Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

הפחדן הזה אישר לחסל את מה שמו באיראן ואת נסראלה. הכל תלוי במה יגידו המעריצים. אם זה ישרת אותו אז כן. אם חמאס עדיין נכס, אז לא.

אבל זה שהם די מודים בזה שהן צריכים לאשר לנו לחסל טרוריסטים ולהסיר איומים, זה רק מראה שהפחדן הזה אפילו עוד יותר חסר עמוד שדרה והוא סוג של בובה על חוט.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 70.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5710

• יבגניפ

5396

• פינדר

4658

• Night Driver

3622

לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

לחסל את כל בכירי חמאס

חיסלנו את דף ואת סינוואר ועוד עשרות בכירים.

בסוף זה הלחץ על נתניהו.

IMG_9633.jpeg

• מצחיק 1
  • מעניין 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 53 דקות, SlowRide כתב:

לכשעצמו מעצבן שצריך "לאפשר" לנו לחסל אותם כאילו עד עכשיו אמריקה הגנה עליהם

פעם אחת מכונת הרעל לא התלוננה שארהב לא מאשרת לחסל. ככה שאני בספק שזה נכון.

אגב, על איזה בחירים נשאר לאיים? חאלד משאל?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, פינדר כתב:

בסוף זה הלחץ על נתניהו.

IMG_9633.jpeg

אחלה ויטקוף.

חוץ מזה, הלחץ היה על חמאס להמשך.

טראמפ שהסיוע הומניטרי לא מעניין אותו, ואם אין לחמאס דלק הוא לא יכול לעשות כלום. 

עכשיו גם אי אפשר לפנות את דרום הרצועה כדי לטפל באיזורים שלא נכנסת, וטראמפ היה מתעלם מהעברת אוכלוסייה.

תוסיף לזה סנקציות מטורפות על בית הדין בהאג ותקבל ממשל אוהד לישראל ולא ממשל "שקורא מפות".

לפני 11 שעות, Supertigre כתב:

שמע, אתה באמת כבר בדיחה מהלכת. 

נתחיל מהראשונים? ראשת עיר ושרת הבריאות, וואללה, לא איזה מינוי הזוי לתפקיד שגרירה, סגן ראש עיר תל אביב וחבר כנסת? גם לא כזה הזוי. עכשיו נגיד אמיר חייק או ספרית כלבים? לא יודע כבר קשה לי להחליט אם מנכ"ל משרד ממשלתי, התאחדות המלונות ועוד הוא שווה ערך לספקית כלבים. 

עכשיו אתה מביא קישור שהוא אייש 76 תפקידים במשרד החוץ. אתה מבין בכלל שביבי פירק לחלוטין את המשרד הזה כי זה או הוא או אף אחד אחר ולכן היה צורך למנות אנשים כי פשוט לא היו אנשים בתפקידים מסוימים!!! אתה הצבעת לבן גביר, לא חושב שיש לך בכלל איזו זכות לדבר על שיקול דעת. 

יש הבדל בין לאייש 76 תפקידים בין לאייש 76 תפקידים פוליטים.

לפני 16 שעות, mikyl כתב:

לא לכל תפקיד ציבורי ישנם ועדות. ואם מדובר בתפקיד כזה, אז יודעים מיהו מי. גם לא אמרתי שזה תקין/שוויוני. אבל ישנו הבדל בין לשים בתור מנהל פרויקט פינוי/בינוי מהנדס בניין או מוכר פלפל

לא הבנת.

הבת שלך מתמיינת לתפקיד ציבורי, נניח צוערת במשרד החוץ.

למדה משפטים באוניברסיטה העברית בהצטיינות, המשיכה לתואר שני ביחסים בינלאומיים, מצטיינת דיקן. הטופ של הטופ.

מגיעה לשלב האחרון, ומגלה שמי שהתקבל למקום האחרון שנשאר בקורס במקומה עשה בדיוק אותו מסלול כמוה, רק 2 נקודות פחות בכל קורס.

אממה, מתגלה שהוא יוצא עם הבת של יאיר לפיד, שזרק עליה מילה למי שאחראי למיין מועמדים.

סבבה מבחינתך או לא? 

אם כן, ברכות, אתה מושחת כמו דודי אמסלם.

אם לא, אתה מוכן שישתינו עליך.

תבחר אופציה.

יש מועמדים שעברו את התרחיש הזה אחד לאחד רק בגלל שיאיר דאג לחברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה שלך יובל ושל שאר אלה שחושבים שטראמפ קובע הכל זה שארה"ב אמנם גדולה ודומיננטית אבל לא היחידה. אנחנו תלויים גם באירופה ובסין וזה שטראמפ "ירשה" לנו להשתולל לא אומר ששאר העולם יקבל את זה.

