Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, fatboy1340 כתב:

https://news.walla.co.il/item/3719451

בינתיים מריצים פיילוט לקראת בחירות ארציות בשנה הבאה

צריך רק לציין שכל ההרס בעיר שלומי לא נגרם בגלל שהתושבים בחרו ראש עיר כזה או אחר.

כך שהתירוץ שלהם לדבר הזה לא תופס במקרה של בחירות לכנסת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

מה שאני כן יכול להציע, זה לכל מי שהגיב או קרא כאן בשנה וחצי האחרונות, והציע להשמיד / לטרנספר / לחנך מחדש / לגרש מרצון / לחסל וכו׳, להתבגר, ולהבין את העולם שאנחנו חיים בו. מעבר לפן המוסרי, פתרונות שמציעים משהו שיזכיר רצח עם (ואני בספק שאפילו דניאלה וייס מאמינה בזה שהטרנספר ״מרצון״ שהיא ושותפייה מציעים הוא אכן כזה) הם לא ישימים. שום ימין על מלא לא יוכל לממש אותם. וגם אם חלילה תביאו 80 מנדטים לבן גביר וסמוטריץ׳, זה פשוט יסתיים באמברגו מוחלט על ישראל. וזהו.

בדיוק!

אם אנחנו רוצים איכשהו לתת עוד צ'אנס לחיים נורמליים, הגיע הזמן לשנות דיסקט. אין מה לעשות, אי אפשר להיות בתפיסה הזו לנצח. אנחנו תלויים יותר בעולם, יותר ממה שהוא תלוי בנו ולכן מספיק להיות יהירים ומספיק עם הפנטזיות.

עד שלא יקרה כאן אירוע בגדר משהו אלוהי שישמיד את האויבים מסביבנו, אין לנו כל-כך ברירה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 25 דקות, Shmulik_Miata כתב:

בדיוק!

אם אנחנו רוצים איכשהו לתת עוד צ'אנס לחיים נורמליים, הגיע הזמן לשנות דיסקט. אין מה לעשות, אי אפשר להיות בתפיסה הזו לנצח. אנחנו תלויים יותר בעולם, יותר ממה שהוא תלוי בנו ולכן מספיק להיות יהירים ומספיק עם הפנטזיות.

עד שלא יקרה כאן אירוע בגדר משהו אלוהי שישמיד את האויבים מסביבנו, אין לנו כל-כך ברירה.

אבל עדיין לא ברור לי, מה כן אתם ממליצים שאפשר יהיה לעשות.
מה אתה ויבגני ממליצים לישראל לעשות.. כאשר נעזוב את רצועת עזה ונפסיק לתמוך בהם כספית וכלכלית.

מה כן יהיה מותר ואפשר לישראל לעשות..
במידה והעזתים  אחרי עזיבת צה"ל את עזה,  יחלו לירות רקטות על ישראל, ולפגוע בתושבי ישראל

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

פשוט מאד, להרוג אותם לפני שהם באים להרוג אותנו. זה לא מסובך.

זה גם לא אידאלי, אבל זה הכי ריאלי ובר ביצוע בניגוד לעידוד הגירה ל5 מליון אנשים או חינוך מחדש שלהם, כשאת הציבור שלך אתה לא מסוגל לחנך.

והנה התחלנו שוב עם "גורם מדיני בכיר"...

בהצלחה לכולנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

אין לי פתרון להציע שייצר מזרח תיכון חדש טוב יותר. אני גם חושב שאנחנו צריכים לחיות פה בסוג של tower defense, שדי מתאים לקונסםט הבסיסי של חומה ומגדל כנראה. כן צריכים לנתק כל קשר עם הפלסטינאים. לא פועלים. לא כלום. ולהתרגל כנראה לזה שזו המציאות כאן.

וילה בג'ונגל? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לגבי ההסכם, שמחה מהולה בעצב.. מקווה שנוכל לסיים את הסאגה הזו.

