Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

מה שסמוטריצ' צריך לעשות זה להתפטר אתמול, מוביל מדיניות "חמאס הוא נכס" שהובילה לאסון צריך ללכת לקבור את עצמו באיזה חור ביו"ש ושלא נשמע ממנו לעולם.
לא רק זה... הגאון כבר מודיע לנו מראש שהוא הולך להכשל שוב, החיזבאללה יחטפו משפחה משלומי כדי להכניס אותנו לסחרור בלי שהוא יצליח למנוע את זה.
נכשלת בשמירה על אזרחי ישראל? תתפטר.
אתה גם מודיע מראש שאין לך יכולת לשמור על אזרחי ישראל ואתה הולך להיכשל שוב? עוף לנו מהחיים.

לחטוף משפחה משלומי לא צריך לעשות תוך כדי לחימה

מספיק לדוגמה לחטוף משפחה שמטיילת בחו"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 70.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5708

• יבגניפ

5389

• פינדר

4657

• Night Driver

3617

• חברי המעגל הראשון

האפקט הפסיכולוגי של משפחה שנחטפת מהבית גדול פי כמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 28 דקות, David32 כתב:

אסור לו. זה לא נרשם על שמו. עד מחר הוא לא נשיא. ככה שעל הנייר, וזה מה שמשנה - ביידן הביא עסקה. 

בנוסף, לדעתי ממה שרואים, טראמפ אוהב קרדיט, הוא לא היה מוותר עליו. ואם הוא כן ויתר על הראשון, הוא לא יתן לך להרוס לו. אבל אולי אני טועה, נראה.

אפילו ביידן עצמו לא מאמין שהוא זה שאחראי לעסקה.

כל העולם יודע מי הביא אותה. אסור או מותר.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלא יהיו אי הבנות: 

אני שמח ומקווה מאד שהחטופים יחזרו.

אחרי שזה נאמר: העסקה הזו נוראית. 

כל דבר בעסקה הזו נותן רק מוטיבציה לאוייב לחטוף כמה שיותר יהודים. 

האוייב מקבל פה כל מה שיכל לחלום עליו. 

לכל מי שתומך בעסקה, אני רוצה לשאול שאלה: 

כשיחטפו אותכם בעתיד הנראה לעין (יחסית), בעקבות הצלחת ה-7/10 ומה שהחמאס קיבל עבורו, אתם מעדיפים שיענו אותכם עינויים פיזיים או מיניים? אל תענו רק לגבי עצמכם, תחשבו גם על בני המשפחה שלכם שייחטפו יחד אתכם. 

העולם לא נותן לנו לנצח. מותר לנו רק להילחם ולהיהרג, שוב ושוב, ללא תוחלת. 

עד שלא יקום מישהו שמבין את זה, ושובר את השרשרת (וכן, יש דרכים) מהיסוד, ומתקן את הבאג הזה- לא נדע שקט. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

האפקט הפסיכולוגי של משפחה שנחטפת מהבית גדול פי כמה.

נכון 

ואתה לא צריך לחטוף 200 משפחות 

מספיק חטפת משפחה אחד זה יתן את אותו אפקט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, ברווז כתב:

זה תמיד היה, עוד במינכן. השאלה כמו תמיד היא מה אנחנו עושים כדי למנוע את זה. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, ברווז כתב:

?? מה בדיוק הוא מקבל שזה כול מה שהוא יכול לחלום עליו?

לפני 13 דקות, ברווז כתב:

כשיחטפו אותכם בעתיד הנראה לעין (יחסית), בעקבות הצלחת ה-7/10 ומה שהחמאס קיבל עבורו, אתם מעדיפים שיענו אותכם עינויים פיזיים או מיניים? אל תענו רק לגבי עצמכם, תחשבו גם על בני המשפחה שלכם שייחטפו יחד אתכם. 

זה המשפט מאוד מפגר. 

בוא נפרק אותו:

א. אתה אז מעדיף להיחטף ולא לחזור כן? להישאר שנים מתחת לאדמה באיזה צינוק חצי מטר על מטר בחושך נכון? ובמקרה הממש ממש הממש טוב - שיחלצו אותך, אבל רוב הסיכויים שאו שתמשיך לסבול ככה, או שיתעללו בך ויהרגו אותך. זה מה שאתה מעדיף לך ולמשפחתך ממה שאתה אומר. מגניב.

