Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כשהצד השני יעצבן גם אותך, כמו מג'דלה שכואב לו על העזתיים אבל לא מדבר על משפחת ביבס אני אעצור. מבטיח לך. 

1. אני לא שומע את מג'אדלה. אין לו רבע מהקהל ועשירית מהבמה והמקום שמקבל סגל.

2. אפילו בדוגמה שהבאת. לדבר על העזתיים, זו ידיעה חדשותית. אולי היא לא מעניינת אותך. אולי זה נראה לך מוטה פוליטית. סבבה. אבל זו עיתונות. להוציא ידיעה שברור שקיבל אותה מוכתבת כלשונה מהלשכה, כי שרה רוצה יח"צ, זו לא עיתונות. זו יחצנות.

בימים האחרונים ערוץ 14 נראה כמו עולם המראה של עצמו. כשביבי אמר נצחון מוחלט, מגל עשה מזה כובע. עכשיו ביבי חותם על הסכם, אז מגל עם סיכת החטופים. הם כולם שם מתפתלים סביב עצמם בנסיון להצדיק סיבוב של 180 מעלות, רק כי ביבי חתם. זה המקום של עמית סגל. דוברות ויחצ.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 70.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5722

• יבגניפ

5401

• פינדר

4672

• Night Driver

3633

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

וסגל הוא חתיכת עיתונאי

מה הופך אותו לחתיכת עיתונאי? שואל ברצינות.

אני לא זוכר תחקיר מיוחד שלו מהשנים האחרונות.

מה הופך אותו לעיתונאי דגול חוץ מהקרבה שלו ללשכה, וגם זה בתמורה לידיעות יחץ?

הסקופ היחיד שלו שזכור לי מהשנים האחרונות, זו ההדלפה של פסד ביטול עילת הסבירות, שגם אותה ציטט באופן מגמתי ולא מדוייק, כך שתהיה תואמת לעמדה הפוליטית שלו ולאינטרסים של ראש הממשלה.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האופטימיות של יובל לגבי מה שיקרה כשטראמפ יושבע מזכירה לי את האופטימיות של זלנסקי לניצחון המוחלט בגלל טראמפ.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, David32 כתב:

האופטימיות של יובל לגבי מה שיקרה כשטראמפ יושבע מזכירה לי את האופטימיות של זלנסקי לניצחון המוחלט בגלל טראמפ.

האופטימיות שלי לא נוגעת ל"וואי טראמפ המלך", למרות שהוא מאוד קרוב לשם במעשים.

קודם כל, אנחנו לא מול רוסיה.

דבר שני, האופטימיות שלי נובעת מזה שאחרי שביבי יילך, והוא יילך, אנחנו לא נטמון יותר את הראש בחול.

עזה תהפוך להיות איוש, ואנחנו נחזור לקצור שם ראשים של מחבלים על בסיס שבועי. אף קצין לא יעז לאיים על תצפיתנית יותר, כי הוא יודע שישתו לו את הדם (ובצדק!).

מדברים על זה שסינוואר עלה לגדולה אחרי עסקת שליט, אבל שכחו שהיה לישראל 12 שנה לחסל אותו והיא לא עשתה את זה.

אם איזה ברגותי ינסה לעשות אותו דבר הוא יחטוף טיל בהזדמנות הראשונה.

ואגב, עזוב את טראמפ. תסתכל על אנשי הממשל שלו, אלה שאומרים בביטחון מוחלט שהם תומכים בישראל נגד חמאס ורוצים לקנות בתים באפרת, מטילים סנקציות על האג ודורשים לשחרר לנו תחמושת לעומת אנשי ביידן שדורשים דלק לחמאס. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 5 שעות, איציק נ. כתב:

יחזרו על אותן הסיסמאות בתקווה שזה יעבוד על המעריצים שלהם (הם יודעים מה עובד עליהם, אחרת זה לא היה מצליח כל כך טוב)

הממשלה שהביאה עלינו את ה7.10 תיזכר לדיראון עולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

1. אני לא שומע את מג'אדלה. אין לו רבע מהקהל ועשירית מהבמה והמקום שמקבל סגל.

