Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נבלה וזה טרפה

הרשות לא עשתה לנו 7 באוקטובר 2023 בגלל שייבשנו אותם

אם זה היה הפוך הרשות היתה עושה לנו 7 באוקטובר 2033

וזה היה פי 10 יותר גרוע 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 48 דקות, עדי-אל כתב:

הקבינט הצבאי התעסק בזה?

הדרג הצבאי כבר הודיע שכשל. 

האיום מחמאס והכוונות שלו היו ידועות לכל, הרבה לפני "חומת יריחו". המנהרות היו לשם מה? לחלק פרחים? אז חסמו את האפשרות למנהרות חדירה, לאחר יותר מדי זמן וההמשך ידוע לכל, פאשלה אחר פאשלה של הדרג המדיני שבסופו של דבר אפשרה לחמאס לממש את התוכניות שלו. כבר אמרתי, ביבי השאיר הכל לאלת המזל, גם כלפי חיזבאללה, גם כלפי איראן, הכל. 

פורסם
לפני 9 שעות, NEW10 כתב:

אם באמת אתם בסדר עם זה שאני אמשיך להגיב כאן או שאתם עדיין כועסים?

אני אענה מה אני חושב. כל עוד זה במסגרת השרשור הזה, אין לי כל כך בעיה שתמשיך לכעוס כאן. גם אני חוטא בנושא הזה 😁.

אם תפתח שרשור, גם אם הדעות שלנו מתנגשות, אני עדיין אעזור לך. כי זה אני, דעות או חילוקי דעות לא ישנו את העובדה שצריך לעזור לאנשים בעת צרה.

כל עוד לא פגעת ממש בי (ולוקח המון בשביל לפגוע בי) אני אעזור לך בכל מה שאני יכול.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, NEW10 כתב:

קודם כל, כשראיתי את התגובה שלך אז עלו לי כמה שאלות, דברים דומים שגם לי היו מחשבות עליהם, אבל לפני שאני מגיב כאן יש דברים שהייתי רוצה לשאול את גולשי הפורום האחרים. אני יודע שבשנה האחרונה הפכתי(והבאתי את זה על עצמי, ואני יודע שזאת אשמתי), הפכתי להיות מאוד לא אהוד כאן בפורום, והרבה גולשים כאן מאוד כועסים עליי בגלל הרבה דברים שכתבתי כשהוצאתי את הכעסים שלי כאן וגם בשרשורים אחרים, והרבה כאן אולי עדיין כועסים עליי ואולי הרבה כאן לא כזה בסדר עם זה שאני אכתוב כאן ואשתתף בשרשור, אני באמת חושב שיש כאן הרבה אנשים טובים שגם היו סבלניים כלפיי בתגובות עד שפתחתי את הפה שלי יותר מדי והגזמתי בחלק מהתגובות שלי ועם הכעסים שלי, אתם בכלל בסדר עם זה שאני אגיב כאן שוב? אני באמת שואל ברצינות, והאמת שקצת קשה לי עם זה שהגזמתי ואני באמת מתנצל בפניכם, השאלה, שוב, אם באמת אתם בסדר עם זה שאני אמשיך להגיב כאן או שאתם עדיין כועסים?

קודם כל תגיב חופשי. זכותך להגיד מה שאתה חושב לא פחות משזכותי או זכותו של כל אחד אחר.

ושנית, אנחנו יכולים גם לא להסכים ואפילו להתווכח ולא יקרה שום דבר. מי אמר שחייבים להסכים על הכל ומי אמר שאם אנחנו לא מסכימים בנושא אחד או שניים אנחנו לא יכולים להיות חברים?

• אהבתי 9

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בדיוק מה שנהג לילה אמר. 

אפילו רצוי שנתווכח בינינו לבין עצמנו, ושלא נסכים על הכל. 

למה? כי זה במה לדיעות שונות- חופש הביטוי וכדומה.  