ב. מדינת ישראל אמורה להגן מפני זה שיחטפו אותי או אתה בני משפחתי. אם אתה מאמין שהיא לא יכולה, יש פתרון. 

ג. שוב אשמח לשמוע על ההצלחה.

ד. רק רוצה להזכיר שזאת עסקה מלפני יותר מחצי שנה, ככה שהם היו יכולים לסבול פחות בתת תנאים האלה, וחלק מהמתים אולי היו חוזרים חיים. 

• אהבתי 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברווז, יש פתרון ממש טוב שפחות או יותר יבטיח שלא יהיה פה אירוע דומה - ממשלה שאינה בראשות ביבי-לא-יודע-להחליט.

כל ממשלה נורמלית שלא מורכבת מארגון הפשע "הליכוד" תדע להערך בגבול, לחזק את צה"ל, להקשיב להתראות (גם של שר הביטחון, במקום לפטר אותו) ולא להבליג על רקטות, טילים וירי.

בין שלל הדברים הגרועים שנגרמו משלטון ארגון הפשע זו הקונספציה שהממשלה לא יכולה לטפל באגרסיביות של האויב.

ביבי שכנע אנשים שחמאס עושה מה שבראש לו ואנחנו מבליגים כי...שקר כלשהו.

ובכן, אפשר להגיב, אפשר להפציץ מחבלים בזמן אימון, אפשר להפציץ אוהל של החיזבאללה. אפשר גם לנסות לשתף פעולה עם כל גורם אפשרי על מנת לבנות עתיד שונה לעזה ולבנון.

אני לא אומר "טוב יותר", זה כבר עניין של הקורבנות המקצועיים שקוראים לעצמם פלישתים, רק אחד שבו הם לא רוצים או לא מסוגלים לפגוע בנו בצורה משמעותית. 

זה שביבי לא רוצה לא אומר שאי אפשר. 

הוא כשל לחלוטין כמנהיג אז מחליפים אותו במישהו עם רצון ויכולת.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, ברווז כתב:

שלא יהיו אי הבנות: 

עד שלא יקום מישהו שמבין את זה, ושובר את השרשרת (וכן, יש דרכים) מהיסוד, ומתקן את הבאג הזה- לא נדע שקט. 

אז נשאל את כל מי שלא תומך בעיסקה, כשיכנסו אליך בעתיד אתה מעדיף שקודם יאנסו את הבת שלך, ירצחו אותה ואחר כך אותך או שקודם יאנסו ירצחו אותך ואחר כך את הבת שלך?

תבין, המוטיבציה לפגוע לא תיעלם וזה שתפקיר את האזרחים שלך שוב אחרי שהפרקת אותם ב 7.10 לא תשנה את זה.

אתה במצב נתון ואתה צריך למצוא את הדרך שתגרום למינימום נזק.

אישית הייתי משחרר את כל האסירים כולל כולם אבל רק לרצועה וללא שום זכות לצאת ממנה (מי שיעיז לצאת יחוסל). במקביל כל התארגנות, התחמשות, פיתוח יכולת או אומין לקרת פיגוע יחוסל מיידית בלי קשר אם הבשיל או לא ויחד איתו הבכירים שהיו מעורבים בנושא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 47 דקות, ברווז כתב:

שלא יהיו אי הבנות: 

העסקה לא נוראית,המציאות נוראית.

אזרחים לא צריכים לחיות בשבי, נקודה.

המדינה לא עשתה כלום במשך תקופה ארוכה מאד כדי שלא נגיע למצב הזה. יותר מכך, היא ממשיכה לא לעשות כלום כדי שלא נחזור למצב הזה שוב בעתיד. 

העסקה מצויינת וחבל לא קרתה כבר לפני שנה. 

זו אינה בעיה/שאלה של האזרחים האם זה יקרה או לא. זו העבודה של הממשלה לדאוג שלא נחזור לכך. 

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 55 דקות, ברווז כתב:

שלא יהיו אי הבנות: 

העסקה גרועה, נו ו? יש אפשרויות טובות יותר? בהנתן וזה שהממשלה הזו נכשלה בלהפיל את חמאס מהשלטון כבר שנה ושלושה חודשים כי היא לא מסוגלת לקבל החלטות לא פופולריות ולשלם מחירים (להביא את הרשות לשם או ממשל צבאי), זה המצב שהגענו אליו וזו העסקה שהגעו אליה.
אם העסקה גרועה הממשלה צריכה להתפטר. שתיתן את המושכות למישהו אחר שיעשה עבודה טובה יותר בפעם הבאה. החטופים לא צריכים להמשיך לשלם מחירים על חוסר יכולת של הממשלה הזו.