אז נכון, נקבל נשק מארה"ב אבל מה זה יעזור לנו בלי דלק ובלי ייצוא לאירופה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, SlowRide כתב:

יש ראיון עם הסגן של טראמפ שמסביר מה הוא התכוון באיומי גהינום שלו, וזה לאפשר לישראל לחסל את כל בכירי חמאס והגדודים שנותרו בעזה, ביחד עם סנקציות על המדינות שתמכו בחמאס.

אני לא חושב שמישהו ממש מנע את זה מאיתנו, הבעיה שלנו תמיד הייתה שיש חטופים בידיים שלהם ואנחנו רוצים אותם חזרה. בסופו של דבר קיבלנו כשנה וחצי לעשות כמעט כל מה שאנחנו רוצים בעזה, היה אפשר לעשות את זה אחרת? ברור שהיה אפשר אבל אין לנו דרג מדיני שמסוגל לקחת החלטות משנות מציאות.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצחיק עצוב איך חצי מהישראלים הימניים רבו אחד עם השני מי שונא את ביידן יותר, תיארו אותו כאנטישמי אנטי ציוני ופינטזו על היום שיבוא טראמפ.

ואז טראמפ בא ועצר את המלחמה בתוך יומיים בערך.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

טראמפ שהסיוע הומניטרי לא מעניין אותו, ואם אין לחמאס דלק הוא לא יכול לעשות כלום. 

אתה מבין שאלו פנטזיות שמכר לכם ה״פרשן״ הפוליטי הבכיר?

image.thumb.png.7b097d306f9a6c1d5817fd644e09649b.png

אבל בפועל קיבלנו:

image.thumb.png.b22230d526f3ad2b45418564d9f4d46c.png

• מצחיק 2

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

מצחיק עצוב איך חצי מהישראלים הימניים רבו אחד עם השני מי שונא את ביידן יותר, תיארו אותו כאנטישמי אנטי ציוני ופינטזו על היום שיבוא טראמפ.

להניח שהישראלים הימנים רוצים מלחמה שלא נגמרת זה לא נכון בכלל. אולי רק הטיפשים המשיחיים שמאמינים שהילדים שלהם יאכלו גלידה בחוף של עזה. הכל שאלה של תמורת מה עוצרים את המלחמה. 

לפני כשעה, פינדר כתב:

בסוף זה הלחץ על נתניהו

לא חסר מי לחסל, אלה שיושבים בחו"ל במלונות מפוארים וחיים על כספי הסיוע לפליטים מהמערב.

אין ספק שמפעילים לחץ על נתניהו, שבלי להיות עם הגב לקיר לא יזיז ביצה מיוזמתו, אבל צריך לעשות את זה נכון ולא כמו שעשה הממשל הקודם.

כל האיומים והלחץ על האפס הזה לא צריכים להיות פומביים כי זה מחזק את המוטיבציה של חמאס. על חמאס אפשר לאיים מהבוקר עד הערב ולשחק אותה אבו עלי בכל ערוצי התקשורת, זה טוב בעיקר לטראמפ, זה לא פוגע בישראל וזה מזיק בעיקר לתדמית של חמאס.

לפני 45 דקות, Supertigre כתב:

אני לא חושב שמישהו ממש מנע את זה מאיתנו, הבעיה שלנו תמיד הייתה שיש חטופים בידיים שלהם ואנחנו רוצים אותם חזרה. בסופו של דבר קיבלנו כשנה וחצי לעשות כמעט כל מה שאנחנו רוצים בעזה, היה אפשר לעשות את זה אחרת? ברור שהיה אפשר אבל אין לנו דרג מדיני שמסוגל לקחת החלטות משנות מציאות.

אין ספק שהיו יכולים לעשות מה שעשו מהר יותר ולא להימרח על חשבון החטופים והחיילים וקופת המדינה. זה לגמרי עלינו. אבל ארה"ב מנעה מאיתנו כמה דברים, כמו למשל הפסקת המצור שהביא ליסקת החטופים הראשונה. בין אם זה מוצדק או לא, אף פעם לא היה לנו חופש פעולה מלא. 

מצד שני, עם הנהגה אימפוטנטית וחסרת תועלת כמו שיש לנו זה לא היה משנה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

להניח שהישראלים הימנים רוצים מלחמה שלא נגמרת זה לא נכון בכלל. אולי רק הטיפשים המשיחיים שמאמינים שהילדים שלהם יאכלו גלידה בחוף של עזה. הכל שאלה של תמורת מה עוצרים את המלחמה. 

ברור, וגם לא אמרתי את זה.