זה דבר חשוב, אחד נוסף, שהממשלה הנוכחית גם (אם כי לא באופן ישיר אלא מוסווה) מנסה לקחת מאיתנו.

כל מי שלא מיישר קו, מותקף מכל הכיוונים- וזו התקפה, לא חלילה דיון פורה או אפילו וויכוח, אלא מתקפה. 

גם אני כתבתי פה כמה דברים שמאד (מאד!) הכעיסו חלק מהחברים פה. אני די משוכנע שהבאתי את הסעיף גם לנהג לילה. 

נו? ו? זה לא אומר שאני לא מעריך אותו או כועס עליו.

כמו גם דברים שנאמרו פה שהביאו לי את הג'ננה. 

זה לא אומר שאני כועס על מי שאמר אותם או לא מעריך אותם. 

זו מטרתו של דיון. כן זה כולל גם וויכוחים. קורה. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אפשר להחזיר את כולם אבל המחיר יהיה הישארות חמאס כשליט בעזה.

זה בסדר לבחור בדרך הזו וזה בסדר לוותר עליהם אבל אחרי 500 יום הגיע הזמן שיבחרו כבר במקום למסמס גם את זה וגם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העסקה מתממשת. האם היא תממש עד הסוף וישוחררו כל מי שבחיים? אי אפשר לדעת. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

זה בסדר לבחור בדרך הזו וזה בסדר לוותר עליהם אבל אחרי 500 יום הגיע הזמן שיבחרו כבר במקום למסמס גם את זה וגם את זה.

לבחור זו מילה יותר גסה עבור הממשלה הזו מאשר להחליט...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

העסקה מתממשת. האם היא תממש עד הסוף וישוחררו כל מי שבחיים? אי אפשר לדעת. 

אני הולך להגיד דבר מאוד כואב אבל בסוף ישוחרר כל מי שבחיים ולא בגלל שהוא לא היה בחיים כששוחררו חטופים.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי את המשפט.

אני עדיין לא מבין למה לא להבטיח להם מה שהם רוצים בתמורה לחטופים, להכניס להם את הסיוע והשיקום וכל זה, שיעשו שם חגיגות ניצחון כמה שבא להם ואחרי שכולם חוזרים מחליטים שהם לא עמדו בהסכם כי הם עדיין ארגון טרור ומפציצים שוב את הכל, מחסלים להם את כל ההנהגה בעזה ובחו"ל, מגיעים לכל האסירים ששוחררו, ועל הדרך מיישמים את מדיניות עונש מוות למחבלים ומרוקנים את בתי הכלא מכל מי שיש לו דם על הידיים. זה אולי יקח כמה שנים, אבל עכשיו יש נשיא אמריקאי שמתעניין בעיקר באמריקה ולא במצב הטרנסגנדרים בכל מיני חורי תחת באפריקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

https://m.maariv.co.il/journalists/article-1171168

למי שחושב שיש סיכוי שהעסקה הזאת תתממש

להחזיר את כל החטופים עכשיו זאת סיסמה בדיוק כמו הניצחון המוחלט

ואני מדבר על החיים. על המתים אני בכלל לא חושב שיש סיכוי 

מאמר טיפשי של ימני שמנסה להצדיק את פיצוץ העסקה, עם איזה עיוות דבילי על הפרדוקסים של זנון.

לפי ההגיון שלו (שמדברר את מה שסמוטריץ אומר), חמאס לא ישחרר את החטוף האחרון ולכן אסור לנו להציל אף אחד מהחטופים וללכת על איזה ״ניצחון״ שבוודאות יביא למות כל החטופים.

אשכרה ״אוכל מוות״.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

https://m.maariv.co.il/journalists/article-1171168

למי שחושב שיש סיכוי שהעסקה הזאת תתממש

להחזיר את כל החטופים עכשיו זאת סיסמה בדיוק כמו הניצחון המוחלט

ואני מדבר על החיים. על המתים אני בכלל לא חושב שיש סיכוי