Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

מחר תתקיים ישיבה ממשלה מיוחדת שבה אלו שכשלו צריכים להחליט איך יחקרו את הכישלונות שלהם.

מעניין אם בין האופציות תהיה להם גם האופציה שלא חוקרים כי הם בכלל לא אשמים.

רפובליקת בננות.

Screenshot_20250208_150112_Chrome.jpg

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 71.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5799

• יבגניפ

5433

• פינדר

4735

• Night Driver

3730

לפני שעתיים, asix כתב:

מעניין אם בין האופציות תהיה להם גם האופציה שלא חוקרים כי הם בכלל לא אשמים.

מירי רגב כבר עשתה את זה השבוע עם תאונות דרכים. סיפרה באיזה פוסט באינטרנט שהערבים אשמים. וזהו.

יודע שאני חוזר על עצמי, ובכל זאת: ההנהגה שלנו משקפת את מה שמצביעיה רוצים. זה הרבה דברים. מדינה מתפקדת, שבה אפשר לנסוע מא' לב' בלי לפחד למות בדרך, לא ברשימה. אבל העיקר שיש ימין על מלא.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, asix כתב:

Screenshot_20250208_150112_Chrome.jpg

פשששששש

"באופן חריג"

כ*ס האמא שלהם, אחד אחד

• אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה באופן חריג כי יש עתירה ובית המשפט ביקש מהממשלה להציג את עמדתם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Night Driver כתב:

זה באופן חריג כי יש עתירה ובית המשפט ביקש מהממשלה להציג את עמדתם.

אבל אם הייתה רפורמה............הם לא היו צריכים לעשות ישיבה כדי ל"החליט" איך לחקור את הכשלים שלהם מהסיבה שבית המשפט היה בנוי מהאנשים שהם בחרו.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזו ממשלה פח זבל...

כשלו בלהגן על אזרחי המדינה בצורה שערורייתית, בסדר - אבל גם אחרי הכשלון הראשון - היתה הזדמנות פז לעשות מזרח תיכון חדש... ומה קיבלנו?

חמאס שתוך שנה שנתיים יהיה גדול פי 5 מהחמאס הקודם, והרבה מאוד הרס וחורבן בעזה... אוקיי, איך זה תורם לאזרחי ישראל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד 2 דקות מישהו פה יאשים אותך בתבוסתנות. 

אולי יום יבוא ואותם אנשים יבינו במה האין תכנית מא' ועד ת' בכל הסיפור הזה עלה ובמה זה עוד יעלה לעם היושב בציון.

אני כבר בעמדה שאני מסתכל על כל זה מהצד, אבל זה עצוב ברמות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, David32 כתב:

התחושה לא משתפרת עם הזמן...

לדעתי עוד לא הגענו לתחתית. אני מניח שלא יחקרו את האירוע או שנתניהו יאמר שהוא יחקור את האירוע ויכריזו על "דחיית" הבחירות עקב המלחמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, כוכב השחר כתב:

איזו ממשלה פח זבל...

כשלו בלהגן על אזרחי המדינה בצורה שערורייתית, בסדר - אבל גם אחרי הכשלון הראשון - היתה הזדמנות פז לעשות מזרח תיכון חדש... ומה קיבלנו?

חמאס שתוך שנה שנתיים יהיה גדול פי 5 מהחמאס הקודם, והרבה מאוד הרס וחורבן בעזה... אוקיי, איך זה תורם לאזרחי ישראל?

