Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

הוא לא עשה אותם מבסוטים כי הם מעניינים אותו במיוחד. הוא לא עובד בשבילם או בשביל ביבי, הוא עובד עבור האינטרס האמריקאי.

הוא רוצה את ביבי בשלטון יציב אבל עדיין קשור לרצועה - כן, בהחלט מעניינת אותו יציבות הגועליציה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא משנה איזה ממשלה תהיה פה, כל ממשלה תתמוך בדברים שהוא מציע.

זה לא שאם ביבי מפסיד בבחירות תקום פה ממשלה שתגיד אוי לא איזה מסכנים הפלסטינים בואו נקים להם מדינה אחרי כל מה שהם עברו ולא נלך בקו הדמיוני שמציע נשיא ארה"ב, או שלא תסכים לחתום על הסכמי אברהם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

זה לא משנה איזה ממשלה תהיה פה, כל ממשלה תתמוך בדברים שהוא מציע.

זה לא שאם ביבי מפסיד בבחירות תקום פה ממשלה שתגיד אוי לא איזה מסכנים הפלסטינים בואו נקים להם מדינה אחרי כל מה שהם עברו ולא נלך בקו הדמיוני שמציע נשיא ארה"ב, או שלא תסכים לחתום על הסכמי אברהם.

נכון, אבל למה שטראמפ ירצה שיהיו פה בחירות עכשיו, זה כאב ראש לכולם כולל בשבילו

פורסם

דרך אגב, זה גם אמור לפתור לביבי את בעיית החרדים והגיוס, למרות שברור לכלום שעדיין צריך, מספיק לראות מה שקורה בסוריה עם טורקיה, השלטון הלא יציב בירדן ועוד, או בקיצור יש לנו אויבים ומלחמות לעוד 100 שנה לפחות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, flytomars כתב:

נכון, אבל למה שטראמפ ירצה שיהיו פה בחירות עכשיו, זה כאב ראש לכולם כולל בשבילו

בחירות יש גם ככה עוד שנה וחצי.

לטראמפ יש עוד 4 שנים בתפקיד.

גם אם מקדימים את הבחירות, אין סיכוי שבעולם שתיבחר פה ממשלה שתלך נגד טראמפ.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

סגל בחשדות מנסה להציג כאילו הכל זו בכלל תוכנית של ביבי והוא לא היה מופתע. זו הסיבה שהוא היה אתמול נציב קטן ועלוב? שהוא אפילו לא אמר איזו מילה על הנושא גם אתמול? 

פורסם
לפני 59 דקות, Supertigre כתב:

בחשדות

אהבתי :-)

• מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, ברווז כתב:

תוסיף על זה את המלחמה בעסקים הקטנים והבינוניים שיש בהם הון שחור (ולחלוטין מסתובב. אני לא תמים), אבל הפטור הגורף והיעדר האכיפה לגבי החברות הגדולות שרק מקבלות הטבות מס, כל ההטבות המרחיקות לכת למגזרים שונים משלי וכדומה- וקיבלת מתכון להעלאת הרצון להשתמטות מתשלום מיסים. 

תשמע סיפור, הייתי צריך ללכת לקנות רפרפות לחלון ויטרינה ומקלחת שהיו בהם כמה רפרפות שחסרות, הייתי צריך גם שלות. יצא סה"כ 50 שקל.

ביקשתי חשבונית כי אני רוצה לשלם מיסים, כשראיתי את בעל המקצוע זז באי נוחות לבקשת החשבונית, יצאתי מגדרי ואמרתי לו אני אוסיף לך 20 שקל ותביא חשבונית. עדיין לא היה לו נוח ולא רצה את ה20 שקל תוספת שהצעתי. ביקש שאשלח הודעת תזכורת בwhatapp ואני עדיין מחכה לחשבונית.

הוא עקץ עם המחיר של השלות כי מצאתי חנות שמוכרת בחצי מחיר אבל זה בטל בשישים כי זו קנייה של פעם באף פעם כזו. יקח זמן עד שאני אשתמש בכל השלות הללו..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ותשמע סיפור מהצד השני.

אצלי כל שקל רשום (אפילו פסולת ברזל שנמכרת) כי אני אוהב לישון בשקט ולא מוכן שאף אחד יחזיק אותי בביצים.

במלחמה יותר מחודש אי אפשר היה להתקרב לעסק (מזה חלק בגלל שהצבא לא אפשר והיתר בגלל כמויות הטילים. אני 7 קילומטר ו 200 מטר מהגבול). כל התקופה שילמתי משכורות מלאות ואת כל ההוצאות הקבועות כולל אפילו ארנונה על עסק שאסור להתקרב אליו והפיצוי שקיבלתי הרבה יותר נמוך אפילו מהמשכורות ששילמתי.

זה גורם לך להבין למה אנשים מעלימים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Supertigre כתב:

סגל

כשהחזירו חטופים הבן אדם ישב עם פרצוף תשעה באב.

עכשיו כשטראמפ מוכר לו הזיות הוא באורגזמה מתמשכת.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

כשהחזירו חטופים הבן אדם ישב עם פרצוף תשעה באב.