מקווה שתהיה עיסקה כוללת אבל בטח זה לא יקרה כל כך מהר.

• רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אצלי העצב הוא בעיקר על מה שנקבל, אנשים שבורים שאנחנו לא רוצים בכלל לדמיין מה עבר עליהם ואנחנו עדיין לא יודעים מי חי ומי מת. כפי שמישהו כתב, את המלחמה הזו הפסדנו עוד לפני שהיא התחילה. איך זה ייגמר בסוף? אין לי מושג אבל אני גם בטוח שזו העת לבחירות. 

פורסם
לפני 22 דקות, DareDevil כתב:

מקווה שתהיה עיסקה כוללת אבל בטח זה לא יקרה כל כך מהר.

זה עצב מהול בקצת שמחה

אני מקווה שלא יהיה פסטיבל כמו פעם שעברה 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 41 דקות, DareDevil כתב:

מקווה שתהיה עיסקה כוללת אבל בטח זה לא יקרה כל כך מהר 

לא בטוח ששמחה זו המילה הנכונה. אולי הקלה מהולה בעצב.

עדיין אלה 33 משפחות שיוכלו לסגור את האירוע ולנסות להתחיל להשתקם ומנגד עוד 65 שנשארים מאחור.

המחבלים שמשחררים לא מעניינים ולא מפחידים. לא כזה משנה אם יש100,000 מחבלים או 103,000.

רק כואב שעכשיו חותמים על עסקה פחות טובה מזו של מאי רק עם עוד כמה עשרות קברים ומי יודע כמה נכים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

המחבלים שמשחררים לא מעניינים ולא מפחידים. לא כזה משנה אם יש100,000 מחבלים או 103,000.

המחשבה שלי היא יותר בכיוון של הסכם גלעד שליט

היתה הצעה של 300 מחבלים אבל המשפחה חשבה שהיא יכולה לעשות יותר טוב.

ואז הגיעה הצעה של 1000 מחבלים וקיבלנו אותה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני שעתיים, Supertigre כתב:

אצלי העצב הוא בעיקר על מה שנקבל, אנשים שבורים שאנחנו לא רוצים בכלל לדמיין מה עבר עליהם ואנחנו עדיין לא יודעים מי חי ומי מת. כפי שמישהו כתב, את המלחמה הזו הפסדנו עוד לפני שהיא התחילה. איך זה ייגמר בסוף? אין לי מושג אבל אני גם בטוח שזו העת לבחירות. 

כל דבר שנקבל עדיף על 98 רון ארדים.

בין אם זה חי, חי פיזית ומת נפשית או בארון קבורה.

יש להם משפחות שמיכות להם, ילדים שמחכים להם.

יימח שמם של החמאס והעזתים, אבל אנחנו נהייה חייבים להתמודד עם הכל, אבל העיקר שהם יחזרו.

• אהבתי 4
פורסם

שאלת תם: מה ימנע מהחמאס לרצוח חלק / כל השבוים ממש לפני החזרתם - הרי לא מפורט מי חי ומי מת....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 6 שעות, ליין מן כתב:

אבל עדיין לא ברור לי, מה כן אתם ממליצים שאפשר יהיה לעשות.
מה אתה ויבגני ממליצים לישראל לעשות.. כאשר נעזוב את רצועת עזה ונפסיק לתמוך בהם כספית וכלכלית.

מה כן יהיה מותר ואפשר לישראל לעשות..
במידה והעזתים  אחרי עזיבת צה"ל את עזה,  יחלו לירות רקטות על ישראל, ולפגוע בתושבי ישראל

אייל.

קודם כל מה לא לעשות. לא שקט תמורת שקט, לא מזוודות כסף תמורת שקט, לא הפצצות דיונות או עמדות תצפית ריקות בתגובה לירי רקטות. ולזכור טוב טוב שחמאס הוא לא נכס.