***** קודם כל, כשראיתי את התגובה שלך אז עלו לי כמה שאלות, דברים דומים שגם לי היו מחשבות עליהם, אבל לפני שאני מגיב כאן יש דברים שהייתי רוצה לשאול את גולשי הפורום האחרים. אני יודע שבשנה האחרונה הפכתי(והבאתי את זה על עצמי, ואני יודע שזאת אשמתי), הפכתי להיות מאוד לא אהוד כאן בפורום, והרבה גולשים כאן מאוד כועסים עליי בגלל הרבה דברים שכתבתי כשהוצאתי את הכעסים שלי כאן וגם בשרשורים אחרים, והרבה כאן אולי עדיין כועסים עליי ואולי הרבה כאן לא כזה בסדר עם זה שאני אכתוב כאן ואשתתף בשרשור, אני באמת חושב שיש כאן הרבה אנשים טובים שגם היו סבלניים כלפיי בתגובות עד שפתחתי את הפה שלי יותר מדי והגזמתי בחלק מהתגובות שלי ועם הכעסים שלי, אתם בכלל בסדר עם זה שאני אגיב כאן שוב? אני באמת שואל ברצינות, והאמת שקצת קשה לי עם זה שהגזמתי ואני באמת מתנצל בפניכם, השאלה, שוב, אם באמת אתם בסדר עם זה שאני אמשיך להגיב כאן או שאתם עדיין כועסים?

ועכשיו שאלה ל @כוכב השחר שאותו ציטטתי, גם לי עלו מחשבות על אחרי כמעט שנה וחצי של מלחמה, כמעט סיימנו אותה בלי שחמאס באמת הוכרע, ונכון, יש מלא הרס בעזה, אבל זה לא משהו שכסף קאטרי או איראני  לא יוכלו לשקם מחדש, וחמאס יהיה שוב הרבה יותר חזק, שנלחמנו הרבה מאוד זמן אבל לא באמת השגנו משהו(הצלחנו סוף סוף להשיג את העסקה המיוחלת להשבת החטופים, ואני באמת שמאוד מקווה ומתפלל שלא יחדשו את המלחמה וילכו באופן מיידי לשלב השני של העיסקה. שנראה את כולם בבית כמה שיותר מהר וללא שום עיכובים. לצערי נדמה לי שמבחינה ביטחונית לא באמת השגנו משהו שחמאס לא יוכל לשקם אחר כך, כאילו, נלחמנו ונלחמנו באופן סיזיפי אבל בסוף בסוף שוב נחזור לנקודת ההתחלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אתה לא מחסל "נכס" כפי שהגדיר שר האוצר הכושל שלנו על חמאס.

גם נתניהו כמה שבועות לפני המלחמה נשמע בערוץ 14 שהוא מזלזל בחמאס והכל שגעונות.

אותם האנשים לא מתפטרים מכיסאותיהם ועכשיו אחראים על "החקירה" של עצמם.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כול חברי הכנסת האלו מעוצמה יהודית שהצביעו נגד העסקה, במה הם התעסקו בשנה וקצת לאחר שהם נבחרו? מישהו מהם אמר משהו לגבי עזה כל התקופה הזו? כלום ואפס שום דבר. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, asix כתב:

אבל אתה לא מחסל "נכס" כפי שהגדיר שר האוצר הכושל שלנו על חמאס.

גם נתניהו כמה שבועות לפני המלחמה נשמע בערוץ 14 שהוא מזלזל בחמאס והכל שגעונות.

אותם האנשים לא מתפטרים מכיסאותיהם ועכשיו אחראים על "החקירה" של עצמם.

פוטנציאל הנזק של ארגון הטרור המכונה "הרשות הפלסטינית" גדול יותר מארגון הטרור המכונה "חמאס"

הבעיה שלנו שאנחנו (המערכת הפוליטית והצבאית) מתעקשים לבחור רק בין שתי האופציות האלו

לפני 9 דקות, Supertigre כתב:

כול חברי הכנסת האלו מעוצמה יהודית שהצביעו נגד העסקה, במה הם התעסקו בשנה וקצת לאחר שהם נבחרו? מישהו מהם אמר משהו לגבי עזה כל התקופה הזו? כלום ואפס שום דבר. 

הקבינט הצבאי התעסק בזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

פוטנציאל הנזק של ארגון הטרור המכונה "הרשות הפלסטינית" גדול יותר מארגון הטרור המכונה "חמאס"

ראינו את זה ב-7/10 וגם אחר כך. אני מבין שגם בשבילך חמאס זה נכס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...