jpeg

(יש לי עוד הרבה מימס על החילופי דברים האלה, אבל אלו למעלה מסכמים את זה די טוב)

@יבגניפ @David32 מתייג בשביל הצחוקים

רק אני לא מבין את הקשר בין ועדה ממלכתית להאג?

נגיד שנקים ועדה והמסקנה תהיה הדרג הפוליטי לא העריך נכון את כוחו של חמאס והדרג הצבאי לא התכונן נכון 

אז מה יהיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 71.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5794

• יבגניפ

5424

• פינדר

4730

• Night Driver

3722

לפני 39 דקות, עדי-אל כתב:

רק אני לא מבין את הקשר בין ועדה ממלכתית להאג?

כנראה. 

בקצרה- על קצה המזלג:

האג נוטה לא לבצע ביקורת שיפוטית על מדינות עם מערכת משפט עצמאית וחזקה, שיודעת לטפל גם בדרגים הגבוהים ביותר וגם בנמוכים יותר. מערכת משפט שכזו אמורה לייתר ולנטרל את הצורך בהתערבות חיצונית. 

כרגע יש לך מצב שבו רה"מ אשר חשוד בפלילים, ידוע ברחבי העולם כשקרן, תוך כדי עדויות במשפט המתנהל נגדו, נתפס כעושה ככל יכולתי כדי למנוע מצב של שיפוט פנימי ע"י מערכת המשפט המקומית. 

זה הקשר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

כן, מותר להתנגד לעיסקת חטופים, בטח כשמדובר לא באנשים חיים

לא יודע מה איתך אבל כל פעם שיש חילופי חטופים/אסירים פתאום צץ לו איזה ערבוש שצה"ל טען שהצליח להוריד. 

אז מי אמר שהחטופים המתים באמת מתים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

חכה. חמאס משחק אותה טראמפ, משחרר הצהרה שמשגעת את המערכת.

עד יום שבת יש הרבה זמן.

אמנם כבר נתנו להם לעבור צפונה ואת זה אי אפשר להחזיר אחורה, אבל אפשר לעצור להם את הסיוע לגמרי. אפשר גם לעצור את כניסת הדלק, המים, החשמל, יש אופציות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת קשה לי לעכל את העניין שהעסקה אולי תיפול, זה קורע את הלב.. מקווה שנצא מזה בשלום

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, עדי-אל כתב:

דובר החמאס לא מבזבז זמן

אני בטוח שהם חיכו לפרשנות שלו בקוצר רוח.

בינתיים מסתבר שמי שאשכרה עובדים עבור האויב הם אנשי לשכת נתניהו. אחרי אוריך וחברו מסתבר שגם פלדשטיין הצדיק קיבל מהם שכר בזמן המלחמה.

• אהבתי 2

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שזה גם נכון (עד עכשיו לא הבנתי מה קרה שם)

זה לא שהם חיכו, אנשי "תקשורת" משפעים על אנשים אחרים וככה נוצר כדור שלג

דרוקר ודומיו חושבים שהם מזיקים לביבי אבל הם מזיקים למדינת ישראל אבל זה בסדר מבחינתם כי הכי חשוב להם להזיק לביבי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב לשאול, מה לדעתך תפקידו של איש תקשורת בישראל? לנגן ולזמר הלל ללאומיות הישראלית ולגרום לנו להרגיש גברברי על?

איפה מה שלא בסדר במה שהוא אמר פה, ועוד בצורה שאתה מכנה אותו "דובר חמאס"?

הוא אמר פה משהו לא נכון? שיקר? או שאולי הוא לא שיקר אבל בעצם "כן, אנחנו יודעים, אבל שלא יפרסם את זה!!" סטייל צפון קוריאה?

חלק מתפקידה (חלק!) הוא להציף ביקורת נוקבת שקיימת בסנטימנט הציבורי ולאתגר את הגופים המוסדיים והמדיניים כדי שלא ירגישו בנוח לזרוק יותר מדי.

בנט זכה לרחמים מהתקשורת? לפיד? אולמרט? שרון? אף אחד מהם- וזה בסדר גמור.

שלא תחשוב שאני מחבב יותר מדי את התקשורת המאוד קליקבייטית והמאוד צהובה של ישראל, אבל וידאו 10 שניות של איזה טמבל בטיקטוק עם 200 אלף עוקבים משפיע על דעת הקהל יותר ממה שדרוקר ישפיע עליה עם 50 פוסטים כתובים היטב.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, עדי-אל כתב:

זה לא שהם חיכו, אנשי "תקשורת" משפעים על אנשים אחרים וככה נוצר כדור שלג

עליך אף אחד לא השפיע 

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 דקות, Pika007 כתב:

אני חייב לשאול, מה לדעתך תפקידו של איש תקשורת בישראל? לנגן ולזמר הלל ללאומיות הישראלית ולגרום לנו להרגיש גברברי על?

איפה מה שלא בסדר במה שהוא אמר פה, ועוד בצורה שאתה מכנה אותו "דובר חמאס"?

הוא אמר פה משהו לא נכון? שיקר? או שאולי הוא לא שיקר אבל בעצם "כן, אנחנו יודעים, אבל שלא יפרסם את זה!!" סטייל צפון קוריאה?

חלק מתפקידה (חלק!) הוא להציף ביקורת נוקבת שקיימת בסנטימנט הציבורי ולאתגר את הגופים המוסדיים והמדיניים כדי שלא ירגישו בנוח לזרוק יותר מדי.

בנט זכה לרחמים מהתקשורת? לפיד? אולמרט? שרון? אף אחד מהם- וזה בסדר גמור.

שלא תחשוב שאני מחבב יותר מדי את התקשורת המאוד קליקבייטית והמאוד צהובה של ישראל, אבל וידאו 10 שניות של איזה טמבל בטיקטוק עם 200 אלף עוקבים משפיע על דעת הקהל יותר ממה שדרוקר ישפיע עליה עם 50 פוסטים כתובים היטב.

לתקשורת יש תפקיד משמעותי שבצורה לא אחראית פוגע בביטחון המדינה כי הוא מייצר ומרחיב נקודות חולשה של החברה או השלטון שאויבנו יכולים לנצל ועל ידי כך לפגוע בנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...