2. אפילו בדוגמה שהבאת. לדבר על העזתיים, זו ידיעה חדשותית. אולי היא לא מעניינת אותך. אולי זה נראה לך מוטה פוליטית. סבבה. אבל זו עיתונות. להוציא ידיעה שברור שקיבל אותה מוכתבת כלשונה מהלשכה, כי שרה רוצה יח"צ, זו לא עיתונות. זו יחצנות.

או שאתה מסטול או שאיבדת את זה סופית ברמת ההצטרפות ל"בצלם".

לפרסם ציוץ על כך שיש ילדים שמתים בעזה ושאנחנו אנשים רעים כי לא אכפת לנו מהם, בזמן שההורים שלהם חטפו אנסו רצחו יהודים רק בגלל שהם יהודים, חגגו את זה ב7.10 וחוגגים עכשיו בהבטחה ל"כל שנה יהיה 7.10", כשאף אחד מהם לא מראה חרטה על מה שהם עשו, וכשהוא בתור עיתונאי ערבי ישראלי מראה תמיכה בפלשתין בזמן שישראלים חטופים בעזה וחיילי צה"ל נלחמים ונהרגים, זה ידיעה חדשותית?!

ידיעה של מי, של חמאס? של הג'יהאד? של חיזבאללה?

די כבר פינדר אתה גמור. נטו פוזיציה, אין לך טיפת אובייקטיביות.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיראון עולם… בינתיים עד לשבוע שעבר היו להם 68 מנדטים ואני חושב שמעט מאוד אנשים מאלו שהצביעו להם היו באיזושהי הפגנה שקראה להם להתפטר.

משום מה יש איזו מחשבה שכשיגיעו (אם יגיעו) הבחירות הבאות, תקום מפלגת ימין צחה עם אנשים אידאולוגיים וישרים שתיקח ארבעים מנדטים ותקים ממשלה רחבה שתשקם את המדינה.

נשמע לי אופטימי מדי.

כל מי שחותם על זה שביבי גמור מוזמן לחזור להודעה הראשונה בשרשור הזה.

לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

כמו מג'דלה שכואב לו על העזתיים אבל לא מדבר על משפחת ביבס

שתף לינק בבקשה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

זה ידיעה חדשותית?

כן. זו ידיעה חדשותית.

אני, כמו רוב הישראלים היהודים, פחות מתעניין בגורל האזרחים בעזה כרגע ובגלל זה אני לא עוקב אחרי האדון מגאדלה. אבל זה לא אומר שזה לא קורה.

האם למג'אדלה יש אג'נדה פוליטית? בוודאי.

האם הידיעות שלו משרתות את האג'נדה הזו? כנראה.

אתה לא מצליח להבדיל בין עיתונאי עם אג'נדה (כנראה כולם) למי שמדקלם ידיעת יחסי ציבור מטעם משפחה מסויימת, בלי שיש לו אפשרות לוודא בכלל שהיא נכונה (וגם אם כן, היא חסרת משמעות חדשותית).

• אהבתי 1

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, stx כתב:

שתף לינק בבקשה

ביום שהתקשורת הערבית תדבר על הכאב של הילדים הישראלים שידבר איתי.

פח אשפה.

משתף סרטונים של פאליווד ומתעלם מהמחבלים העיקר לתקוף את היהודים.

לפני 6 שעות, פינדר כתב:

כן. זו ידיעה חדשותית.

אני, כמו רוב הישראלים היהודים, פחות מתעניין בגורל האזרחים בעזה כרגע ובגלל זה אני לא עוקב אחרי האדון מגאדלה. אבל זה לא אומר שזה לא קורה.

האם למג'אדלה יש אג'נדה פוליטית? בוודאי.

