Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
לפני 43 דקות, פריג'י כתב:

אני לא נכנס להצדקה של מעשי ישראל כן או לא, אני שואל - אנחנו אמורים לא לדעת מה קורה? לא צריך להיות איכפת לנו מאיך אנחנו נראים בעולם, כי "הם" לא מבינים?

אנחנו לא יודעים מה קורה?

הדיווח של מג'דלרה לא מראה לך מה קורה, הוא מראה מה חמאס רוצה שהעולם המערבי יחשוב שקורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 71.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5827

• יבגניפ

5451

• פינדר

4755

• Night Driver

3776

לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

אגב, מה דעתכם על תומא סולימאן שקוראת לחזרה של תינוק חטוף "עסקת חליפין"?

מותר לי לקרוא לה מחבלת או שגם זה פוגע בכם נפשית? יימח שמה ושם זכרה.

לא עוקב אחרי מה שכותבת תומא סולימאן, אבל אם בכתבות שלה היא תומכת בחמאס היא תומכת טרור. בדיוק כמו שר לביטחון לאומי שבחרת, שר האוצר ולא מעט ח"כים. אם היא לקחה נשק ועשתה מעשה או היא חברה בארגון טרור אז  אתה יכול לקרוא לה מחבלת. 

לפני שעה, איציק נ. כתב:

אנחנו לא צריכים לשדר או להזדהות עם מה שקורה אצל האוייב, בדיוק כמו שהוא לא מזדהה עם מה שעשה לנו. מצידי שימחקו את עזה כולל ה-2 מיליון איש שעדיין שם.

אתה לא צריך להזדהות עם האויב כי עזתים הביא את זה על עצמם בבחירות חופשיות ובתמיכתם בחמאס. בדיוק כמו שאני לא מזדהה עם ברלינאים ב-45  או עם יפנים אחרי הירושימה ונגסאקי. אבל רצוי להיות מודע למה שבאמת קורה בעזה כדי לדעת איך להתנהל מול שאר העולם. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה כול כך קשה לכם לקבל תמונות וסרטונים ואת העובדה שיש עזתים רעבים, שיש ילדים עזתים מתים וכו' - במיוחד כשאתם קוראים לעשות את זה כפתרון?

למה זה פאליווד? לפי מה אתם קובעים?

איך קריאות להרעיב אותם כפתרון לסיכסוך לא מתנגש אצלכם עם קריאות לא לראות שום תמונה שבה זה קורה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 47 דקות, David32 כתב:

למה כול כך קשה לכם לקבל תמונות וסרטונים ואת העובדה שיש עזתים רעבים, שיש ילדים עזתים מתים וכו' - במיוחד כשאתם קוראים לעשות את זה כפתרון?

מישהו אמר שזה קשה, או שאין סבל בעזה?

הבעיה בתיווך המציאות.

למה זה פאליווד? לפי מה אתם קובעים?

כמות הסרטונים המבויימים שיוצאים משם. אם המצב כל כך קשה למה צריך לשקר?

איך קריאות להרעיב אותם כפתרון לסיכסוך לא מתנגש אצלכם עם קריאות לא לראות שום תמונה שבה זה קורה?

כי להראות תמונות שזה קורה כשבפועל זה לא ממש קורה זה לא באמת פתרון לכלום. נכנס סיוע. אם מישהו מורעב זה כי חמאס גונב את הכל, מוכר להם מה שצריכים לחלק בחינם ומשחרר סרטונים שכתבים ישראליים משתמשים בהם כדי להראות איך ישראל מרעיבה את העזתים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

מישהו אמר שזה קשה, או שאין סבל בעזה?

הבעיה בתיווך המציאות.

כן, אתה, יובל ועוד הרבה אנשים שמנסים לצייר את המצב שם כבסדר.

הנה:

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

יש לך סרטון של ילדים רעבים. זה בדיוק מה שאתה רוצה לעשות כדי לפתור את הסכסוך. 

קשה לך לראות את הסרטון הזה ואתה טוען "פאליווד" "מפוברק" ובסופו של דבר "לא אשמת ישראל".

אתה רוצה להרעיב? אתה מאמין שזה הפתרון? 

אם כן, למה אתה מתחיל להתכחש לסרטון? להמציא תירוצים שזה לא בגללך? זה בדיוק מה שאתה רוצה. תתמודדו עם זה.

מה שאתם רוצים, זה להרעיב ולהתעלם מהכאב של אזרחים או ילדים, ולא לראות את זה בטלוויזיה ולהכחיש שזה קורה - כדי להרגיש טוב עם עצמכם.

____

לי לא אכפת מהעזתים, לא כזה אכפת לי אם זה ילד רעב או מבוגר רעב. הסיבה היחידה שחשוב לטפח ילדים זה כי זה העתיד ואם להם רע עכשיו בגללך - בעתיד זה ינשך אותך בחזרה. זאת הסיבה היחידה שזה משנה.

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, David32 כתב:

להמציא תירוצים שזה לא בגללך? תתמודדו עם זה

למה בגלל ישראל? שיחזירו את החטופים, שיסגירו את הרוצחים והאנסים, וישראל תקל את התנאים. חמאס גונב משלוחים, וישראל מרעיבה? מה יהיה אתכם? זה שצה"ל שם, לא  אומר שישראל אשמה. תתמודד אתה ואתם עם זה, כי רק להאשים את ישראל אתם יודעים.

