Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

• תגובות 70.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5722

• יבגניפ

5401

• פינדר

4672

• Night Driver

3633

לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

למה לא? כי הוא כולה זרק בטוויטר אמירה של טראמפ?

השנאה שלך מעוורת אותך לפעמים.

כי זו לא ידיעה עיתונאית. זו תעמולה ביביסטית גנרית, שמטרתה היחידה היא להאדיר את הגברת. אולי בגלל שכועסת על העסקה, אולי סתם לשכנע אותה לחזור לארץ - בכל זאת יש לה מטופלים פה, בתור פסיכולוגית וכו'.

ומאיפה גם בכלל סגל יודע מה היה בשיחה?

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אמירה של טראמפ?

כן, אני בטוח שזה בדיוק מה שטראמפ אמר בשיחה. ואתה אוהב להגיד שאני תמים.

הבן אדם יודע שאם הוא רוצה להמשיך להיות מקורב ללשכה, הוא גם צריך לדקלם "ידיעות" מוכתבות מטעם האשה. עיתונאות זה לא.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, פינדר כתב:

כן, אני בטוח שזה בדיוק מה שטראמפ אמר בשיחה. ואתה אוהב להגיד שאני תמים.

הבן אדם יודע שאם הוא רוצה להמשיך להיות מקורב ללשכה, הוא גם צריך לדקלם "ידיעות" מוכתבות מטעם האשה. עיתונאות זה לא.

לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

כי זו לא ידיעה עיתונאית. זו תעמולה ביביסטית גנרית, שמטרתה היחידה היא להאדיר את הגברת. אולי בגלל שכועסת על העסקה, אולי סתם לשכנע אותה לחזור לארץ - בכל זאת יש לה מטופלים פה, בתור פסיכולוגית וכו'.

ומאיפה גם בכלל סגל יודע מה היה בשיחה?

ופלג וגליקמן שמדבררים את הפרקליטות עם הדלפות הם גם לא עיתונאים?

הם כולם זבל, עיתונאים אבל זבל.

פינדר, כרגיל הכעס שלך מופנה לצד אחד.

ובואו, כולה פוסט בטלגרם. לא חדשות 12.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

הם כולם זבל,

והנה חזרנו לכולם.

שמע, אולי אני טועה. בוא תסביר לי מה הערך החדשותי של הודעת הטלגרם הזו ואיך הוא יודע שזה באמת נאמר על ידי טראמפ.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ופלג וגליקמן שמדבררים את הפרקליטות עם הדלפות הם גם לא עיתונאים?

הם כולם זבל, עיתונאים אבל זבל.

פינדר, כרגיל הכעס שלך מופנה לצד אחד.

ובואו, כולה פוסט בטלגרם. לא חדשות 12.

לא. יש עיתונאים, שאפשר לאוהב יותר או פחות, אבל הם עושים עבודה כלשהי שקשורה למקצוע. נגיד קלמן ליבסקינד.

ויש שופרות. מה שסגל פירסם על שרה נחוץ בוודאי למשפחה, כדי להסביר לבייס למה הפסיכוחוגית נטשה את המטופלים ועברה לחיות על חשבוננו במיאמי. אבל זה מה שזה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, עדי-אל כתב:

אז איפה נילחם? בתל אביב?

למה, היום אתה נלחם בתל אביב?

לפני 10 שעות, עדי-אל כתב:

אני אומר שאם היינו מספיק חזקים ולמדינות אירופה היה אינטרס לשמור איתנו על קשרים טובים אז גם אם היינו זורקים את כל הערבים לים הם לא היו מוציאים מילה

עוד פעם אשליות. אתה לא ב-45, היום גם ארה"ב או רוסיה לא מסוגלות לעשות טרנספר ליותר משתי מיליון איש בלי שעולם יתהפך עליהם. רק שלמדינות האלה יש כלכלה הרבה יותר חזקה, אין סוף אוצרות טבע והם בעצמם מייצרים את הנשק ותחמושת שנדרש להם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם באמת השחרור של החטופים הראשונים ידחה ביום בגלל תירוצים טכניים ו"שמירת שבת" זו תחתית חדשה של שפל. אין להם מחילה ואין להם כפרה לחבורת הזבל הזו.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, mikyl כתב:

היום גם ארה"ב או רוסיה לא מסוגלות לעשות טרנספר ליותר משתי מיליון איש בלי שעולם יתהפך עליהם

רוסיה לא, למרות שלא כזה עושים להם משהו ופרקטית בעזר המלחמה נוצר שם איזה טרנספר. מצד שני סנקציות וכאלה.