חמאס יתחיל לירות רקטות על ישראל? לפרק להם את הפרלמנט החדש שיבנו, לפרק תחנות משטרה, משרדים ושאר סמלי שלטון. לפרק מאגרי דלק יחד עם כל תחנות דלק. לפרק כל מה שקשור לחמאס. לא יספיק? לפרק תחנות חשמל ושאר הלוגיסטיקה. ואם יהיה צורך לבוא לבקר כמו ביו"ש לפני שהוא יגיע לממדי מפלצת כמו ב-7/10.

לפני 8 דקות, tinoki כתב:

שאלת תם: מה ימנע מהחמאס לרצוח חלק / כל השבוים ממש לפני החזרתם - הרי לא מפורט מי חי ומי מת....

מה זה נותן להם? אני מניח שישנו מחירון ותמורת גופה משחררים פחות מחבלים. חוץ מזה אפשר לדעת (בגבולות מסוימים) מתי הרגו את הבן אדם.

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

קודם כל מה לא לעשות. לא שקט תמורת שקט, לא מזוודות כסף תמורת שקט, לא הפצצות דיונות או עמדות תצפית ריקות בתגובה לירי רקטות. ולזכור טוב טוב שחמאס הוא לא נכס.

חמאס יתחיל לירות רקטות על ישראל? לפרק להם את הפרלמנט החדש שיבנו, לפרק תחנות משטרה, משרדים ושאר סמלי שלטון. לפרק מאגרי דלק יחד עם כל תחנות דלק. לפרק כל מה שקשור לחמאס. לא יספיק? לפרק תחנות חשמל ושאר הלוגיסטיקה. ואם יהיה צורך לבוא לבקר כמו ביו"ש לפני שהוא יגיע לממדי מפלצת כמו ב-7/10.

יש בעיה קטנה -  העולם וארה"ב לא יאפשרו לנו לעשות זאת..
הם יגידו כל עוד לא נפגעו הרבה ישראלים, מלחמה צריכה להיות תואמת לנזק שנגרם לישראל.
כך  אמרנו בסוף עופרת יצוקה .. כאשר כבשנו חלקים מהרצועה וחצינו את עזה דרך ציר נצרים עד הים.
ושוב היה מבצע, והעולם לא הרשה לנו לפגוע בתשתיות -
יותר מזה
העולם וארה"ב דורשים שנכניס חשמל ומים מאצלנו, כי נגמר הדלק והגז למרצחים.
היכן הזיכרון שלכם - היינו כבר עם הרעיונות הללו לפני ההסכמים הקודמים
ואחר-כך, לא הרשו לנו..
אפילו את המוקשים שהיו בעבר באיזור הגבול עם רצועת עזה.. בחלק הישראלי ומשמשים כנשק הגנתי.
דרשו מצה"ל להוציא מהאדמה - שלא יפגעו אזרחים עזתים תמימים המנסים לחדור לישראל.

כל הסכם בעבר עם מחבלי החמאס, אשר ישראל כמנצחת, מאפשרת בהסכם סחיטה ומשלמת מחיר מוגזם
הוא הבסיס להסכם הבא.. בדיוק כמו עכשיו

המדינות המתווכות והחמאס אומרים לנו:
הרי שילמתם מחיר מוגזם בהסכם תמורת גלעד שליט - אז מה הבעיה תשלמו גם עכשיו
כבר שילמתם בעבר מחיר מוגזם בנסיגה הקודמת - אז תשלמו גם עכשיו

ואחרי מחירי ההסכם הנוכחי.. בהסכם הבא הם יבקשו יותר
כדוגמה -
יש אצל החמאס 10 חטופים, הם מבקשים בתמורה כי נחזיר להם אלפי מחבלים מורשעים
שנפסיק את הלחימה, וניסוג מהשטח..
ודבר נוסף - תפסיקו להגיע לירושלים להתפלל בכותל ובהר הבית..
ומה אנו נעשה, מתי אנו נגיד עד-כאן

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...