כולם מגדירים את מה שעשה חמאס כהצלחה אדירה, ניצחון וכו'.
אני איתכם, קודם כל בוא ניתן להם להמשיך בהצלחות האלו שלהם, הם יהרגו 1000 אנחנו נהרוג 50K, מישהו יכול לחשב לי כמה סבבים נשארו?

אתה לא רוצה שיחטפו לך אזרחים מהמיטות? שלא יאנסו אותם בשבי? קודם כל תגן עליהם כמו שצריך. אל תאשים עסקאות קודמות במוטיבציה שהובילה למתקפה הזו, אין קשר בין הדברים.
דבר שני, כשתחזיר את כל החטופים אתה טוען שלחמאס תהיה מוטיבציה לסבב ב', נניח ואתה צודק, סבב ב' הוא לא בדיוק דבר שהוא יכול להוציא מחר בבוקר, זה ידרוש הכנות, בניין כוח, כסף, שקט של שנים, בניית קטנספציה אצל היריב וכו'... הייתי אומר שהוא הולך לספק לך מספיק סיבות לכבוש את עזה מחדש הרבה לפני שהוא יהיה קרוב לזה, בלי שיש שם חטופים, הימור שלי כבר מחר בבוקר הוא יתחיל לייצר סיבות להפר את הפסקת האש, סיבות שאתה תראה ותשמע, רק צריך מנהיג עם ביצים שיחליט החלטות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 59 דקות, ברווז כתב:

שלא יהיו אי הבנות: 

יש מספר מילים שיכולות למנוע את החטיפה הבאה:

M4

IWI ARAD

F35

F15

F16

Markava Mark 4

Markava Mark 5

גולני

צנחנים

נחל

גבעתי

כפיר

הנדסה

שיריון

תותחנים

מדינת ישראל.

העולם מתערב בעזה נטו בגלל המסגור של "מלחמת חרבות ברזללל".

להזכירך צהל מחסל מחבלים יום יום ברחבי איוש, ולאף אחד לא באמת אכפת. תסגור את המלחמה ותצא למיני מבצעים, כל אחד מהם ייסגר עם כמה עשרות מחבלים הרוגים והמצב יהיה הרבה יותר טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, PinkDolphin כתב:

הבעיה היא שישראל התחייבה לקיים את אמנות ז׳נבה. אלה, ספציפית האמנה הרביעית, קובעים שזה האחריות המלאה של כוח כובש לדאוג למזון ולמים לתושבים, לבתי חולים וטיפול רפואי ואפילו לתעסוקה בשכר. אסור אפילו להזיז תושבים מבתיהם. וכל זה ללא שום פעולה נדרשת מצד התושבים.
הממשלה המטומטמת שלנו לגמרי אחראית לכך שהיא הכריזה באופן פורמלי מלחמה על עזה, ללא שום צורך (הכרזות המלחמה הפורמלית האחרונה היתה במלחמת העולם השניה...) אחרת אפשר היה לטעון שהאמנה לא חלה על עזה, כי עזה היא שטח בשליטת אירגון טרור לא מוכר ולא מדינה.

למזון ומים לתושבים, בתי חולים וטיפול רפואי ותעסוקה בשכר, ישראל דואגת פחות או יותר.

בנוגע להזזת תושבים, מה שאתה כותב לא הגיוני, כי אז צבא יכול לפגוע/להרוג תושבים. האמנה מאפשרת לעשות זאת. להזיז בכוח אסור, וצה"ל לא עושה זאת.

בנוגע להכרזת מלחמה, זה נעשה לצרכים פנימיים כדי לשלם פיצויים לתושבים ועוד, כך שלא היה מנוס מהכרזת מלחמה.

לפני 59 דקות, David32 כתב:

?? מה בדיוק הוא מקבל שזה כול מה שהוא יכול לחלום עליו?

מקבל מלחמה על פי דיני המלחמה פחות או יותר, ולא לפי דיני הטרור שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...