האם הידיעות שלו משרתות את האג'נדה הזו? כנראה.

אתה לא מצליח להבדיל בין עיתונאי עם אג'נדה (כנראה כולם) למי שמדקלם ידיעת יחסי ציבור מטעם משפחה מסויימת, בלי שיש לו אפשרות לוודא בכלל שהיא נכונה (וגם אם כן, היא חסרת משמעות חדשותית).

מבחינתך מי שמדקלם פייק ניוז של פאליווד הוא עיתונאי עם אג'נדה.

ברור אחי.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

שמדקלם פייק ניוז

אתה חושב שלמלחמה אין השפעה על המצב הכלכלי או הבריאותי של העזתים?

(אם תרצה לכתוב שזה לא מעניין אותך, זה לג'יט. אבל זה לא מה שאני שואל)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יובל, התקשורת הישראלית לא משדרת פסיק מהסבל בעזה, ויש סבל, מה שגורם לעיוורון בצד שלנו כלפי מה שכן משודר בכל העולם, ומה שהחברים שלנו באירופה וארה"ב נחשפים אליו. כלומר אין לנו מושג איך אנחנו נראים, וחלקנו הגדול לא מעוניינים לראות. 

עזוב מוצדק או לא, אלו החדשות שמיליארדי אנשים נחשפים אליהם. לא התעמולה הפנימית שמשודרת אצלנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

רק שגם זאת תעמולה, והרבה מהסרטונים האלה מבוימים. 

לא שכיף חיים בעזה, אבל צריך לזכור שרוב החומר שיוצא משם לתקשורת זה "באדיבות" שלטון חמאס.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, פריג'י כתב:

יובל, התקשורת הישראלית לא משדרת פסיק מהסבל בעזה, ויש סבל, מה שגורם לעיוורון בצד שלנו כלפי מה שכן משודר בכל העולם, ומה שהחברים שלנו באירופה וארה"ב נחשפים אליו. כלומר אין לנו מושג איך אנחנו נראים, וחלקנו הגדול לא מעוניינים לראות. 

עזוב מוצדק או לא, אלו החדשות שמיליארדי אנשים נחשפים אליהם. לא התעמולה הפנימית שמשודרת אצלנו.

אנחנו לא צריכים לשדר או להזדהות עם מה שקורה אצל האוייב, בדיוק כמו שהוא לא מזדהה עם מה שעשה לנו. מצידי שימחקו את עזה כולל ה-2 מיליון איש שעדיין שם.

החמאס טובים מאוד בשיווק אסטרטגיית ה"אנחנו מסכנים" כי זה המוטו שלהם - להתמסכן. האסטרטגיה הזו עובדת להם מצויין בעולם_יפי_הנפש כי הכל "בשלט רחוק", אף אחד מהם לא חי איתם או לידם (על אדמת ארץ הקודש) בשביל להבין את מה שקורה בפועל מעבר למסך הטלויזיה.

• אהבתי 4

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החמאס קבוצה של חארות. זה אומר שילדים בעזה באופן אובייקטיבי לא סובלים היום מרעב ומחלות?

אני לא נכנס להצדקה של מעשי ישראל כן או לא, אני שואל - אנחנו אמורים לא לדעת מה קורה? לא צריך להיות איכפת לנו מאיך אנחנו נראים בעולם, כי "הם" לא מבינים?

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, איציק נ. כתב:

החמאס טובים מאוד בשיווק אסטרטגיית ה"אנחנו מסכנים" כי זה המוטו שלהם - להתמסכ

יצא לי לראות גם סרטונים שבבירור לא הופקו על ידי חמאס, מהסיבה הפשוטה שהאנשים שם מקללים את חמאס שהביא עליהם את הצרות ואת החרא שהם חיים בו.

אבל אני מסכים איתך שהם פחות מעניינים אותי כרגע ואת הבכי שלהם שיפנו לעצמם ולחמאס.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...