עכשיו כשטראמפ מוכר לו הזיות הוא באורגזמה מתמשכת.

אם הוא היה רואה בשביעי טלויזיה הוא היה גומר פעם אחר פעם. כמו רבים אחרים מהמחנה שאוהבים לגמור על זה ש"מגיע לשמאלנים מהקיבוצים למות", עד שזה יגיע אליהם. זה לא יפתיע בכלל אם זה יגיע אליהם, כי זה הולך להגיע וגם כל מה שיקרה עד אז יפורר את "כיתות הכוננות", אם בכלל נשאר מהם משהו.

מקום בגודל (קמ"ר) של תל אביב ופרבריה עם כמות אנשים של שכונה ביהוד. זה מה שמפריע להם..

דבר נוסף - you need to see through the bullshit 

בכל הנוגע לטראמפ 👆👆👆

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחייאת בן אדם מאיפה הרוע הזה?

למה להדהד את מכונת הרעל?

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

ביקשתי חשבונית כי אני רוצה לשלם מיסים, כשראיתי את בעל המקצוע זז באי נוחות לבקשת החשבונית, יצאתי מגדרי ואמרתי לו אני אוסיף לך 20 שקל ותביא חשבונית.

פעם הייתי תמיד מסתובב עם מזומן בכיס, מאז שעברתי לארנק אלקטרוני כבר לא. לא מזמן בעל המכולת שאל אותי מה קרה שאני כבר לא משלם לו במזומן כי תמיד הייתי משלם אצלו במזומן... הכוונה ברורה. 

האמת היא שאני לא מבין אנשים שמעלימים מס, כלומר מבין אבל לא מוכן להיות חייב משהו למישהו אף פעם או כמו שמישהו אחר פעם אמר לי "זה מטומטם להסתבך בגלל מס". לצד זה אם הייתי יודע שיש שלטון ציבורי שאכפת לו מבזבוז כסף ציבורי הייתי אומר שאם כולם היו משלמים מס אמת היה פחות מס אבל כאשר אתה רואה שדודי אמסלם הקים ועדה שהמסכנה שלה שצריכים יותר מזרחיים ושמה הבעיה שגם עקרת בית תהיה דירקטורית, אז..... 

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

זה גורם לך להבין למה אנשים מעלימים.

באמאשלך נו.

הבאת דוגמא שהיא קיצונית ברמות.  זה שזה הסיפור שלך, זה כמובן עצוב ולא הוגן, אבל בטח שזה לא תקף לאינסטלטור מוטי מעפולה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 54 דקות, Supertigre כתב:

פעם הייתי תמיד מסתובב עם מזומן בכיס, מאז שעברתי לארנק אלקטרוני כבר לא. לא מזמן בעל המכולת שאל אותי מה קרה שאני כבר לא משלם לו במזומן כי תמיד הייתי משלם אצלו במזומן... הכוונה ברורה. 

האמת היא שאני לא מבין אנשים שמעלימים מס, כלומר מבין אבל לא מוכן להיות חייב משהו למישהו אף פעם או כמו שמישהו אחר פעם אמר לי "זה מטומטם להסתבך בגלל מס". לצד זה אם הייתי יודע שיש שלטון ציבורי שאכפת לו מבזבוז כסף ציבורי הייתי אומר שאם כולם היו משלמים מס אמת היה פחות מס אבל כאשר אתה רואה שדודי אמסלם הקים ועדה שהמסכנה שלה שצריכים יותר מזרחיים ושמה הבעיה שגם עקרת בית תהיה דירקטורית, אז..... 

זה נוח לחיות תחת הסוציליזם הנוכחי כי אז אפשר להאשים את השמאל ולעשות תרגילי אקרובטיקה מחשבתית למה להעלים מס. ואחרי זה להתבכיין למה לא מקבלים כסף מהמדינה על שטויות. ולא, לבטל את תאגיד השידור זה לא קפיטליזם או ליברליזם. גם בארה"ב יש שידור ציבורי (עד כמה אפקטיבי וטוב זה כבר משהו אחר) ולא נוגעים בו..

מת שהמדינה תהפוך להיות קפיטליסטית לא בקיצון של הקיצון אבל כן שהאינדיבידואל הוא במרכז ולא ה"קולקטיב" שצריך לתמוך בו.

כן לאפשר לביטוח פרטיים או לכל הפחות לאפשר הקמה של עוד גופים דומים לקופות חולים.

כן לבטל קצבאות אבל לא לגעת בקצבאות נכות למיניהן

כן לבטל כל מיני חוקים שמונעים אשכרה כניסה של רשתות שיווק וכו' לארץ.

כן לאחד את כלל מוקדי החירום למוקד אחד (לדעתי זה יהיה אשכרה סעיף בדו"ח וועדת החקירה הממלכתית שתיפתח על אירועי השביעי)

כן לבטל חסכון לכל ילד, טיפולי שיניים וניסיונות הגרועים להכניס כסף במזרק לשוק הנדלן.

האינדיבידואל הוא אחד והוא הקובע!

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...