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, mikyl כתב:

אתה לא צריך להזדהות עם האויב כי עזתים הביא את זה על עצמם בבחירות חופשיות ובתמיכתם בחמאס. בדיוק כמו שאני לא מזדהה עם ברלינאים ב-45  או עם יפנים אחרי הירושימה ונגסאקי. אבל רצוי להיות מודע למה שבאמת קורה בעזה כדי לדעת איך להתנהל מול שאר העולם. 

העולם מעדיף לעצום עיניים ולשמוע את המסכן - מתמסכן.

מאות משאיות של סחורה נכנסות בכל יום לרצועת עזה.

תאורתית לא אמור להיום שם ילד אחד רעב.

בפועל חמאס אוגרים את כל הסיוע שהם מקבלים וכבר אין להם מקום איחסון ומרעיבים את האוכלוסיה שלהם.

הכל מצולם, העולם רואה, ועדיין חושב שהם מסכנים\רעבים\וכו'.

עכשיו בהצלחה להוכיח למטומטם - שהוא מטומטם.

איציק

• אהבתי 4

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 20 דקות, David32 כתב:

קשה לך לראות את הסרטון

לא ממש, מה שמפריע לי זה שמאשימים בזה את הקבוצה הלא נכונה. בגלל זה הסכסוכים והמלחמות והסבל האלה לא נגמרים.

וכן, כשמפרסמים המון סרטונים של גופה שבודקת כמה לייקים היא קיבלה בפייסבוק או איש שבוכה עם גופה של ילד, שמתחילה להשתעל ולצחוק באמצע או בובה מאובקת כאילו זה תינוק, זה מעלה שאלות למה צריך לפרסם שטויות כאלה והאם המצב כזה גרוע כמו שהם מנסים למכור לעולם. לא מזמן הם פרסמו סרטונים שחגגו את ה"ג'נוסייד" וחילקו ממתקים ברחובות בגלל השמועות על הפסקת אש, קשה לעקוב ולקחת את זה ברצינות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 48 דקות, SlowRide כתב:

לא מזמן הם פרסמו סרטונים שחגגו את ה"ג'נוסייד" וחילקו ממתקים ברחובות בגלל השמועות על הפסקת אש, קשה לעקוב ולקחת את זה ברצינות.

הערת צד: ראיתי את הטענה הזו אצל כמה אנשים בימים האחרונים. יש המון תמונות של תושבי ערים הרוסות בברה"מ יוצאים לחגוג את כניעתה של גרמניה ב-8.5.1945. יש גם ממקומות אחרים שבהם היה ג'נוסייד.

לפני שתקפצו עלי: אני לא חושב שהיה רצח עם בעזה. רק אומר שהטענה הספציפית הזו חלשה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, mcaspi כתב:

למה בגלל ישראל? שיחזירו את החטופים, שיסגירו את הרוצחים והאנסים, וישראל תקל את התנאים. חמאס גונב משלוחים, וישראל מרעיבה? מה יהיה אתכם? זה שצה"ל שם, לא  אומר שישראל אשמה. תתמודד אתה ואתם עם זה, כי רק להאשים את ישראל אתם יודעים.

הבעיה היא שישראל התחייבה לקיים את אמנות ז׳נבה. אלה, ספציפית האמנה הרביעית, קובעים שזה האחריות המלאה של כוח כובש לדאוג למזון ולמים לתושבים, לבתי חולים וטיפול רפואי ואפילו לתעסוקה בשכר. אסור אפילו להזיז תושבים מבתיהם. וכל זה ללא שום פעולה נדרשת מצד התושבים.
הממשלה המטומטמת שלנו לגמרי אחראית לכך שהיא הכריזה באופן פורמלי מלחמה על עזה, ללא שום צורך (הכרזות המלחמה הפורמלית האחרונה היתה במלחמת העולם השניה...) אחרת אפשר היה לטעון שהאמנה לא חלה על עזה, כי עזה היא שטח בשליטת אירגון טרור לא מוכר ולא מדינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

הערת צד: ראיתי את הטענה הזו אצל כמה אנשים בימים האחרונים. יש המון תמונות של תושבי ערים הרוסות בברה"מ יוצאים לחגוג את כניעתה של גרמניה ב-8.5.1945. יש גם ממקומות אחרים שבהם היה ג'נוסייד.

לפני שתקפצו עלי: אני לא חושב שהיה רצח עם בעזה. רק אומר שהטענה הספציפית הזו חלשה.

הכוונה שלי זה שיש להם ממתקים לחלק בחגיגות כשהם מתלוננים על הרעבה, ג'נוסייד ועוד, כשעדיין הפסקת האש לא קיבלה תוקף.

למה הם חוגגים, זה ברור. הם יחגגו את הניצחון שלהם, ב7.10 פשוט לא נתנו להם זמן לחגוג מאז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 57 דקות, SlowRide כתב:

למה הם חוגגים, זה ברור. הם יחגגו את הניצחון שלהם

אני חושב שהאוכלוסייה האזרחית חוגגת גם את עצירת הלחימה.

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אולי, אבל את זה לא רואים בסרטונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרטונים יש מכל הסוגים.

יש את אלו שחוגגים בקריאות ח'ייבר יה יאהוד וכולנו מוחמד דף.

יש סרטונים של חמושים במדים (פתאום יש להם מדים) מקבלים כבוד ותשואות.

ויש גם את אלו שרק שמחים על סיום המלחמה.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...