בלי קשר למה שכתבתי, אני כן חושב שלימין - גם אנשים שביומיום אני מאוד מעריך את הדיעה והתבונה שלהם - היתה כרגיל ציפיה קצת לא ישימה לגבי אפשרויות או תוצאות מלחמה צפויות. ואחרי שכתבתי את זה - זה לא שהשמאל הציע משהו אמיתי. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני שעה, David32 כתב:

פעם אחת מכונת הרעל לא התלוננה שארהב לא מאשרת לחסל. ככה שאני בספק שזה נכון.

אגב, על איזה בחירים נשאר לאיים? חאלד משאל?

זה מה שהם אומרים בעצמם. נאפשר לישראל לחסל את הנהגת הארגון. למכונת הרעל לא צריך להתייחס כאל מקור מידע. המטרה שלה זה להזכיר לכולם על הסמול הבוגד, האמריקאים לא פונקציה כי בישראל אנשים לא מצביעים ביידן / טראמפ אלא ביבי / לא ביבי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אתה מבין שאלו פנטזיות שמכר לכם ה״פרשן״ הפוליטי הבכיר?

image.thumb.png.7b097d306f9a6c1d5817fd644e09649b.png

אבל בפועל קיבלנו:

image.thumb.png.b22230d526f3ad2b45418564d9f4d46c.png

שסגל יילך לחפש.

טראמפ צודק, מה שקורה עכשיו חסר תועלת ואנחנו סתם מאבדים חטופים.

גם בוא, אנחנו מתמודדים עם ערבים.

תחכה שבוע אחרי שהחטוף האחרון חוזר, תמצא תירוץ להיכנס חזרה כי אתה יודע שהם יתנו לך אותו ותעשה מבצעים ממוקדים יחסית שלא יקבלו יותר מדי תשומת לב בעולם. 

מבחינת טראמפ אתה יכול להרוג 2000 עזתים בשבוע וזה לא ידגדג אותו.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

הבעיה שלך יובל ושל שאר אלה שחושבים שטראמפ קובע הכל זה שארה"ב אמנם גדולה ודומיננטית אבל לא היחידה. אנחנו תלויים גם באירופה ובסין וזה שטראמפ "ירשה" לנו להשתולל לא אומר ששאר העולם יקבל את זה.

אז נכון, נקבל נשק מארה"ב אבל מה זה יעזור לנו בלי דלק ובלי ייצוא לאירופה?

אתה חושב שאירופה תלך נגד ארצות הברית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו אמא של חטוף שלפי דבריה נשמע שהיא מוכנה להקריב את הבן שלה בשביל מלכות שמיים.

לא יודע כמה אנשים היא מייצגת, אבל לפי הבמה שפורום תקווה מקבל, כנראה שלא מעט. אני מבין ש״פורום תקווה״ הוא התקווה למלכות שמיים.

אני באמת לא חושב שיש לי מספיק מכנה משותף עם האנשים, בשביל לחיות במדינה משותפת.

(אגב, מה היה קורה אם אמא של צנגאוקר היתה קוראת לנתניהו ולממשלה יודנראט? איך מכונת הרעל היתה מקבלת את זה?)

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

בלי קשר למה שכתבתי, אני כן חושב שלימין - גם אנשים שביומיום אני מאוד מעריך את הדיעה והתבונה שלהם - היתה כרגיל ציפיה קצת לא ישימה לגבי אפשרויות או תוצאות מלחמה צפויות. ואחרי שכתבתי את זה - זה לא שהשמאל הציע משהו אמיתי

תראה, את האיום של הרקטות ומנהרות החדירה צליחו להסיר כמעט לגמרי. בלי הסכמים ועסקאות וערבויות, פשוט נכנסו ושברו הכל. בהתחלה אנשים האמינו שאפשר להחזיר ככה גם חטופים. אני לא חושב שמישהו היום עוד מאמין בזה אחרי שנה של דשדוש ובמקביל לחצים של המערב לאפשר לארגון הזה להמשיך להתקיים ולשלוט באוכלוסייה. אם מדברים על עסקה תמורת כל מי שנשאר בחיים בשלב הראשון, לא מאמין שיש מישהו שפוי שלא יסכים לקבל את זה תמורת עצירת המלחמה. גם אם זה מצריך שחרור מחבלים. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

זה מה שהם אומרים בעצמם. נאפשר לישראל לחסל את הנהגת הארגון.

לא מאמין לזה. חרטא ברטא. לא מנעו ולא כלום - בטח אם השופרות לא בכו על זה במשך שנה וחצי ולא נשאר ממש את מי לחסל, בטח לא משהו שישנה.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה חושב שאירופה תלך נגד ארצות הברית

עכשיו לא, בעתיד הטיפה יותר רחוק מאמין שכן

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...