אתה בטוח לגבי ארה"ב? כי אני לא חושב שהם לא יכולים, לאור זה שהם נותנים את הטון.

וכמובן שיש לנו את סין שעושה מה בזין שלה, מטרנספרת, מחנכת מחדש והסנקציות היחידות על סין נוצרו אך ורק מפחד של ארה"ב ומערב להגביל אותם טכנולוגית. בטח לא בגלל האויגורים

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צה"ל עדכן הלילה את בני המשפחות אם יקירם ברשימה, ללא הודעה על מצב החטופים.

מישהו מוכן להסביר לי מה זה הקשקוש הזה? כך עושים משא ומתן? בלי לקבל מראש את מצבם של המשוחררים? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, Supertigre כתב:

ובליכוד תקפו: "מי שיפרק ממשלת ימין ייזכר לדיראון עולם"

הם עדיין עם התקליט השבור הזה? 

יש להם תירוץ יותר טוב ? 
אפס הישגים בכל התחומים, על מה רצית ש"ינגנו" לך הפעם ?
יחזרו על אותן הסיסמאות בתקווה שזה יעבוד על המעריצים שלהם (הם יודעים מה עובד עליהם, אחרת זה לא היה מצליח כל כך טוב).

לפני 34 דקות, Supertigre כתב:

מישהו מוכן להסביר לי מה זה הקשקוש הזה? כך עושים משא ומתן? בלי לקבל מראש את מצבם של המשוחררים? 

אתה "עובד" מול חמאס, אירגון טרור רצחני שלא משתף פעולה בכלום ושום דבר, שם זין על כולם כולל העם שלו עצמו, גונב להם אוכל, גרם להרג של עשרות אלפים (50,000 איש קיפחו את חייהם בעזה מתחילת המלחמה - מידע מהתקשורת) - והם עדיין לא בשלב של "להרים ידיים". מצידם שימותו 2 מיליון איש בתמורה ל 1000/2000/3000 כלבים מסריחים שיצאו מהכלא.

אתה מתעסק עם המיץ של הזבל ואתה באמת מצפה ממנו לקבל מידע אמין כלשהו ? (שואל בשביל חבר :-P)

צינגאוקר כבר רמזה לאחד הטיפשים שאם החטופים לא יחזרו היא תיקח את החוק לידיים. צ'מע - כבר נשברו כל שיאי האשפתות עם הממשלה הזו.... אם החטופים לא יחזרו הפעם ויהיה כאן תוהו ובוהו בגלל הממשלה, אני אומר לך שאחת כמו צינגאוקר תעשה בהם שפטים ולדעתי האישית (כך אני מהמר) שעוד יצטרפו אליה. זה יהיה השלב שכבר לאזרחים אין מה להפסיד ואז זה יהיה הסוף של כמה מהם וממשלת המיץ של הזבל של פח האשפה הזו.

• אהבתי 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Supertigre כתב:

תכניסו כבר לראש - כל עוד נכנס להם דלק ואוכל מבחינתם הכל טוב וכמה שיותר מתים זה יותר טוב. כנס לטלגרם של אבו עלי ותבין כמה כסף הם עושים על זה.

בשנייה שהדלק ייעצר הם יתקפלו כמו בנובמבר.

יש לטראמפ הסכם בכניסה לתפקיד, הוא מבסוט.

ב42 יום הקרובים צה"ל ירענן כוחות, ימלא מאגרי תחמושת, אולי גם יגיעו הd9 החדשים מהדוד טראמפ, וזה ברור שהמשא ומתן מבחינת ישראל על השלב הבא יהיה הרבה יותר קשוח, כי יהיה ממשל שאומר בפירוש שהוא רוצה לראות את אנשי חמאס מתים ולא שהוא רוצה לראות סיוע הומניטרי. 

שלא לדבר על זה שהם הולכים להיכנס בכל בתי הדין העולמיים וכבר התחילו עם הסנקציות.

גם צריך להגיד את האמת - כשיישארו רק גברים וחיילים בשבי הפוסטרים ברחובות יהיו הרבה יותר "קלים", בטח בהתחשב בזה שחלק גדול מהם כבר גופות. 

לפני 7 שעות, פינדר כתב:

והנה חזרנו לכולם.

שמע, אולי אני טועה. בוא תסביר לי מה הערך החדשותי של הודעת הטלגרם הזו ואיך הוא יודע שזה באמת נאמר על ידי טראמפ.

אתה תוקף רק צד אחד, אני מאזן לצד השני.

כשהצד השני יעצבן גם אותך, כמו מג'דלה שכואב לו על העזתיים אבל לא מדבר על משפחת ביבס אני אעצור. מבטיח לך. 

רק תפסיק להיות חלש.

לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

לא. יש עיתונאים, שאפשר לאוהב יותר או פחות, אבל הם עושים עבודה כלשהי שקשורה למקצוע. נגיד קלמן ליבסקינד.

ויש שופרות. מה שסגל פירסם על שרה נחוץ בוודאי למשפחה, כדי להסביר לבייס למה הפסיכוחוגית נטשה את המטופלים ועברה לחיות על חשבוננו במיאמי. אבל זה מה שזה.

אז תרשום "איזה ידיעה שטותית".

אם יש עיתונאי, וסגל הוא חתיכת עיתונאי גם אם אתה לא מסכים איתו (וגם אני לא מסכים איתו על הכל, אפילו על חלק גדול מהדברים שהוא אומר לאחרונה כי מנסה לסבן), שמפרסם משהו שאתה חושב שזה שופר להגיד "הוא לא עיתונאי" זה אד הומינם.

וזה משהו שתמיד עושים על סגל או כל עיתונאי אחר שקשור לימין.

ה"יציאה" שלי היא בעיקר לפינדר שעושה את זה פעם אחר פעם.

סגל וערוץ 14 - רע. תומכי טרור ערבי - בסדר כי זה דמוקרטיה.

אגב, מה דעתכם על תומא סולימאן שקוראת לחזרה של תינוק חטוף "עסקת חליפין"?

מותר לי לקרוא לה מחבלת או שגם זה פוגע בכם נפשית? יימח שמה ושם זכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

אם יש עיתונאי, וסגל הוא חתיכת עיתונאי גם אם אתה לא מסכים איתו (וגם אני לא מסכים איתו על הכל, אפילו על חלק גדול מהדברים שהוא אומר לאחרונה כי מנסה לסבן), שמפרסם משהו שאתה חושב שזה שופר להגיד "הוא לא עיתונאי" זה אד הומינם.

וזה משהו שתמיד עושים על סגל או כל עיתונאי אחר שקשור לימין.

1. סגל הוא לא עיתונאי היום. היה פעם.

2. ברור שזה "אד הומינם". אנחנו עוסקים באדם. לא בויכוח על רעיונות.

3. זה לא עניין של דיעה פוליטית. סגל, לפחות בפוסט הזה, משרת את משפחת נתניהו. לא ימין. לא שמאל. את משפחת נתניהו. זה עלוב

4. גם ערוץ 14 לא ימני, אלא משרת את משפחת נתניהו.

5. אני יכול להתעצבן מדיעות ימניות קיצוניות. אני מתעב את ליבסקינד שהזכרתי קודם. אבל הוא עיתונאי. בעבר הייתי קורא "מידה". חצי ממה שאני קורא באינרנט בכלליות זה דיעות ימניות. לצורך העניין, גם אתה ימני, אבל אני לא חושב שאתה "שופר" או חוזר על מסרים של מנהיג כזה או אחר. יש אנשים שנוהגים אחרת.

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...